Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
részben igazat adok,de arányaiban nézve melyik bajnokság erősödött annyira,hogy ellensúlyozza pl a spanyol és olasz színvonal esését? szerintem pusztán a játék változott meg és lett egysíkú,szürke,no meg persze nincsenek olyan játékosok,mint 5 éve. más a tendencia és nem tesz jót a futball közönségszórakoztató részének. elsősorban ugye üzlet,de ha a nézők nem élvezik annyira,annak előbb-utóbb pénzügyi vonzata is lesz(lásd angol panaszok a nézettségre). elszomorít,de magam sem ülök le olyan lelkesedéssel és csodálattal meccset nézni,ahogy tettem azt a múltban,kicsit elvesztette a varázsát.Drigo írta:...
Ne avassuk egyből őket szentté? A bunda az bunda.L.Messi 10 írta:Most nem akarok megbántani egy Interest se, egy vitát se akarok kialakítani, de vallják be, nem kellett volna Morrattinak kirobbantani a Calciopolit, és ezzel évekre gallyra vágni az Olasz focit. Mindenki tudja, hogy itt (had idézzem Moggit) "Vagy senki nem bűnös, vagy mindenki".
ezzel azért nem értek egyet, mert a Romára még a gyanú árnyéka sem merült, a többi "nagy" csapat mind benne volt...L.Messi 10 írta:Most nem akarok megbántani egy Interest se, egy vitát se akarok kialakítani, de vallják be, nem kellett volna Morrattinak kirobbantani a Calciopolit, és ezzel évekre gallyra vágni az Olasz focit. Mindenki tudja, hogy itt (had idézzem Moggit) "Vagy senki nem bűnös, vagy mindenki".
Na meg ilyen "Interek" sem lennének sehol.L.Messi 10 írta:Az Olasz foci egy dolog miatt jutott oda, ahova: Calciopoli. Ha az nincsen most a Juventusnak megvan a 3. csillag, nem Napolik és Laziok vannak a dobogón, és nem előzi be a Bundesliga a Serie A-t.
Ott is lenne a helyük...L.Messi 10 írta:Azért arra kíváncsi lennék hogy most az Inter hol is lenne, ha nincs a Calciopoli... A dobogó alsó fokáért kullognának.Tocy írta: Trezeguet, Nedved, Adriano...a calciopoli megölte az olasz futballt. Nem tudom, én valahogy szerettem, a csapatokat is, és nagyon rossz nézni ezt a szenvedést amit előadnak. Most is úgy áll a helyzet, hogy csak az Inter lesz ott a top8ban a BL-ben. Valamit ki kéne találniuk erre, mert európai szintű óriáscsapatok tűnnek el, míg a Lyon, Shahtar ott van...
Azért arra kíváncsi lennék hogy most az Inter hol is lenne, ha nincs a Calciopoli... A dobogó alsó fokáért kullognának.Tocy írta: Trezeguet, Nedved, Adriano...a calciopoli megölte az olasz futballt. Nem tudom, én valahogy szerettem, a csapatokat is, és nagyon rossz nézni ezt a szenvedést amit előadnak. Most is úgy áll a helyzet, hogy csak az Inter lesz ott a top8ban a BL-ben. Valamit ki kéne találniuk erre, mert európai szintű óriáscsapatok tűnnek el, míg a Lyon, Shahtar ott van...
Nincs Digim, de amúgy is csak egy rövid összefoglaló kéne.Kardi írta:Most megy a DigiSporton felvételről ha érdekel.Lionel85 írta:A hétvége lúzere a Róma. 3-0-ról kikapni... Valami nagyon nincs rendben odaát. Ki nézte a meccset? Mikor szakadt el a cérna? Talán a 3 gólos előny altatta el őket?
Igen csak nem a nagy Olaszok csapnak le rájuk hanem a spanyol/angol/német ligákból a középcsapatok. Ezért IS tart ott a Seria A ahol most. A Lazio, Napoli, Palermo 3as meg nem ér EU szinten egy lyukas garast sem. Esküszöm lassan szivesebben nézem a Magyar Ligakupát, mint annak a csapatnak a meccsét amelyiknek immár 10 éve szurkolok. Ennek ellenéri egy életen át: Forza Juventus!messideco írta:Azért vannak pozitívumok is: a középcsapatok, Lazio,Napoli,Palermo. Sok fiatal tehetség fordul meg náluk. Megfordul, mert valamelyik nagyobb csapat szemet vet rájuk, és üzlet...
Trezeguet, Nedved, Adriano...a calciopoli megölte az olasz futballt. Nem tudom, én valahogy szerettem, a csapatokat is, és nagyon rossz nézni ezt a szenvedést amit előadnak. Most is úgy áll a helyzet, hogy csak az Inter lesz ott a top8ban a BL-ben. Valamit ki kéne találniuk erre, mert európai szintű óriáscsapatok tűnnek el, míg a Lyon, Shahtar ott van...LM10 írta:Totti,del Piero,Inzaghi,Gattuso,Pirlo,Nesta,Buffon(ezeknek a csúcs formájuk),Cafú,Shevchenko,Maldini,Dida,Vieri,Recoba.
Ő belőlük állt a Seria A...(és még biztos van nagyon sok ilyen játékos)
Szerintem a mai olasz bajnokságban Ibra a legjobb játékos, aki anno ki sem tűnt szinte a fent felsoroltak közül.
Most megy a DigiSporton felvételről ha érdekel.Lionel85 írta:A hétvége lúzere a Róma. 3-0-ról kikapni... Valami nagyon nincs rendben odaát. Ki nézte a meccset? Mikor szakadt el a cérna? Talán a 3 gólos előny altatta el őket?
hol vannak azok a játékosok? sz..-ból nem lehet várat építeni. szétdoppingolt játékosok,erőfoci,testi fölény kiharcolása,agresszió,brutalitás. leginkább ezekkel tudom jellemezni a ma fociját.LM10 írta:Sajna az olasz futball kezd egyre lejjebb csúszni. Hol vannak azok az olasz csapatok amik mé 2005 környékén(Milan,Juve) a BL-ben is azt ejtették ki volna kis túlzással akit akartak.?
Ha kiesnek a BL-ből, akkor szerintem repülni fog.Fecooo írta:Ranieri, Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát!
Ha lenne annyi pénzem, ki is fizetném kapásból a 300.000at. Főleg hogy az Állatkertet segítem vele, na meg egy Juventinot.Drigo írta:Nagyon dicséretes kezdeményezés.L.Messi 10 írta:http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... egitsetek/
Nagyon dicséretes kezdeményezés.L.Messi 10 írta:http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... egitsetek/