Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.25. 21:18:15

daffy írta:
ALEXDP írta: És néhányatok kedves Madridisták azt is elfelejti, hogy az elmúlt évek klasszikusainak egy részén csak a csoda ami segített bennünket abban hogy ne kelljen Messi, Alves, Iniesta- helyett végérvényesen új játékost keresni, tekintettel a lábtörésükre-szalagszakadásra, fél vagy teljes bénulásra.
az hogy ilyen vélemény felmerülhet benned,nagyban közrejátszik az elnőiesedett és színészesedett foci. a véleményed nem vitatom,mivel jelentős az igazságtartalma és megannyi dolgot nem lehet szépíteni. ha kontakt van,megy a fújás. ez nekem nagyon nem tetszik,mivel nem ezen a focin nőttem fel és nem tudom elfogadni,hogy primadonnákat kell nézni. tény,vannak kirívóan komoly belépők,de mindig is voltak. ellenben a gyakoriság... most hónapokig,évekig megy a diskurzus róla,holott még csak sérülés sem történt. ismét kihangsúlyozom,hogy nem a tények ellen beszélek. a szabálytalanságot le kell fújni,de nem minden szabálytalan,amit lefújnak
Egyetértek, ezt az elnőiesedett focit már hányinger nézni. Legyenek kemény belépők, taktikai faultok, de ne legyen szándékos taposás, lerúgás, alattomos, bíró háta mögötti könyökösök stb...illetve ne legyen az, hogy lerúgom, lefújják, akkor meg verem a nyálam, hisztizek, mutogatok, csapkodok, mert hát nem volt semmi, holott mindenki tudja, látja, hogy de...

Remy, igen, ezzel is egyetértek. Színészkedsz? 3 meccs. Alattomosan belerúgtál valakibe? 3 meccs. Hamarosan el lenne tiltva a fél Madrid és a fél Barca ( meg még sok csapat sok játékosa is... ), de legalább megtanulnák, hogy hogy is kellene viselkedni.
REMY
Madridista

2012.10.25. 20:01:37

Bob_Marley írta: s daffyval is egyet értek, általánosságban tényleg sokat fújkálnak a bírók, s valahol úgy érzem ok-okozati a dolog mert ha mindent lefúj a bíró, akkor még jobban rájátszok, de ha tényleg csak akkor van fújás ha "vér folyt" akkor talán a semmire elesések is visszaszorulnának.
Be kéne vezetni a meccs utána eltiltásokat is. Színészkedsz??? 3-5 meccs.
1 éven belül gyökeresen megváltozna a hozzáállás a pályán.
Visszatérnénk a régebbi időkben, amikor 0-90 percig küzdést láttunk a fetrengések helyett.

(általánosságban értem.. mielőtt beleköt valaki :D )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.25. 19:54:41

Legoval egyet értek, mindig lesznek sajnos minden oldalon akik nem a saját csapatával foglalkozik hanem azzal hogy mi van a túloldalt.
Puzsér elmondta ez az ő véleménye, a lényeg úgyis az hogy ki nyeri a bajnokságot a kupát vagy a BL-t és kinek van ott a neve a végén, ha szerinte csak csalással akkor legyen így, attól még nyugodtan tudunk aludni.

s daffyval is egyet értek, általánosságban tényleg sokat fújkálnak a bírók, s valahol úgy érzem ok-okozati a dolog mert ha mindent lefúj a bíró, akkor még jobban rájátszok, de ha tényleg csak akkor van fújás ha "vér folyt" akkor talán a semmire elesések is visszaszorulnának.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.10.25. 19:53:38

ALEXDP írta: És néhányatok kedves Madridisták azt is elfelejti, hogy az elmúlt évek klasszikusainak egy részén csak a csoda ami segített bennünket abban hogy ne kelljen Messi, Alves, Iniesta- helyett végérvényesen új játékost keresni, tekintettel a lábtörésükre-szalagszakadásra, fél vagy teljes bénulásra.
az hogy ilyen vélemény felmerülhet benned,nagyban közrejátszik az elnőiesedett és színészesedett foci. a véleményed nem vitatom,mivel jelentős az igazságtartalma és megannyi dolgot nem lehet szépíteni. ha kontakt van,megy a fújás. ez nekem nagyon nem tetszik,mivel nem ezen a focin nőttem fel és nem tudom elfogadni,hogy primadonnákat kell nézni. tény,vannak kirívóan komoly belépők,de mindig is voltak. ellenben a gyakoriság... most hónapokig,évekig megy a diskurzus róla,holott még csak sérülés sem történt. ismét kihangsúlyozom,hogy nem a tények ellen beszélek. a szabálytalanságot le kell fújni,de nem minden szabálytalan,amit lefújnak
Lego
Jugador del Barça

2012.10.25. 19:49:17

valahogy az mindig kimarad ami éppen ugyanazon párharcokon ellenünk történt.
Még szép, hiszen a legtöbbször mi jutunk tovább...
Ez amúgy szimplán vagy az irigységből, vagy az utálat miatt alakul ki az embereknél. Nem akarok messzire menni, de itt is sokan azért nézik a Madrid meccsét, hogy találjon vmi kivetnivalót Ronaldo-ban, Mou-ban, vagy magában a Madridba.

Amúgy a videót én is megnéztem. Hát első kérdésem ez ki? Annyit tudok róla, hogy vmi kritikusféleség, meg X-faktor, de ha mi is, akkor ő is nagy színész lehet, mert ez a kioktató stílus (amit megjátszik ==> túl erőltetett) lehet bejön az RTL-en, de ott erre kérik, itt meg tudtommal a maga ura...
Másodszor, ha vki kritikus, akkor tényleg vizsgálja meg az adott kérdést minden oldalról, ezt ő nem tette...erről ennyit.
Harmadszor pedig, én befognám a számat, ha Juve drukker lennék...és nem oktatnám a népet csalást emlegetve!
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Boixos
Llegenda del Barça

2012.10.25. 19:43:10

Alexdp, tökéletesen egyetértek az általad leírtakkal, azért meg külön becsüllek, amit a juventusról írtál, annak ellenére, h nem közömbösek a számodra!
igen, puzsér a médiából él, persze, h el kell adnia vmivel magát. mondjuk tényleg röhejes, h mindezt pont a juventus mezében teszi, dehát ez van.
amíg a barcelona ezen a szinten teljesít, mindig meg lesz az a brigád is, akik a salakon is csomót fognak keresni és ott fikázzák a barcelonát, ahol érik.
tényleg érdekes, h mennyire szelektív a hozzáállásuk, ez a senkiházi is szerényen hallgatott arról, h a cselzi ellen pl A SEMMIÉRT zavarta ki a dán idióta abidalt és egy laza fél órája volt még a ruszkiknak arra, h feltegyék az i-re a pontot, ami ugye nem jött össze... :D ja, és azután a meccs után az uefa által brutálisan nyomott barca lefocizta a mu-t a döntőben, elhozva a vázát. biztos ez is véletlen volt, a bírók nélkül 15-3ra nyertek volna az angolok...
egyébként ha ennyire tolnak minket, akkor hogy a túróban lehet az, h nem mi nyerünk meg minden bugit, ahol elindulunk?
PUYOL-XAVI-INIESTA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.25. 19:41:31

REMY írta: neked is szia :D nem akartam szítani a tüzet itt, mert felesleges. De hazai pályán had mondjam azt ami bennem van. Itt az kitiltás érne.

Várom én is, mert az azt jelentené, hogy megvan a 10. serleg is. 8)
Mond meg nyugodtan,szíved joga. de azért még ha barca ellenes is az említett vlog,azért illene fenntartásokkal kezelni az ilyeneket,még ha nagy kelettje is van az ilyeneknek.

Legyen meg a tizedik,az azt jelenthetné,hogy a nagy joséka elhúzza az elhúznivalót Spanyolországból.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
REMY
Madridista

2012.10.25. 19:38:37

csababarca írta:A legjobb,hogy a túloldalon egy ember kivételével bólogat az összes(aki idejön jópofizni főleg az),hogy hú de ért hozzá,igazi szakértő... :D
megnyeri véletlen a madrid idén a bl-t akkor róluk fog ilyet csinálni,kíváncsi vagyok majd a reakciókra akkor.
neked is szia :D nem akartam szítani a tüzet itt, mert felesleges. De hazai pályán had mondjam azt ami bennem van. Itt az kitiltás érne.

Várom én is, mert az azt jelentené, hogy megvan a 10. serleg is. 8)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.25. 19:33:44

A legjobb,hogy a túloldalon egy ember kivételével bólogat az összes(aki idejön jópofizni főleg az),hogy hú de ért hozzá,igazi szakértő... :D
megnyeri véletlen a madrid idén a bl-t akkor róluk fog ilyet csinálni,kíváncsi vagyok majd a reakciókra akkor.
Még a chelsea szurkolókat megértem,de egy realostól a bírózás elég hiteltelen. nézzenek meg pár 2000es évek eleji barca-realt,hogy mennyire kivételeztek minden egyes szituációnál a galaktikus reallal.
Jobban mint most velünk,az utóbbi 4-5 évből nem tudnak olyan szituációt mondani Pepe pirosán kívül,ami súlytotta volna őket ellenünk.
Mi se sokat,de volt egy király kupa döntő,ahol az első fél órában semmi mást nem csinált a madrid,csak próbálta kiitatni az embereinket Alonso és Arbeloa révén,erre a sárgát alig adta meg nekik a bíró.

Szóval a realosok maradjanak csendben,őket egy vitatható negatívum érte az utóbbi időben,nem nekik kell a nagy megmondóembereknek lenniük.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ALEXDP
Capitá del Barça

2012.10.25. 18:58:12

lui1698 írta:http://puzser.web4.hu/cikk/miert-csalnak-a-barcanak

Ezt az embert tarkón kellene lőni.
De közvetlen előtte nem árt megjegyezni, hogy szegénykémnek szüksége is van az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokra, mert a tv-ben jelenleg nem hőböröghet, magáért meg nem fogják ezrek megnézni a blogját.
Ez is csak egy celeb, aki helyesen beszélni nem, de sokat és értelmetlenül, azt tud.
Mellesleg az elmúlt 20 év fociéletének (csalásért) legsúlyosabban büntetett csapatának vezérszurkolója (állítása szerint)....
Még ha nekem személy szerint a gyengém is a Juve, ebben akkor is látok valami fura ellentétet.

Nagyon leegyszerűsítve a csalás és támogatás kérdését, abban a pillanatban amikor tőlünk elveszik az első Bl-bajnoki-kupa győzelmet, mert csaltunk bizonyíthatóan, vagy ugyanígy csalt nekünk az Uefa-Fifa-stb-bárki bizonyíthatóan, akkor aktuális lesz erről beszélni, addig mint a Puzsér szövege is, minden csak vélemény, még ha olyan is amilyen, elfogadni nem de elviselni sajna muszáj.

Ami még érdekes a Barca vs Real szimpatizánsok szócsatájában, az az hogy amikor konkrét eseteket kezd el felemlegetni az ellen bármely képviselője, azt egyoldalúan teszi(Chelsea, Arsenal, Inter, Madrid meccsek), valahogy az mindig kimarad ami éppen ugyanazon párharcokon ellenünk történt.
Azt mindig valaki másnak kell emlékeztetőül leírni, amire a reakció általában felületes félrebeszélés, vagy soksok debezzegamikor a "izé" ellen is ez meg az történt...

És néhányatok kedves Madridisták azt is elfelejti, hogy az elmúlt évek klasszikusainak egy részén csak a csoda ami segített bennünket abban hogy ne kelljen Messi, Alves, Iniesta- helyett végérvényesen új játékost keresni, tekintettel a lábtörésükre-szalagszakadásra, fél vagy teljes bénulásra.
Hogy ezt látva a bírák legalább ellenünk(mert azért eltiltások elmaradtak!!) elkezdték kicsit komolyabban szankcionálni(persze csak néha!!) ezen ténykedését pár játékosotoknak, hát minimum is érthető.

Az egyik ha nem a legnagyobb vicc, hogy ez olyanba fordult mára, hogy mi lettünk a színész-durva-csaló csapat, mert Danialves is egyszer! ,meg Puyol is 3 éve egyszer valakit felrúgott....

Akkoriban rajtatok kívül ezt mindenki látta, tudta, csak hát Madrid, az ugye Madrid....
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.25. 18:26:06

Az aranylabda annyiban talán más, hogy ott ha a 2.-3.-ra nem is, azokra mindenképp emlékeznek akik érdemtelenül nem kapták meg.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
REMY
Madridista

2012.10.25. 18:21:32

lui1698 írta:Ez a lényeg igen, és én is elismerem, hogy mondjuk 20 év múlva a kutya sem fog azzal jönni, hogy ueafalona, csak az lesz majd, hogy ebben az időszakban ez a csapat keresztbe-hosszába felnyalatta az világ klubfocijával a saját vérét.
Ez jogos, de ezt sokan nem tudják a fejükbe vésni.
Ugyan ez a dolog van az aranylabda kérdésnél is.

Mivel Messi nyeri a labdákat, így sokat azt mondják, hogy semmit nem ér .. szimpátia díj stb... őket nem érdekli... jó oké, rendben van, de könyörgöm 15-20 év múlva nem azt fogják kérdezni, hogy ki lett a 2. és 3., hanem, hogy ki lett az aranylabdás. És ez mindenre igaz.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.25. 18:14:14

Ez a lényeg igen, és én is elismerem, hogy mondjuk 20 év múlva a kutya sem fog azzal jönni, hogy ueafalona, csak az lesz majd, hogy ebben az időszakban ez a csapat keresztbe-hosszába felnyalatta az világ klubfocijával a saját vérét.

És nem, nem érdekel, de mikor újra meg újra előjönnek ezek az idiótaságok amiket 1-2 magát felsőbbrendűnek tartó megmondó ember szajkóz, és pluszban még hozzájuk csapódik egy adott társaság is akik isszák minden szavukat akkor azért már kicsit kinyílik a bicska az ember zsebében.

Veszíteni tudni kéne, de sokaknak nem megy.

Ja, és még a legszebb az egészben, amit Csaba is ír, hogy egy kb. 10 mondatból álló tákolmány miatt hiszi magát akkora kritikusnak ez a paraszt. :lol: Hát szerintem öreganyám jobban vlogolna. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.25. 18:07:51

lui1698 írta:
recrea írta:Miért, mert van véleménye vagy mert közszemlére is teszi?! Tény, szélsőséges és demagóg megnyilvánulásai vannak, én spec bírom a csókát.
Mond hülyeségeket, de csak az elfogultak nem érzik, h sokat tévedtek a bírók a mi javunkra ebben az időszakban. Még ha fáj is egyeseknek.
Nem az a baj, hogy véleménye van, hanem ahogy azt kinyilvánítja, illetve mivel ő közszereplő vagy mi, a csorda ezek után nyugodtan fogja szajkózni, hogy márpedig ez a csodaember is megmondta.
És komolyan, ez Téged érdekel?! Ezen én már rég elegánsan továbblépek, nem vitatkozom, nem érdekel. El lehet menni a Nou Camp-ba, meg lehet tekinteni a BL trófeákat és a belevésett csapat nevét is.

Nagyon sokan meg nyalják a hátsónkat, nagyon sokan, az meg az érme másik oldala.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.25. 17:55:55

recrea írta:Miért, mert van véleménye vagy mert közszemlére is teszi?! Tény, szélsőséges és demagóg megnyilvánulásai vannak, én spec bírom a csókát.
Mond hülyeségeket, de csak az elfogultak nem érzik, h sokat tévedtek a bírók a mi javunkra ebben az időszakban. Még ha fáj is egyeseknek.
Nem az a baj, hogy véleménye van, hanem ahogy azt kinyilvánítja, illetve mivel ő közszereplő vagy mi, a csorda ezek után nyugodtan fogja szajkózni, hogy márpedig ez a csodaember is megmondta.

Nem a felsorolt tények miatt írta amit, hanem azért mert ennek azért van másik oldala is.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.25. 17:55:43

a legjobb az amikor az UEFA-t beleveszi,biztosan így van :shock:
Bár van igazság abban,amit mond,mert voltak kétes ítéletek a javunkra,de megnézve a BL-győzteseket a 21. században, mindegyiknél látunk olyan meccset,párharcot,amikor a bírók megtámogatták az adott csapatot. (Porto,Inter pl.) Szóval ez nagy hülyeség,nyilván a vesztes nem vádolhatja meg a bírót,hogy "hé ember,nekünk fújtál végig,hogy merészelted?!".
Plusz senki nem mondta van Persienek,hogy rúgja el a labdát egy sárgával a zsebében sípszó után,senki nem mondta Terrynek,hogy rúgja agyon Alexist akkor,amikor áll a játék, Pepének se mondta senki,hogy tartson rá Alves lábára,stb. Shevchenko gólját szeretem a legjobban,amikor felhozza valaki,annál az esetnél az indítás pillanatában sípolt a spori,rég állt mindenki mikor befejelte.

Nah mindegy,nyilván mindig a legjobbat kell elővenni,de a korrektség kedvéért illene megemlíteni,hogy pl az inter hogy ment át rajtunk az odavágón. akkor értékelhetőbb lenne a mondanivalója,így egy demagóg,klisés cucc,amit minden korszak nagycsapatára rá lehet húzni.

Az meg szégyen,hogy egy 5 percet sem elérő videóblogot készített el úgy,hogy direkt lassítva beszél,mert amúgy 2 perc sem lenne a tartalmi mondanivalója.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2012.10.25. 17:56:46-kor.
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.25. 17:51:39

Miért, mert van véleménye vagy mert közszemlére is teszi?! Tény, szélsőséges és demagóg megnyilvánulásai vannak, én spec bírom a csókát.
daffy
Madridista

2012.10.25. 17:31:07

jelwaz írta:Attól még, hogy nem írok olyan gyakran még olvasom a fórumot. Volt pár balhé már ebben a topicban, de még nem láttam volna, hogy BÁRMELYIK madridista részéről is heves ellenállás lett volna, hasonló igazságharc ha idejött egy királyi hülyegyerek. Amúgy meg attól, hogy itt irogattok és el lehet veletek beszélni, azért nem vagyok olyan hülye, hogy ne vegyem észre a szurkálódásaitokat. Remyvel az élen.
látod,megint összemosod az egyéni viselkedést az átlaggal. így nem igazán fogunk dűlőre jutni,szóval szerintem ugorhatjuk is a témát. én is vonhatok gyököt az oldal viselkedéséből,de attól nem fog kiderülni,hogy pl ozsi hogy viselkedik.
azt hogy a realosok támadását nem én ""verem le"" remélem elnézed nekem,hisz ezen az oldalon van még pár száz aktív forumozó,aki ugrik a témára és ez szívügye is,hiszen barcás
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.25. 17:20:07

http://puzser.web4.hu/cikk/miert-csalnak-a-barcanak

Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.25. 16:52:20

Kicsit sok ez a száz. :D
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.10.25. 16:15:21

daffy írta:
jelwaz írta: Olyan érzékenyek tudtok lenni, és hatalmas igazság harcosai. Azoknak az óvodás komáidnak nem szólsz be, akik kisbetűvel írják a mieink neveit, akik gnómoznak meg törpéznek.
miből feltételezel te bármit is,ami alapján megítélsz? tudod,hogy ez igaz vagy sem? dehogy tudod.
Attól még, hogy nem írok olyan gyakran még olvasom a fórumot. Volt pár balhé már ebben a topicban, de még nem láttam volna, hogy BÁRMELYIK madridista részéről is heves ellenállás lett volna, hasonló igazságharc ha idejött egy királyi hülyegyerek. Amúgy meg attól, hogy itt irogattok és el lehet veletek beszélni, azért nem vagyok olyan hülye, hogy ne vegyem észre a szurkálódásaitokat. Remyvel az élen.
daffy írta:
jelwaz írta:Ráadásul mondja ezt egy olyan cirkusz rajongója, ahol a bohóc ül a kispadon.
:D ebbe meg talán ne menjünk bele,mert ismét ékes bizonyíték arra,hogy feltételezgetsz és megalapozatlanul.
Lehet. Ez egy kicsit szerencsétlen volt, betaláltalak egy általánosítással. Bocs. De azt hiszem jelenleg egy madridistának van a legkisebb alapja felháborodni, ha beszólnak nekik, pont a bohóc miatt. Mert azon még nem hallottam hőbörögni madridistát, hogy ez lejáratja a csapatot stb.

daffy írta:a többi szimplán nem kapcsolódik ahhoz,amit írtam,de azért megkérdezem ismét:
-ha valaki ostoba(edző,szurkoló(k),játékos),akkor az feljogosít hasonló viselkedésre? a hasonlóan buta viselkedés közepette pedig azok vannak szidva,akiknek a szintjére sikerül lealacsonyodni. hát,az eszem megáll
Nem, nem jogosít fel. Ebben teljesen egyetértünk. Eltűnni nem fognak, egyébként meg az teszi őket boldoggá, ha így idegeskedsz rajta.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.25. 15:47:55

Capon írta:Nem tudjátok Cunci a meccs után is csitította a dortmundi közönséget?? :)
Persze, sőt a combját is mutogatta :D
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.25. 15:47:10

Nem tudjátok Cunci a meccs után is csitította a dortmundi közönséget?? :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.25. 15:14:24

Hát szerintem azt mondja, hogy Puta Barca, Puta Catalunya!

Biztos inkább üzenget Messi-nek, meg mit tudom én kinek, mint a fiának.
Én se szeretem a csávót, de azért gondolkodni nem szégyen... :roll:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.25. 14:59:05

hát ferni nekem sehogy sem megy azt leolvasni a szájáról.
ettől persze mondhatta azt, nem mondtam h messizett volna.
Válasz küldése