Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

De minek. Azért, hogy meglegyen a keret és ne csak három madridista legyen már kint az EB-n.LG írta: Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.
Ne haragudj, azt nem figyeltem ki írta! De tudom már, ez a becsületes Casillas visszapillantó tükrözéses beszólásával volt 1 időben.REMY írta:
azt a cikket én linkeltem oda is![]()
és a Google a barátodmeglehet találni 1-2 ott.
Albiol amennyit játszik...a Real-ban is, meg a válogatottban is...LG írta:Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.Mihu írta:
Egyébként is kezdjük ott, hogy ahány spanyol van a Real-ban...![]()
Véleményem szerint Ramos, Casillas meg Alonso biztos beszéltek a barcásokkal, és gratuláltak nekik amikor bajnokok lettek. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy az ilyen Marcelo meg Pepe féle csürhék nem...szóval szerintem Xavi itt nem a spanyolokra gondolt, hanem a légiósokra. És ezt a válogatottbeli társai pontosan tudják, így feszkó se lesz.
2005 óta nézek focit és egyben Real meccseket. De azt már nem tudom, hogy ki volt az ellenfél az első meccsen.Megkérdezhetem, hogy melyik volt az első Real meccs amit láttál?
32 éves,27-28 éves korától akkora név és idén már erősen halványodik. elnézést,hogy nem esem hasra tőle. elismerem,hogy klasszis játékos és hogy a barcánál élte le a 32 évét,de nehogy bocsánatot kelljen kérnem azért,mert más a véleményem. az én szememben volt 4 kiemelkedő szezonja,előtte meg az eladását is követelték. neked legenda,nekem nem. ez a véleményem,nem szeretnék oldalakat vitázni róla,mert változni nem fog(ha te szeretnél,kérlek ezt privátban tedd meg)csababarca írta:Ha Xavi nem a barca legendája akkor ki az?
A klub legsikeresebb korszakának kulcsjátékosa,emellett a válogatottban sem vallott szégyent ebben az időszakban.
Ott van még Arbeola, meg Albiol is. Ők mind válogatottak is. Szóval azért akad Realos a válogatottban is.Mihu írta:
Egyébként is kezdjük ott, hogy ahány spanyol van a Real-ban...![]()
Véleményem szerint Ramos, Casillas meg Alonso biztos beszéltek a barcásokkal, és gratuláltak nekik amikor bajnokok lettek. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy az ilyen Marcelo meg Pepe féle csürhék nem...szóval szerintem Xavi itt nem a spanyolokra gondolt, hanem a légiósokra. És ezt a válogatottbeli társai pontosan tudják, így feszkó se lesz.
Megkérdezhetem, hogy melyik volt az első Real meccs amit láttál?REMY írta:
szeretem amikor mindig a Real a csúnya és gonosz....
azt a cikket én linkeltem oda iskennyke04 írta:És képes voltál egy majd 3 éves cikkel átmászni, mert láttad, hogy a túloldalt valaki belinkelte?REMY írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... ezet-29584
"Szégyen, hogy a Real Madrid listavezetőként látogat a Nou Campba" - kommentált a sztár.
És képes voltál egy majd 3 éves cikkel átmászni, mert láttad, hogy a túloldalt valaki belinkelte?REMY írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... ezet-29584
"Szégyen, hogy a Real Madrid listavezetőként látogat a Nou Campba" - kommentált a sztár.
Miért? Nem volt igaza.REMY írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... ezet-29584
értem.B. Tamás írta:...
a giggses részt hagyjuk,én sem vagyok mindig normális. nekem xavi nem legenda,neked lehet az.Giggs nem MU-legenda, mert kiderült a magánéletéről pár valóban gusztustalan részlet? Először szerintem azt tisztázzuk, mint jelent a fogalom.
Abban egyetértünk, hogy ez sem használ a megbékélésnek, de hogy Mourinho százszor károsabb a csapategységre, az tuti.
Tökéletes nyilatkozat volt.REMY írta:"Gratuláltunk Nekik a bajnoki győzelemhez, hiszen a sportszerűség ezt diktálja. Tiszteletteljesek voltunk, viszont fordítva ugyanezt sohasem tapasztaltuk" - utalt Xavi arra, hogy a Barcelona játékosai jobban viselik a vereséget legnagyobb riválisukkal szemben.
..... okos egy nyilatkozat volt. főleg EB előtt.......
Giggs nem MU-legenda, mert kiderült a magánéletéről pár valóban gusztustalan részlet? Először szerintem azt tisztázzuk, mint jelent a fogalom.daffy írta:azt hiszem jobb is,ha nem magyarázok hozzá semmit. nektek több xavi,mint egy átlag embernek,akár csak pep,stb. maradjunk ennyiben,a véleményem tükrözi az idézőjelNem értem az idézőjelet.
ha visszavonul,akkor elhagyom
Szerintem nem jó a példád. Ugyanis ha te lehülyézel, akkor persze, hogy rád haragszom meg, ÁM Xavi és a madridos társak nem a sajtón keresztül érintkeznek, azaz ha volt eddig probléma, nem ez a nyilatkozat lesz szerintem az, amelyik elmérgesíti.daffy írta:ha ezen nyilatkozat következtében romlik meg a viszony,az nem xavi miatt lesz? de hát ő mondta,akkor ki miatt lenne?
ha én lehülyéznélek és megharagudnál rám,akkor miért haragszol,mert én azt mondtam hogy hülye vagy esetleg ténylegesen az vagy és az a baj?
(kizárólag a példa kedvéért van benne a hülye szó,semmi személyedre irányuló tartalma nincs!)
ha ezen nyilatkozat következtében romlik meg a viszony,az nem xavi miatt lesz? de hát ő mondta,akkor ki miatt lenne?B. Tamás írta: 2. Ha valaki miatt megromlik a spanyol csapaton belüli egység, akkor az nem Xavi lesz
nem tudom, hogy miért kell ilyet mondani --> José a foci .....Kintaro írta:Azt a Mourinhot hasonlítjuk Xavihoz, aki szemet nyom ki, unicefezik, uefázik, bírót kényszerít arra az ostobaságával, hogy visszavonuljon? jo5é a foci rákos sejtje.