Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.25. 17:55:55

recrea írta:Miért, mert van véleménye vagy mert közszemlére is teszi?! Tény, szélsőséges és demagóg megnyilvánulásai vannak, én spec bírom a csókát.
Mond hülyeségeket, de csak az elfogultak nem érzik, h sokat tévedtek a bírók a mi javunkra ebben az időszakban. Még ha fáj is egyeseknek.
Nem az a baj, hogy véleménye van, hanem ahogy azt kinyilvánítja, illetve mivel ő közszereplő vagy mi, a csorda ezek után nyugodtan fogja szajkózni, hogy márpedig ez a csodaember is megmondta.

Nem a felsorolt tények miatt írta amit, hanem azért mert ennek azért van másik oldala is.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.25. 17:55:43

lui1698 írta:http://puzser.web4.hu/cikk/miert-csalnak-a-barcanak

Ezt az embert tarkón kellene lőni.
a legjobb az amikor az UEFA-t beleveszi,biztosan így van :shock:
Bár van igazság abban,amit mond,mert voltak kétes ítéletek a javunkra,de megnézve a BL-győzteseket a 21. században, mindegyiknél látunk olyan meccset,párharcot,amikor a bírók megtámogatták az adott csapatot. (Porto,Inter pl.) Szóval ez nagy hülyeség,nyilván a vesztes nem vádolhatja meg a bírót,hogy "hé ember,nekünk fújtál végig,hogy merészelted?!".
Plusz senki nem mondta van Persienek,hogy rúgja el a labdát egy sárgával a zsebében sípszó után,senki nem mondta Terrynek,hogy rúgja agyon Alexist akkor,amikor áll a játék, Pepének se mondta senki,hogy tartson rá Alves lábára,stb. Shevchenko gólját szeretem a legjobban,amikor felhozza valaki,annál az esetnél az indítás pillanatában sípolt a spori,rég állt mindenki mikor befejelte.

Nah mindegy,nyilván mindig a legjobbat kell elővenni,de a korrektség kedvéért illene megemlíteni,hogy pl az inter hogy ment át rajtunk az odavágón. akkor értékelhetőbb lenne a mondanivalója,így egy demagóg,klisés cucc,amit minden korszak nagycsapatára rá lehet húzni.

Az meg szégyen,hogy egy 5 percet sem elérő videóblogot készített el úgy,hogy direkt lassítva beszél,mert amúgy 2 perc sem lenne a tartalmi mondanivalója.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2012.10.25. 17:56:46-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.25. 17:51:39

lui1698 írta:http://puzser.web4.hu/cikk/miert-csalnak-a-barcanak

Miért, mert van véleménye vagy mert közszemlére is teszi?! Tény, szélsőséges és demagóg megnyilvánulásai vannak, én spec bírom a csókát.
Mond hülyeségeket, de csak az elfogultak nem érzik, h sokat tévedtek a bírók a mi javunkra ebben az időszakban. Még ha fáj is egyeseknek.
daffy
Madridista

2012.10.25. 17:31:07

jelwaz írta:Attól még, hogy nem írok olyan gyakran még olvasom a fórumot. Volt pár balhé már ebben a topicban, de még nem láttam volna, hogy BÁRMELYIK madridista részéről is heves ellenállás lett volna, hasonló igazságharc ha idejött egy királyi hülyegyerek. Amúgy meg attól, hogy itt irogattok és el lehet veletek beszélni, azért nem vagyok olyan hülye, hogy ne vegyem észre a szurkálódásaitokat. Remyvel az élen.
látod,megint összemosod az egyéni viselkedést az átlaggal. így nem igazán fogunk dűlőre jutni,szóval szerintem ugorhatjuk is a témát. én is vonhatok gyököt az oldal viselkedéséből,de attól nem fog kiderülni,hogy pl ozsi hogy viselkedik.
azt hogy a realosok támadását nem én ""verem le"" remélem elnézed nekem,hisz ezen az oldalon van még pár száz aktív forumozó,aki ugrik a témára és ez szívügye is,hiszen barcás
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.25. 17:20:07

http://puzser.web4.hu/cikk/miert-csalnak-a-barcanak

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.25. 16:52:20

Kicsit sok ez a száz. :D
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.10.25. 16:15:21

daffy írta:
jelwaz írta: Olyan érzékenyek tudtok lenni, és hatalmas igazság harcosai. Azoknak az óvodás komáidnak nem szólsz be, akik kisbetűvel írják a mieink neveit, akik gnómoznak meg törpéznek.
miből feltételezel te bármit is,ami alapján megítélsz? tudod,hogy ez igaz vagy sem? dehogy tudod.
Attól még, hogy nem írok olyan gyakran még olvasom a fórumot. Volt pár balhé már ebben a topicban, de még nem láttam volna, hogy BÁRMELYIK madridista részéről is heves ellenállás lett volna, hasonló igazságharc ha idejött egy királyi hülyegyerek. Amúgy meg attól, hogy itt irogattok és el lehet veletek beszélni, azért nem vagyok olyan hülye, hogy ne vegyem észre a szurkálódásaitokat. Remyvel az élen.
daffy írta:
jelwaz írta:Ráadásul mondja ezt egy olyan cirkusz rajongója, ahol a bohóc ül a kispadon.
:D ebbe meg talán ne menjünk bele,mert ismét ékes bizonyíték arra,hogy feltételezgetsz és megalapozatlanul.
Lehet. Ez egy kicsit szerencsétlen volt, betaláltalak egy általánosítással. Bocs. De azt hiszem jelenleg egy madridistának van a legkisebb alapja felháborodni, ha beszólnak nekik, pont a bohóc miatt. Mert azon még nem hallottam hőbörögni madridistát, hogy ez lejáratja a csapatot stb.

daffy írta:a többi szimplán nem kapcsolódik ahhoz,amit írtam,de azért megkérdezem ismét:
-ha valaki ostoba(edző,szurkoló(k),játékos),akkor az feljogosít hasonló viselkedésre? a hasonlóan buta viselkedés közepette pedig azok vannak szidva,akiknek a szintjére sikerül lealacsonyodni. hát,az eszem megáll
Nem, nem jogosít fel. Ebben teljesen egyetértünk. Eltűnni nem fognak, egyébként meg az teszi őket boldoggá, ha így idegeskedsz rajta.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.25. 15:47:55

Capon írta:Nem tudjátok Cunci a meccs után is csitította a dortmundi közönséget?? :)
Persze, sőt a combját is mutogatta :D
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.25. 15:47:10

Nem tudjátok Cunci a meccs után is csitította a dortmundi közönséget?? :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.25. 15:14:24

Hát szerintem azt mondja, hogy Puta Barca, Puta Catalunya!

Biztos inkább üzenget Messi-nek, meg mit tudom én kinek, mint a fiának.
Én se szeretem a csávót, de azért gondolkodni nem szégyen... :roll:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.25. 14:59:05

hát ferni nekem sehogy sem megy azt leolvasni a szájáról.
ettől persze mondhatta azt, nem mondtam h messizett volna.
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.25. 10:20:50

tul azon, hogy meg suhintották Mariskát, ami ugye azért jól esett, az tűnt fel (föleg a mi meccsünk tükrében)hogy elképesztően sok eladott labdája volt a Dortmundnak, alig tudták megtartani a labdát, de ha megindultak, az a tizenhatosig általában szépen ment, a kapu előtt aztán ismét sokat bénáztak. a védelmük viszont leszámítva a gól előtti megtorpanást nagyon ok.( bár az az Özil passz nem mindennapi volt)
Talma
Jugador d'estrella

2012.10.25. 09:05:14

Vakmacska: szerintem Te ezt a jelenetet keresed: http://www.kckrs.com/cristiano-ronaldo- ... -republic/
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.25. 08:36:38

ferninho írta:micsoda válasz, nem reagálna valamit hogy elég csúnyán elferdíti a dolgokat, nem... visszatámad.
most őszintén, mindegy hogy Monozott vagy sem, biztos nem szépet mondott Marcelonak :wink:

Míg CR a fiához szólt a kamerába amiből ki lett találva, hogy Messizett...

azért érezd már a különbséget a két eset között
Hát én megnéztem ezt is, a videót is jújtubon. Rengetegszer, próbáltam belenézni a szájába azokat a szavakat, amik alá vannak írva. Nem nagyon megy.
De biztos bennem van a hiba.

Egyébként, ha jól emlékszem, meccs után volt egy interjú, és ott még rá is kérdeztek, hogy Messizett.
Egyébként lehet, hogy nem ez a vidi volt az, mert ha jól emlékszem, akkor megfogta a kamerát, és hallattszott, hogy monjda Messi nevét.
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.25. 02:32:38

:mrgreen: :lol:

Én döntetlenre vettem de hát így is jó lesz. 8)
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy közvetlen meccs előtt Madrid győzelmet vártam mikor olvastam a dortmundi sérültek listáját.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.25. 01:38:59

A Dortmund elleni meccsen befutott egy néző a pályára és mondott valamit Ronaldónak (kb. 79. perc környékén). Tud valaki valamit erről? Mit mondott neki? vagy egyáltalán mit akart tőle?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Initom
Entrenador del Barça

2012.10.25. 00:28:02

csababarca írta:Jut eszembe,ez a Varane gyereke óriási fogás a madridnak. Olyan kincs lehet,mint Casillas pl.
19 éves,de teljesen érett a játéka,jó nézni is.

Nekünk is kéne valami ilyesmi stílusú védőt halászni valahogy :roll:
szerintem Bartra nem sokkal rosszabb. Sőőt. Nagy lehetőségek vannak benne,és inkább egy saját nevelés ne váljon be maximálisan,mint hogy idegennel kockáztassunk.

Ezt szerintem nagyon jól csinálja a klub. A jelenleg a piacon nagyon elszabadultak az árak,és ha ezt nem szabályozzák le hamar a pénzes
es csapatok fognak érvényesülni. Valamint mi...akiknek van egy olyan utánpótlás bázisa mint szerintem senkinek a világon.
Abi & Tito
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.25. 00:15:25

Jut eszembe,ez a Varane gyereke óriási fogás a madridnak. Olyan kincs lehet,mint Casillas pl.
19 éves,de teljesen érett a játéka,jó nézni is.

Nekünk is kéne valami ilyesmi stílusú védőt halászni valahogy :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2012.10.25. 00:00:08

micsoda válasz, nem reagálna valamit hogy elég csúnyán elferdíti a dolgokat, nem... visszatámad.
most őszintén, mindegy hogy Monozott vagy sem, biztos nem szépet mondott Marcelonak :wink:

Míg CR a fiához szólt a kamerába amiből ki lett találva, hogy Messizett...

azért érezd már a különbséget a két eset között
madridista
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:42:33

ferninho írta:
Vakmacska írta: Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.
ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkat :wink:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5sah ... o1_500.gif

Para ti, filho! vagyis Neked fiam
ebből a jelenetből lett kitalálva ez a szitu, de tudom, hogy sokaknak elég a felszínes tudás, de nem árt utána nézni a dolgoknak, mielőtt nekiállunk fikázni bárkit is.
Busi szájába is ti adtátok a majmozást.....
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:10:45

ferninho írta: ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkat :wink:
Nem tudok portugálul, de nekem ez úgy tűnt, h nem csak Messit szidja, hanem az egész csapatot. Sőt kiemelte, h Iniesta egy senki!

:mrgreen:
ferninho
Madridista

2012.10.24. 23:07:18

Vakmacska írta: Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.
ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkat :wink:

Para ti, filho! vagyis Neked fiam
ebből a jelenetből lett kitalálva ez a szitu, de tudom, hogy sokaknak elég a felszínes tudás, de nem árt utána nézni a dolgoknak, mielőtt nekiállunk fikázni bárkit is.
madridista
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:04:04

Nálam a legnagyobb derültséget az okozta, mikor Roncika nem kapott egy becsúszás után szabadot, és ahogy ott ült a füvön, elkezdte verni a gyepet, és toporzékolt, mint egy ovis, akit nem engednek a kedvenc autójával játszani.
És nem egyszer volt ilyen.

Egyébként nem értem miért kell ezt csinálni (nem csak neki, bármelyik játékosnak). Kíváncsi vagyok, hogy most mi játszódik le benne.
Az ilyenek ugyanúgy visszaütnek, mint a porkézás is.
Megérdemelte volna, ha most 85ezren nyugtatgatták volna őt.
És az ilyenek miatt volt az is az EB-n, hogy ha labdához ért, Messit éltették.
Mert bárhogy is tagadja, neki nagyon buzerálja a csőrikéjét az, hogy Messi előtte jár.
Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.

A mai meccsről meg annyit: A Dortmund remekül élt a lehetőségekkel. Sokkal veszélyesebb akcióik voltak, mint a Realnak. Megérdemelt német győzelem született szerintem.
REMY
Madridista

2012.10.24. 22:59:04

Initom írta: Félreértések elkerülése végett.
Nálam világsztár kategória :.... Crujf,Puskás,Maradona,George Best,Pelé,Ronaldo,C. Ronaldo,Messi ......
Ez szép és jó is és egyet is értek, de nem csak góllövők lehetnek világsztárok. Egy csapat 11 emberből áll. 4 fél poszt van (kapus, hátvéd, középpályás, csatár .... direkt nem bontottam még tovább)

Külön posztokon is van világklasszis pl. Casillas, Roberto Carlos, Zidane, Figo, Beckenbauer, stb
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.24. 22:57:17

Imperial írta:Igen, de a szerénység nem a pályán mutatkozik meg, hiszen az nem egy képesség, hanem egy tulajdonság. De nyugodtan oktass ki, ha te ezt máshogy gondolod, csak szerintem teljesen felesleges! :lol:
És a pályán csak focizni kell? Viselkedni nem? A pályán nincsenek emberi megnyílvánulások? De ha szerinted nincsenek, akkor ne válaszolj mert felesleges :D

Egyébként még mindig elhűlök azon hogy Kassai mennyire más felfogásban vezeti a meccseit. A mai labdarúgásban, amikor mindenre erősen rájátszanak a játékosok, sok akciót továbbenged, sokszor csak annyit mutat, hogy kérem álljon fel. Meg azok a mutogatások...azzal is tekintélyt teremt magának a pályán. Zseniális játékvezetőnek tartom, és nem csak azért, mert magyar. Szerintem nagyon jól fújt, és ezt támasztja alá daffy hsz-e is.

Kíváncsi lennék rá, hogy mi lenne, ha egy Real-Barca meccset Ő vezetne. Mondjuk egy BL elődöntőt vagy döntőt. Ott igazán megmutathatná, hogy ki a legény a gáton :D
Kép
Válasz küldése