Ugyanazon a véleményen vagyok mint ozsi.
Mily meglepő!
Vicc
Nem, a vicc az, hogy a nyertesek helyett itt még mindig José és a Real Madrid igazolt távolmaradása a téma!
Nyilatkozza azt,h azért nem utazik el,mert díjat amúgy sem nyerne,és másnap meccs. De ne csak arra fogja,hogy másnap meccset játszanak.
Egyrészt ő maga egy k..va szót nem mondott, szólt az üggyel kapcsolatban; másrészt megnéztem, meghallgattam volna azt (mind az itteni szurkolók, mind pedig a Barca játékosok reakcióit), hogy akkor milyen ciánozást kapott volna itt, ha tényleg letolt volna a nagyközönségnek egy az ozsimiki kolléga által vázolt, elvárt szöveget!
ha nagyon akarnának ott tudnának lenni...
Nagyon sok ebben a történetben a ha....... (és puszta feltételezés, hipotézis)!
A tény viszont továbbra is tény marad, másnap egy fontos meccs vár a csapatra (amiben tényleg érdekelt mind CR7, mind José); Zürich-Malagá továbbra is la. 2000 km légvonalban, Zidane és Butragueno ott fog tapsolni; a díjat pedig továbbra is azok kapják majd, akik tényleg megérdemlik! Ehhez még hozzátenném, hogy marha kíváncsi lennék arra, hogy akkor is ugyanekkora lenne-e a felháborodás, ha a jelenlegi díjazottak éppenséggel most nem a Barca kötelékébe tartoznának???
Igazolni gimiben én is tudtam, de volt hogy a 160 órából nem is voltam ám annyira beteg
És volt aki komolyabban megkérdőjelezte, vagy netalán tán még utána is nézett a dolognak?
Meg az is hogy nem tud veszíteni,
Nem tud, meg nem is szeret; ettől függetlenül nagy valószínűséggel ott lett volna a gálán a 4 sráccal egyetemben, ha nem cseszik el a Malagá elleni első meccset otthon!