Aranylabda - FIFA év játékosa

Foci a Barçán kívül
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.11.21. 14:52:27

Én is sajnálom, hogy Messinek nem a Real elleni gólja került be, akkor arra szavaztam volna. Viszont ha már ezt rakták be (ami szintén zseniális, de azért kisebbet ütött, mint a Bernabéu-beli), megtagadtam magam, és Giovaniéra szavaztam, ami az általam valaha látott egyik legelképesztőbb találat. Remélem, ő nyeri, Leónak elég lesz a laszti is. :D
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
MatyiG
Adminisztrátor

2011.11.21. 14:34:20

d írta:Kicsit olyan kettős érzésem van a Puskás díjjal megint, mert számomra a legszebb gólok közt nagyon sok van, ami fantasztikus támadásépítés előz meg, de itt szinte teljesen az egyéni megmozdulásokat kell díjazni. Azért olyanra nem szavaznék, ami úgy indul, hogy odapasszolják a védők az ellenfél támadójának a labdát, bármennyire el is találta...

Amúgy ha már ollók, akkor a leverkuseni kölyök, Derdiock vagy mi a neve gólja hogy a fenébe nem fért be ide?
Itt is van! :wink:
d
Entrenador del Barça

2011.11.21. 12:15:08

Kicsit olyan kettős érzésem van a Puskás díjjal megint, mert számomra a legszebb gólok közt nagyon sok van, ami fantasztikus támadásépítés előz meg, de itt szinte teljesen az egyéni megmozdulásokat kell díjazni. Azért olyanra nem szavaznék, ami úgy indul, hogy odapasszolják a védők az ellenfél támadójának a labdát, bármennyire el is találta...

Amúgy ha már ollók, akkor a leverkuseni kölyök, Derdiock vagy mi a neve gólja hogy a fenébe nem fért be ide?
MatyiG
Adminisztrátor

2011.11.19. 12:42:25

Akár ez a gól is odakerülhetett volna. :)

Egyébként tőlem egyértelműen Messire ment a voks, viszont szerintem is Rooney kapja meg a díjat. :wink:

Kalap, milyen igaz!
ez a gólja sokkal szebb, nagyobb, mint az Arsenal elleni, szvsz. :) 8)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.11.19. 12:31:35

Én Messi Real elleni gólját hiányolom, persze tudom, hogy egy játékostól két gólt nem lehet betenni és valami nagyon egyedit akartak, de nekem az tetszett jobban. Szintén majd félpályáról indult, mint Neymar és kapta vissza Busitól. Csak ő ugye ezt egy bl elődöntőben tette, a Real Madrid védői ellen... Mind gyönyörű egyébként, nem is akarok válaszolni, csak csak szurkolóként és elfogultság okán szavaztam Messire
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.19. 12:28:15

palesz77 írta:
csababarca írta:http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/

Lehet szavazni.
Nálam Dos Santos,Neymar és esetleg Rooney.
De mindegyik gól pazar.
A legszebb akció Messi gólja előtt van, Iniesta cseleitől máig a hideg ráz, aztán ahogy Messi átpörgeti a kapuson... Viszont az első gól se semmi, hogy vette át a gyerek a beadást!!! :shock: De nálam Neymar gólja viszi a prímet, lehet hogy a Brazil védőket könnyebb beetetni, de ez engem nem érdekel, már az a csel is szép ahogy 2 védő közül kihozza, a gól előtti meg egyszerűen zseniális!!
Egyetértek. Nálam is Neymar gólja a legszebb, az a csel fenomenális. Messié nemkülönben, csak ott már mégiscsak ziccerben kellett megoldani, nem az oldalvonaltól indulva...Ibra és Rooney találata is gyönyörű egyébként.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.19. 11:52:38

Meg kell hagyni, mindegyik nagyszerű gól, de nekem leginkább Stankovicé tetszett, mivel azt a meccset láttam, és alapból az interből ő a kedvencem.
Szerintem Rooney fogja megnyerni.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2011.11.19. 11:17:49

Mondjuk nálam ez a gól, a többit azért megelőzi, csak sajna nincs ott: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8Vfdx7LEh4#!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.11.19. 11:01:38

Lehet szavazni.
De mindegyik gól pazar.
A legszebb akció Messi gólja előtt van, Iniesta cseleitől máig a hideg ráz, aztán ahogy Messi átpörgeti a kapuson... Viszont az első gól se semmi, hogy vette át a gyerek a beadást!!! :shock: De nálam Neymar gólja viszi a prímet, lehet hogy a Brazil védőket könnyebb beetetni, de ez engem nem érdekel, már az a csel is szép ahogy 2 védő közül kihozza, a gól előtti meg egyszerűen zseniális!!
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2011.11.19. 10:57:20

Nehéz döntés volt, de végül is Rooneyre szavaztam. Egyébként mindegyik gól szenzációs volt.
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2011.11.18. 23:35:58

socio66 írta:szép gólok mind,nyilván azt is figyelembe veszik hogy hol született a gól,hiszen egy isten háta mögötti negyedosztályban nem ugyanaz végigbiciklizni a pályát,mint a legmagasabb szinten.
én rooney-nak adnám,viszont messié szerintem egyedibb,legalábbis én még nem láttam ahhoz hasonlót. emlékszem mikor először visszalassították a meccsen,el sem hittem hogy direkt csinálta így,meg kellett néznem még vagy háromszor hogy meggyőződjek róla. :)
Én emlékszem hogy faterom mondta mekkora szerencse hogy rosszul találta el meg stb stb!!egyből mondtam neki hogy ez tudatos volt!!!Erre azt mondta hülye vagyok!!!A lassítás után meg se szólalt csak átballagott a saját szobájába!!!sose felejtem el azt a gólt!ezért is szavaztam rá!!amúgy Stankovic vagy Rooney!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
socio66

2011.11.18. 22:21:45

szép gólok mind,nyilván azt is figyelembe veszik hogy hol született a gól,hiszen egy isten háta mögötti negyedosztályban nem ugyanaz végigbiciklizni a pályát,mint a legmagasabb szinten.
én rooney-nak adnám,viszont messié szerintem egyedibb,legalábbis én még nem láttam ahhoz hasonlót. emlékszem mikor először visszalassították a meccsen,el sem hittem hogy direkt csinálta így,meg kellett néznem még vagy háromszor hogy meggyőződjek róla. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2011.11.18. 22:19:47

Sportgéza - csak a szokásos

Lisandro López (argentin, Lyon) - szeptember 25., Lyon-Arsenal

Nehéz összefoglalni, hogy hány hiba van ebben az egy sorban. Ez a Lisandro nem az a Lisandro, így értelemszerűen, ő nem is a Lyonban van. Argentínában nincs Lyon, sőt a Lyon sem játszott az argentin Arsenallal. És ha mindez nem lenne elég, az a Lisandro, akikre ők gondoltak, egy hónappal előtte sérült meg elég súlyosan...

De azért közel volt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
messibarca
Jugador d'estrella

2011.11.18. 18:56:50

Lehet szavazni.
De mindegyik gól pazar.
Ment is egy szavazat Ibrára ,de sztem Rooney fogja kapni. Egyébként pazar gólok ! :)
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.18. 18:56:39

Stankovicra voksoltam. Brutális nagy gól :P és amúgy is imádom a palit.
Bár a többi gól se kutya! Szoros lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2011.11.18. 18:58:00-kor.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.18. 18:49:13

Lehet szavazni.
De mindegyik gól pazar.
Pont az imént írtam a Nemzetközi Labdarúgás topicba, de törölve! :)

Nah szóval, nálam Ibra, Neymar, Rooney, Stankovic és természetesen Messi gólja viszik a prímet! :) Stankovic megérdemelné, már nem tudom hanyadik bombagólját lőtte, ez sem volt csúnya! Részemről Messire ment a szavazat, de szerintem Stankovic vagy Rooney fog nyerni. Nagyobb sanszot látok az utóbbira!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.18. 18:45:15

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/

Lehet szavazni.
De mindegyik gól pazar.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2011.11.01. 17:16:38

Nem értem miért kell 23 játékosnak lennie ezen a listán. Ebből kb. 10nek még arra sincs esélye, h a legjobb tízbe kerüljön. Kellene egy ötös lista s azzal csókolom.
Amúgy szerintem elég nagy fölénnyel fog nyerni Messi, s kb. ugyanilyen fölénnyel lesz a második Ronaldo. A harmadik helyre pedig Iniestát tippelném. Az ötbe pedig tőlünk még benne lesz Xavi. Sneijder, Villa, Neymar, ők mit keresnek ezen a listán, számomra rejtély.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
20tek
Jugador del Barça

2011.11.01. 16:38:09

Barcaman14 írta:Iniesta egyébként nem fogja aranylabda nélkül befejezni szerintem. Az elkövetkezendő 3 év valamelyike róla fog szólni, nagyon bízom benne! Xavi sajnos már aligha kapja meg, de nem úgy ismerjük őt mintha ez neki a világvégét jelentené. Visszavonul az aranygömb nélkül, de legendaként! Nem hinném hogy nagyon bánkódni fog, ettől függetlenül én is szerettem volna ha megkapja egyszer.
Mivel Messi fiatalabb nála, Iniesta mindig is Messivel egy csapatban érhet el sikereket (tekintsük el most attól, hogy eligazolhatnak). Így én egyszerűen nem látom annak az esélyét, hogy Iniesta aranylabdát kapjon. A Barcának nyilván nagy szezont kell futnia, de hacsak Messi nem sérül le hosszú időre, Iniesta nem fog tudni elé kerülni - amit nem tartok túl igazságosnak, de ilyen a világ. A góllövőknek mindig is nagyobb esélye volt.
Iniesta egyetlen esélye egy jó EB, VB utáni évben lehet. Talán..., de ugye arra is volt már példa.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.11.01. 16:25:28

daffy írta:itt a 23-as lista:
Éric Abidal (francia, Barcelona)
Sergio Agüero (argentin, Atlético Madrid/Manchester City)
Karim Benzema (francia, Real Madrid)
Iker Casillas (spanyol, Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid)
Dani Alves (brazil, Barcelona)
Samuel Eto’o (kameruni, Internazionale/Anzsi Mahacskala)
Cesc Fabregas (spanyol, Arsenal/ Barcelona)
Diego Forlán (uruguayi, Atlético Madrid/Internazionale)
Andrés Iniesta (spanyol, Barcelona)
Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Thomas Müller (német, Bayern München)
Nani (portugál, Manchester United)
Neymar (brazil, Santos)
Mesut Özil (német, Real Madrid)
Gerard Piqué (spanyol, Barcelona)
Wayne Rooney (angol, Manchester United)
Bastian Schweinsteiger (német, Bayern München)
Wesley Sneijder (holland, Internazionale)
Luis Suárez (uruguayi, Liverpool)
David Villa (spanyol, Barcelona)
Xabi Alonso (spanyol, Real Madrid)
Xavi (spanyol, Barcelona)

elég nevetséges. xabi,villa,sneijder,schweinsteiger,nani,müller,forlan,fabregas,eto'o,benzema,abidal,agüero
ők azok,akiket minimum levennék és kb 10 főre szűkíteném a listát
Ez a 23-as lista tényleg nevetséges, ha jól látom egy Porto játékos sincs a listán. Végül is a Porto semmit sem nyert tavaly.
A két nagy csapatból vicces, hogy Abidal, Xabi Alonso, Villa, Cesc, Benzema, Iker Casillas mit keres a listán.
Én is jobban örülnék egy ötös listának. Amely nálam Messi, CR, Iniesta, Xavi, Falcao. Az elmúlt szezon alapján.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.01. 15:03:33

Iniesta egyébként nem fogja aranylabda nélkül befejezni szerintem. Az elkövetkezendő 3 év valamelyike róla fog szólni, nagyon bízom benne! Xavi sajnos már aligha kapja meg, de nem úgy ismerjük őt mintha ez neki a világvégét jelentené. Visszavonul az aranygömb nélkül, de legendaként! Nem hinném hogy nagyon bánkódni fog, ettől függetlenül én is szerettem volna ha megkapja egyszer.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.11.01. 13:43:37

daffy írta:
MessiFan írta:Szerintetek ki lesz benne a 3-ban? Vagy inkább másképp kérdezem...
Ki lesz a harmadik Messi és CR után?:)
Xavi talá megint ott lesz. Egy premier ligás játékost is tudnék elképzelni. Bár az a helyzet hogy mivel upc-s vagyok így 1 angol bajnokit nem láttam... Szóval nehéz megmondani.
Az a helyzet, hogy jobban átgondolva szvsz a 3. ember vagy Barcás vagy Realos lesz. Hiszen a 23 emberből 13-at őt képviselnek.
iniesta. szerintem ez egyértelmű
Akkoer inkább már Xavi. Ini sajnos idén is sokat volt sérult.
daffy
Madridista

2011.11.01. 13:12:27

MessiFan írta:Szerintetek ki lesz benne a 3-ban? Vagy inkább másképp kérdezem...
Xavi talá megint ott lesz. Egy premier ligás játékost is tudnék elképzelni. Bár az a helyzet hogy mivel upc-s vagyok így 1 angol bajnokit nem láttam... Szóval nehéz megmondani.
Az a helyzet, hogy jobban átgondolva szvsz a 3. ember vagy Barcás vagy Realos lesz. Hiszen a 23 emberből 13-at őt képviselnek.
iniesta. szerintem ez egyértelmű
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.01. 13:11:19

Szerintetek ki lesz benne a 3-ban? Vagy inkább másképp kérdezem...
daffy
Madridista

2011.11.01. 11:17:40

Ilúvatar írta: nem bantaskeppen irom, csak kisse fura lenne ha kapus kapna az aranylabdat, fuggetlenul melyik kapusrol van szo.
tudom,hogy nem kapja meg,csak szeretném.
Válasz küldése