Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Mivel Messi fiatalabb nála, Iniesta mindig is Messivel egy csapatban érhet el sikereket (tekintsük el most attól, hogy eligazolhatnak). Így én egyszerűen nem látom annak az esélyét, hogy Iniesta aranylabdát kapjon. A Barcának nyilván nagy szezont kell futnia, de hacsak Messi nem sérül le hosszú időre, Iniesta nem fog tudni elé kerülni - amit nem tartok túl igazságosnak, de ilyen a világ. A góllövőknek mindig is nagyobb esélye volt.Barcaman14 írta:Iniesta egyébként nem fogja aranylabda nélkül befejezni szerintem. Az elkövetkezendő 3 év valamelyike róla fog szólni, nagyon bízom benne! Xavi sajnos már aligha kapja meg, de nem úgy ismerjük őt mintha ez neki a világvégét jelentené. Visszavonul az aranygömb nélkül, de legendaként! Nem hinném hogy nagyon bánkódni fog, ettől függetlenül én is szerettem volna ha megkapja egyszer.
Ez a 23-as lista tényleg nevetséges, ha jól látom egy Porto játékos sincs a listán. Végül is a Porto semmit sem nyert tavaly.daffy írta:itt a 23-as lista:
Éric Abidal (francia, Barcelona)
Sergio Agüero (argentin, Atlético Madrid/Manchester City)
Karim Benzema (francia, Real Madrid)
Iker Casillas (spanyol, Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid)
Dani Alves (brazil, Barcelona)
Samuel Eto’o (kameruni, Internazionale/Anzsi Mahacskala)
Cesc Fabregas (spanyol, Arsenal/ Barcelona)
Diego Forlán (uruguayi, Atlético Madrid/Internazionale)
Andrés Iniesta (spanyol, Barcelona)
Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Thomas Müller (német, Bayern München)
Nani (portugál, Manchester United)
Neymar (brazil, Santos)
Mesut Özil (német, Real Madrid)
Gerard Piqué (spanyol, Barcelona)
Wayne Rooney (angol, Manchester United)
Bastian Schweinsteiger (német, Bayern München)
Wesley Sneijder (holland, Internazionale)
Luis Suárez (uruguayi, Liverpool)
David Villa (spanyol, Barcelona)
Xabi Alonso (spanyol, Real Madrid)
Xavi (spanyol, Barcelona)
elég nevetséges. xabi,villa,sneijder,schweinsteiger,nani,müller,forlan,fabregas,eto'o,benzema,abidal,agüero
ők azok,akiket minimum levennék és kb 10 főre szűkíteném a listát
Akkoer inkább már Xavi. Ini sajnos idén is sokat volt sérult.daffy írta:iniesta. szerintem ez egyértelműMessiFan írta:Szerintetek ki lesz benne a 3-ban? Vagy inkább másképp kérdezem...
Ki lesz a harmadik Messi és CR után?:)
Xavi talá megint ott lesz. Egy premier ligás játékost is tudnék elképzelni. Bár az a helyzet hogy mivel upc-s vagyok így 1 angol bajnokit nem láttam... Szóval nehéz megmondani.
Az a helyzet, hogy jobban átgondolva szvsz a 3. ember vagy Barcás vagy Realos lesz. Hiszen a 23 emberből 13-at őt képviselnek.
iniesta. szerintem ez egyértelműMessiFan írta:Szerintetek ki lesz benne a 3-ban? Vagy inkább másképp kérdezem...
Ki lesz a harmadik Messi és CR után?:)
Xavi talá megint ott lesz. Egy premier ligás játékost is tudnék elképzelni. Bár az a helyzet hogy mivel upc-s vagyok így 1 angol bajnokit nem láttam... Szóval nehéz megmondani.
Az a helyzet, hogy jobban átgondolva szvsz a 3. ember vagy Barcás vagy Realos lesz. Hiszen a 23 emberből 13-at őt képviselnek.
tudom,hogy nem kapja meg,csak szeretném.Ilúvatar írta: nem bantaskeppen irom, csak kisse fura lenne ha kapus kapna az aranylabdat, fuggetlenul melyik kapusrol van szo.
nem bantaskeppen irom, csak kisse fura lenne ha kapus kapna az aranylabdat, fuggetlenul melyik kapusrol van szo.daffy írta:akár realos,akár nem,szívből remélem,hogy egyszer iker kap egy aranylabdát. tudom,hogy nem fog megtörténni,mint ahogy xavival sem(sem raúllal),de nagyon megérdemelnéTocy írta: Egyetértek, bár nálam Rooney nem az 5., max a neve miatt...inkább legyen ott egy Casillas..
szerintem ismessideco írta:Abidal lesz az aranylabdás
De ott van, Götze, Hazard... Akit érdekel, itt megtalálja.daffy írta:götze nincs?ab1daL írta:Ne feledkezzünk meg a Golden Boy című díjról, amit nagy valószínűség alapján Thiago fog megkapni. Phil Jones lehet a legnagyobb kihívója, és még megemlítik Wilsheret (0 percre csak nem kapja meg).![]()
akár realos,akár nem,szívből remélem,hogy egyszer iker kap egy aranylabdát. tudom,hogy nem fog megtörténni,mint ahogy xavival sem(sem raúllal),de nagyon megérdemelnéTocy írta: Egyetértek, bár nálam Rooney nem az 5., max a neve miatt...inkább legyen ott egy Casillas..
Ez alapján szerintem van Götze is. Legalábbis a Tuttosport szavazói szerint ő lesz a harmadik, gondolom csak olyanra lehetett szavazni aki jelölt...daffy írta:götze nincs?![]()
Egyetértek, bár nálam Rooney nem az 5., max a neve miatt...inkább legyen ott egy Casillas..daffy írta:én eleve nem értem ezt a 23as listát. szűkítsék 5re,abba nehéz belekötni. messi,cr,ini,xavi,rooney és kész. mondjuk a legnagyobb poén az falcao. mi szezont lefutott és nincs az 50benTocy írta:Na de hogy Fábregas mit keres a 23-as listán...Az 50-est se értem, volt 1 jó hónapja Barcelonában, az idény többi részében szinte végig sérült volt...
erre nem számítanék,mert a vb már másfél éve voltAz 5.helyre viszont meglepetésre számítok, mondjuk egy olyan játékosra, aki a VB-n kimagaslóan szerepelt, de klubjában kevésbé jól (vagy maga a klubja kevésbé jól).
LOL, de repül az idődaffy írta:erre nem számítanék,mert a vb már másfél éve voltAz 5.helyre viszont meglepetésre számítok, mondjuk egy olyan játékosra, aki a VB-n kimagaslóan szerepelt, de klubjában kevésbé jól (vagy maga a klubja kevésbé jól).
götze nincs?ab1daL írta:Ne feledkezzünk meg a Golden Boy című díjról, amit nagy valószínűség alapján Thiago fog megkapni. Phil Jones lehet a legnagyobb kihívója, és még megemlítik Wilsheret (0 percre csak nem kapja meg).
én eleve nem értem ezt a 23as listát. szűkítsék 5re,abba nehéz belekötni. messi,cr,ini,xavi,rooney és kész. mondjuk a legnagyobb poén az falcao. mi szezont lefutott és nincs az 50benTocy írta:Na de hogy Fábregas mit keres a 23-as listán...Az 50-est se értem, volt 1 jó hónapja Barcelonában, az idény többi részében szinte végig sérült volt...
erre nem számítanék,mert a vb már másfél éve voltAz 5.helyre viszont meglepetésre számítok, mondjuk egy olyan játékosra, aki a VB-n kimagaslóan szerepelt, de klubjában kevésbé jól (vagy maga a klubja kevésbé jól).
Az a baj, hogy nehezen tudnék helyettük betenni más embertdaffy írta:itt a 23-as lista:
Neymar (brazil, Santos)
elég nevetséges. xabi,villa,sneijder,schweinsteiger,nani,müller,forlan,fabregas,eto'o,benzema,abidal,agüero
mit keres itt Eto'o, Cesc, Müller, Schweinsteiger, Snejder, Villa, Xabi?daffy írta:itt a 23-as lista:
Neymar (brazil, Santos)