Mivel előszeretettel reagálok mostanában (is) ezekre a nyilatkozatokra,legyen az kiszivárgott vagy "egész alakos",így igazságtalan lenne,ha Rosell ügyben ne tenném
Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?
Elég kicsinyes odaszólás volt ez,ami kicsit sem elegáns és nem ránk vall többnyire.Mindamellett szükségtelen is volt sztem,pláne az elnöktől. Se vicces nem volt,se olyan túl jól sikerült pirítás,igaz meg pláne. Nem értem miért kell felvenni a kesztyűt ilyen mértékben is akár... "Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek rutinból!"
Most adott egy támadási felületet,h még jobban lehessen oltani minket azoknak,aki akar ,h arcoskodunk meg ilyen baromságokat nyomatunk. Ezúttal jogosan.
Rózsa Sanyi maradjon csak meg a kasszánál és farigcsálja inkább a költségvetést,de lehetőleg csendben.Ezekre semmi szükség,pláne ebben a formában.Maradjon meg a jelenlegi reálnak ez a "fegyver",jobban passzol hozzájuk...