Várjuk még ki a dolog végét. Emlékszem, hogy ezt a Sahin gyereket is mindenki úgy beharangozta, hogy csak na... Még 1 meccsen sem játszott a gyerek, de a madridi szurkolók kezdésnek betolták Khedira/Özil helyére. Már akkor majd megszakadtam, és most is. Majd ha játszik és jól teszi azt, akkor azt mondom OK. De még így sem látom a helyét a csapatban. A pénzt meg, amit Te is írtál egyszerűen nevetséges. 25-30 millió is gyönyörű ár lenne érte, nem hogy 40-45.ferninho írta:és ha már itt járunk, nektek mi a véleményetek Modricról? jól járna vele a Real ? (nem pénzügyileg)
El vagy tévedve ember. 40 millió ebből a 90-ből a mezszponzor, amivel egyáltalán nincs is baj. Csak épeszű ember nem tudja azt felfogni, hogy a világon a legnagyobb bevétellel rendelkező csapat minek adná el a stadion nevét 53 millióért? Most nem azért, de mit kezdenének azzal a pénzzel? Adósságot lehet vele rendezni, de utána?Mezner2 írta:Nem értem,miért kéne ezért elitélni a Madridot??? még ha el is fogadják,akkor is teljesen érthető,gondoljatok már bele mennyi 90 MILLIÓ euró,pont olvastam,hogy vmi 15%-al dobná meg az éves költségvetést,az meg elképesztően brutális.
Nem kell itt ez a szentimentalizmus,amikor mi mezszponzort csináltattunk(tudom fals hasonlat) azt is így éltétek meg,a legfontosabb a mai fociban,hogy legyen pénzed megteremteni a körülményeket,hogy a világ tetejére emelkedhess,mindegy,hogy hogyan,ha Bernabeu élne(csakhogy akik ezt a vonalat képviselik,hogy micsoda szentségtörés) ő is ezt csinálná,nyílván akarná,hogy az a klub,amit szeret még feljebb emelkedjen,nyílván Joan Gamper sem szentségtörésnek élné meg a mezszponzorunkat
Most jött ki az info, hogy a Real nagyjából 500 milliós bevételt könyvelhetett el. Míg az olasz csapatok fele annyit és az angolok és a németek is csak töredékét. Egyedül a Barca tud csak velük versengeni, akik nagyjából 450-et. Nem értem ide hova kell az a +50 millió, még ha a pénzből sosem elég, de azért túlzásba se kell esni.