Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.20. 13:16:29

ferninho írta:és ha már itt járunk, nektek mi a véleményetek Modricról? jól járna vele a Real ? (nem pénzügyileg :D)
Várjuk még ki a dolog végét. Emlékszem, hogy ezt a Sahin gyereket is mindenki úgy beharangozta, hogy csak na... Még 1 meccsen sem játszott a gyerek, de a madridi szurkolók kezdésnek betolták Khedira/Özil helyére. Már akkor majd megszakadtam, és most is. Majd ha játszik és jól teszi azt, akkor azt mondom OK. De még így sem látom a helyét a csapatban. A pénzt meg, amit Te is írtál egyszerűen nevetséges. 25-30 millió is gyönyörű ár lenne érte, nem hogy 40-45.
Mezner2 írta:Nem értem,miért kéne ezért elitélni a Madridot??? még ha el is fogadják,akkor is teljesen érthető,gondoljatok már bele mennyi 90 MILLIÓ euró,pont olvastam,hogy vmi 15%-al dobná meg az éves költségvetést,az meg elképesztően brutális.
Nem kell itt ez a szentimentalizmus,amikor mi mezszponzort csináltattunk(tudom fals hasonlat) azt is így éltétek meg,a legfontosabb a mai fociban,hogy legyen pénzed megteremteni a körülményeket,hogy a világ tetejére emelkedhess,mindegy,hogy hogyan,ha Bernabeu élne(csakhogy akik ezt a vonalat képviselik,hogy micsoda szentségtörés) ő is ezt csinálná,nyílván akarná,hogy az a klub,amit szeret még feljebb emelkedjen,nyílván Joan Gamper sem szentségtörésnek élné meg a mezszponzorunkat
El vagy tévedve ember. 40 millió ebből a 90-ből a mezszponzor, amivel egyáltalán nincs is baj. Csak épeszű ember nem tudja azt felfogni, hogy a világon a legnagyobb bevétellel rendelkező csapat minek adná el a stadion nevét 53 millióért? Most nem azért, de mit kezdenének azzal a pénzzel? Adósságot lehet vele rendezni, de utána?

Most jött ki az info, hogy a Real nagyjából 500 milliós bevételt könyvelhetett el. Míg az olasz csapatok fele annyit és az angolok és a németek is csak töredékét. Egyedül a Barca tud csak velük versengeni, akik nagyjából 450-et. Nem értem ide hova kell az a +50 millió, még ha a pénzből sosem elég, de azért túlzásba se kell esni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.20. 13:13:08

Nem értem,miért kéne ezért elitélni a Madridot??? :roll: még ha el is fogadják,akkor is teljesen érthető,gondoljatok már bele mennyi 90 MILLIÓ euró,pont olvastam,hogy vmi 15%-al dobná meg az éves költségvetést,az meg elképesztően brutális.
Nem kell itt ez a szentimentalizmus,amikor mi mezszponzort csináltattunk(tudom fals hasonlat) azt is így éltétek meg,a legfontosabb a mai fociban,hogy legyen pénzed megteremteni a körülményeket,hogy a világ tetejére emelkedhess,mindegy,hogy hogyan,ha Bernabeu élne(csakhogy akik ezt a vonalat képviselik,hogy micsoda szentségtörés) ő is ezt csinálná,nyílván akarná,hogy az a klub,amit szeret még feljebb emelkedjen,nyílván Joan Gamper sem szentségtörésnek élné meg a mezszponzorunkat :roll:
ferninho
Madridista

2012.07.20. 13:03:56

Barcaman1993 írta:de én Pérezből az utóbbi évek után ezt is simán kinézem.
nah mert mit csinált az utóbbi években? Kép
amikor újra megválasztották na akkor igazolt is nem is keveset, de bárki bármit mond kellett az nagyon (ugye CR leigazolását még Calderón intézte el).

de azóta egyáltalán nem viszi túlzásba, szerintem egész jól igazolunk.
évente van egy-egy nagyobbacska transfer (Di Maria, Coentrao) és ennyi.
és most is talán Modric lesz egyedül drágább már ha sikerül leigazolni.

és ha már itt járunk, nektek mi a véleményetek Modricról? jól járna vele a Real ? (nem pénzügyileg :D)
madridista
daffy
Madridista

2012.07.20. 13:03:31

Barcaman1993 írta:
daffy írta: ha jól emlékszem az emirates már most kapcsolatban van a reallal és évente 40 millió dollárt fizet. ezek után a stadion már a szponzor részéről számomra érthető próbálkozás
A hír azt írja, hogy a szponzori szerződésen felül még 53 milliót ajánlana. Magyarul, évente nagyjából 90 milliót csak a Realra költenének. Ebből nekik mi az üzlet? Mert, hogy ez sosem térül meg nekik az biztos. És akkor még hány csapatot szponzorálnak. Nem igazán értem ezeket a befektetőket.
gondolom nem véletlenül szórják a pénzt. az egyik legnagyobb klub által reklámozott társaság biztos nem jár rosszul.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.20. 11:47:40

daffy írta: ha jól emlékszem az emirates már most kapcsolatban van a reallal és évente 40 millió dollárt fizet. ezek után a stadion már a szponzor részéről számomra érthető próbálkozás
A hír azt írja, hogy a szponzori szerződésen felül még 53 milliót ajánlana. Magyarul, évente nagyjából 90 milliót csak a Realra költenének. Ebből nekik mi az üzlet? Mert, hogy ez sosem térül meg nekik az biztos. És akkor még hány csapatot szponzorálnak. Nem igazán értem ezeket a befektetőket.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2012.07.20. 11:24:23

Barcaman1993 írta: Vki magyarázza már meg, hogy ebben mi az üzlet? Kezdjük a szponzor részéről. Manapság már a világ minden pontján tudják mi az az Emirates. Most, hogy évenként 53 milliót beletolnánk a stadion nevéért, attól nekik több bevételük lesz? Azt meg tudom érteni, hogy a Real mezen rajta van az Adidas és akkor veszik a mezeket stb. és jön bevétel, de ez... Aztán a másik részről, ha ezt elfogadják, akkor nagyon hülyének kéne lenni. Már évek óta a Real a világ legnagyobb bevétellel rendelkező csapata, nem értem mi kell még? De azt meg egy kicsit szánalmasnak érezném, hogy fűt fát eladnak (nának) azért, hogy egy kicsi + csokipénz leessen. Vhogy nekem ez nagyon hihetetlenül hangzik az egész, de én Pérezből az utóbbi évek után ezt is simán kinézem.
ha jól emlékszem az emirates már most kapcsolatban van a reallal és évente 40 millió dollárt fizet. ezek után a stadion már a szponzor részéről számomra érthető próbálkozás
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.20. 11:21:09

ferninho írta:
csütörtök, 21:49 - Az ABC szerint az Emirates légitársaság az érvényben lévő szponzori szerződésen felül, szezononként 53 millió eurót fizetne, amennyiben a Real Madrid stadionját átkeresztelnék "Fly Emirates-Bernabéura".
itt a hír, nah most ezt kicsit fogalmazzuk át, hogy ütősebb legyen és voálá már tényként is kezelik páran és mindenki fel is háborodik rajta, egyszerű, nemde ?

ezt lehetetlen megcsinálni, már maga az elképzelés is nonszensz, főleg aki tudja is, hogy ki volt Santiago Bernabeu...
Vki magyarázza már meg, hogy ebben mi az üzlet? Kezdjük a szponzor részéről. Manapság már a világ minden pontján tudják mi az az Emirates. Most, hogy évenként 53 milliót beletolnánk a stadion nevéért, attól nekik több bevételük lesz? Azt meg tudom érteni, hogy a Real mezen rajta van az Adidas és akkor veszik a mezeket stb. és jön bevétel, de ez... Aztán a másik részről, ha ezt elfogadják, akkor nagyon hülyének kéne lenni. Már évek óta a Real a világ legnagyobb bevétellel rendelkező csapata, nem értem mi kell még? De azt meg egy kicsit szánalmasnak érezném, hogy fűt fát eladnak (nának) azért, hogy egy kicsi + csokipénz leessen. Vhogy nekem ez nagyon hihetetlenül hangzik az egész, de én Pérezből az utóbbi évek után ezt is simán kinézem.
socio66

2012.07.20. 10:35:47

csababarca írta:Komolyan nem értem,hogy egy barcásnak egy ilyen híren miért kell felháborodnia?!
nem teljesen mindegy nekünk? :roll:
dehogynem, csak már az emberekben benne van ez a mechanizmus, hogy ha madrid, akkor arra köpködni kell, persze ez fordítva is igaz.
mérhetetlenül buták, és egyszerűek az emberek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.07.20. 10:21:48

Komolyan nem értem,hogy egy barcásnak egy ilyen híren miért kell felháborodnia?!
nem teljesen mindegy nekünk? :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2012.07.20. 10:09:41

Castiel írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... sege,29721

Ezt nem hiszem el! vagyis de! mindegy... szerintetek meddig sűlyednek még???
csütörtök, 21:49 - Az ABC szerint az Emirates légitársaság az érvényben lévő szponzori szerződésen felül, szezononként 53 millió eurót fizetne, amennyiben a Real Madrid stadionját átkeresztelnék "Fly Emirates-Bernabéura".
itt a hír, nah most ezt kicsit fogalmazzuk át, hogy ütősebb legyen és voálá már tényként is kezelik páran és mindenki fel is háborodik rajta, egyszerű, nemde ?

ezt lehetetlen megcsinálni, már maga az elképzelés is nonszensz, főleg aki tudja is, hogy ki volt Santiago Bernabeu...
madridista
daffy
Madridista

2012.07.20. 10:05:55

Castiel írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... sege,29721

egy ajánlat érkezett a realhoz,szó sincs az elfogadásáról
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.20. 09:58:06

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... sege,29721

Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
shutterisland
Director del Fútbol

2012.07.17. 04:38:59

csinos lesz augusztus utolsó hete :)

szuperkupa odavágó, barca b - castilla , szuperkupa visszavágó 8)

amúgy attól félek, hogy megint történni fog valami (bírói hiba,színészkedés,favágás,stb...) ami miatt ismét felerősödik az utálat a két tábor között.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.17. 00:52:01

Faust írta: Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.

De azzal is egyetértek, hogy amíg Mourinho nálunk lesz, addig itt nem lesz látszólagos béke sem.
Reméljük nálunk már nem sokáig lesz Sandro... Bár sportszakmai szempontból jól végzi a dolgát(igazolások árai terén mindenképp)
De ezekkel a buta megnyilvánulásaival több kárt okoz mint hasznot.
Ha valakire fújunk valami miatt( jelen esetben Mou bepofázásai) akkor azt pár hónappal később ne tegyük már meg mi is,mert csak segget csinálunk a szánkból,és mindenki rajtunk fog röhögni.
Laporta besározása,és ezek az újonnan megnyilvánuló vádaskodásai rohadt zavaróak,odaát mindenki csöndben van,erre fel ő kelti a feszültséget??
Pont most kéne csendben lennie de nagyon,hogy azt a képet mutassuk magunkról,hogy minden erővel azon vagyunk,hogy visszaszerezzük a címeket,ehelyett a pofázás megy,az meg,hogy Mounak Tito válaszol :x Tito végezze a munkáját és készítse fel a csapatot,és ne szópárbajt játsszon...remélem ezt ő is így gondolja.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.16. 20:49:06

ab1daL írta:"Új szezon, új stratégia." Ez a rejtélyes üzenet volt az utolsó kiírása Eladio Paramésnek, José Mourinho szóvívőjének a Twitterén, majd törölte magát a közösségi portálról.

:shock: Na, csak nem :?: :!:
Nem hinném. :lol:

Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.16. 20:34:31

"Új szezon, új stratégia." Ez a rejtélyes üzenet volt az utolsó kiírása Eladio Paramésnek, José Mourinho szóvívőjének a Twitterén, majd törölte magát a közösségi portálról.

:shock: Na, csak nem :?: :!:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mikaos
Director del Fútbol

2012.07.16. 17:48:06

Faust írta:Hja, gondolom ha a Szuperkupán megint paprikás lesz a hangulat, arról megint csak és kizárólag Mourinho és a Real tehet majd. :mrgreen:
Egy biztos: Mourinho regnálása előtt az utolsó komolyabb Barca-Real incidens a Figo/disznófej-ügy volt - de azt sem hivatalos személyek, hanem szurkolók művelték.

A paprikás hangulat belefér, az aljasság nem.

Egyébként, ha jól tudom, Mou/patkány még azóta sem kért bocsánatot a tettéért. És erre eltörlik a büntetését? Legalább egy nyilvános bocsánatkérés lett volna! Mindenesetre, úgy látszik, a feszültségről Mou-n kívül a szövetség is gondoskodni akar ezzel.
socio66

2012.07.16. 17:26:03

lehet válaszolgatni, csak nincs értelme.
a másik oldalon egy olyan ember áll, aki éppen ezt szeretné kiprovokálni, azt szeretné, ha a verbális háború megzavarna minket, kihozna a komfortzónánkból.
pep volt annyira intelligens hogy ezt belátta, és nem üzengetett vissza, hanem a pályán válaszolt, de a játékosok között ilyen mondjuk puyol, vagy iniesta is.
talán nem véletlen, hogy éppen ők azok, akik az ellenfelekből is tiszteletet váltanak ki, és nem az elnökünk, vagy valdes mondjuk.
ha rajtam múlna, elzárnám a játékosoktól a hírforrásokat, egész évben zárt kapus edzéseket rendelnék el, és nyilatkozatstopot helyeznék érvénybe az idény végéig.
elég már a háborúból, nem ellenségekről beszélünk, hanem ellenfelekről.
mourinho pedig tényleg átlépett a határon, az összeesküvés elmélet-nyilatkozatára, és a tetteire nincs magyarázat, de senkinek ne legyen kétsége, hogy ha a mi edzőnk lenne-ami az ő részéről megvalósulhatott volna-akkor most ugyanezt csinálná a madriddal szemben.
Kintaro
Barça B

2012.07.16. 16:54:39

Faust írta:
Nem tudom mennyire lesz nehéz Ramosékat újra lebutítani Real szintre a válogatott után. Nyilván jo5é megoldja, hisz ért hozzá
Egészen biztosan. :lol: :lol: :lol: Jesszusom.
Bezony. Csak a vak nem látja jo5é kényszeres Barca-gyűlöletét.

Mellesleg nyilván Rosell a tökhülye, hogy elege van az évek óta Madridból ömlő fekáliából, nem?

Amennyiben egymás után két gondolatod is támad,illetve több dologra is reagálsz,használd a Szerkeszt gombot a duplák helyett. Köszi! m.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kintaro 2012.07.17. 17:34:32-kor.
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.16. 16:44:42

Faust írta:Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.

De azzal is egyetértek, hogy amíg Mourinho nálunk lesz, addig itt nem lesz látszólagos béke sem.
Mondjuk ő saját magától nem fog támadólagosan fellépni... (tévedés jogát fenttartom) :) viszont azt beláthatod hogy a klubot ért kellemetlenségek (a Real irányából) kezelésére már nem elég a "legyintek rá s kész"!
Rosell komolyan gondolja, hogy ő meg akarja szüntetni a Barcelonát mint futball klubot érő (s nem csak a Madrid felől érkező) "támadásoktól"!
Talán jól dönt, de lehet csak olaj a tűzre.... mindenesetre mindkéát tábor örülne ha vége lenne ennek a viszálynak :D
Kép
Faust
Madridista

2012.07.16. 16:34:24

Nem tudom mennyire lesz nehéz Ramosékat újra lebutítani Real szintre a válogatott után. Nyilván jo5é megoldja, hisz ért hozzá
Egészen biztosan. :lol: :lol: :lol: Jesszusom.
s nem is mutat semmi arra, h a jövőben is ilyen előfordulhat. ugyanis az edzőket a csapat irányitására szokták igazolni, s nem az egész klub irányítására.
Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.

Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.16. 16:29:17

Faust írta:...Amúgy azzal egyetértek, hogy Mourinhonak csak azért van minden megbocsájtva, mert hozza fel a Realt, nem csak a Barca mellé, hanem úgy általánosságban. Végre értelmes szakmai munka folyik, ami Perez előző időszakára kicsit sem volt igaz, így próbálja kiköszörülni a csorbát. A stílusát én sem szeretem (finoman fogalmazva), és nagyon várom már, hogy elmenjen, de amellett nem tudok elmenni, hogy del Bosque óta ő az első edzőnk, akinek van valami fogalma is a dologról, hogy mit hogyan kéne csinálni...[/color]
Csak a Madridistáknak nem tűnt fel hogy azóta ilyen a helyzet a 2 klub között, amióta a portugál "szabadkőműves" a kasztíl klubnál van!
Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok. ;)
Nos, ő az egyetlen is , aki mindent meg is tehet ennek érdekében, ergó ha más trénerek is kicsit szabadabb kezet kaptak volna, lehet elérik ugyanezt... vagy legalább megközelítik, de nem ilyen áron mint amit a Madrid bevállalt.

nem, nem állunk mindenki felett, de a vitánk témájában annak a kiváltó okában a Madrid felett állunk... mert nem engedtünk 1 szakemberünknek sem ilyen hozzáállást, s nem is mutat semmi arra, h a jövőben is ilyen előfordulhat. ugyanis az edzőket a csapat irányitására szokták igazolni, s nem az egész klub irányítására. :)
Kép
Kintaro
Barça B

2012.07.16. 16:26:56

Faust írta: Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok. ;)
Hát afelett a szint felett mindenképp, amit a portugál dögevő és bandája képvisel. Viszont nem lehet örökké szótlanul tűrni a mocskolódást.
Faust
Madridista

2012.07.16. 16:17:19

Butragueno-t is milyen szépen eltakarította, pedig a Keselyűnek az élete volt a Real...de mehetett Isten hírével, mert nem értett egyet Mou-val.
Aki amúgy Valdano volt, és azért elég szépen kavarta az ürüléket a csapat háza táján. Két dudás meg sehol nem fér megy egy csárdában.

Amúgy azzal egyetértek, hogy Mourinhonak csak azért van minden megbocsájtva, mert hozza fel a Realt, nem csak a Barca mellé, hanem úgy általánosságban. Végre értelmes szakmai munka folyik, ami Perez előző időszakára kicsit sem volt igaz, így próbálja kiköszörülni a csorbát. A stílusát én sem szeretem (finoman fogalmazva), és nagyon várom már, hogy elmenjen, de amellett nem tudok elmenni, hogy del Bosque óta ő az első edzőnk, akinek van valami fogalma is a dologról, hogy mit hogyan kéne csinálni...

Csak a Madridistáknak nem tűnt fel hogy azóta ilyen a helyzet a 2 klub között, amióta a portugál "szabadkőműves" a kasztíl klubnál van!
Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok. ;)
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.16. 16:12:24

bocs a dupláért... :oops:

Erre való a Szerkeszt gomb ;) m.
Kép
Válasz küldése