Hát emberek.
Óriási meccs volt.
Nem tudom elhinni, hogy egy ilyen Vasast nem tudunk megverni. Ha Végh helyett más áll a kapuba, egy sima 5-öst intünk

De neem...

Hihetetlen, hogy miket fogott.
De ebből az Angyalföldi csapatból mást nem lehet kiemelni.
De ez az egyedi Vasas foci? Hogy lőnek egy gólt, és utána egyből bunker foci?
A tizenegyes szerintem nem volt jogos, eléggé le volt szorítva a védő lába, igaz Elding gólja sem volt teljesen szabályos, talán pár centis lesen volt.
A végén meg már tiszta ideg voltam
Főleg ahol a Vasas játékos elkezdi fekve lökdösni Balogh-ot, mintha Balogh lökte volna őt el
Utána meg még az általában higgadt Ferenczi is csetepatéba keveredett. Most kivételesen nem csodálom a szurkolói őrjöngést.
Az egész csapatot ki tudom emelni, hihetetlen, hogy mit játszottak a fiúk, és hihetetlen, hogy Végh itt volt
Tóth Bence veheti majd át Lipcsei Peti szerepét.
Tóth rengeteget futott, végig szlalomozott mezőnyön, és nagyon jól passzolt.
Csizmadia és Wolfe egyaránt nagyon jól játszott, ebben az évben hatalmas szerencsénk van Csizmadiával
Elding nagyon sokat küzdött, de sajnos csak 2szer tudott helyzetbe kerülni, persze ott volt helyette most Pista. Doherty, Stockley és Balogh nagyon jó és masszív volt a védelembe, nekik is nagy dicséret.
Az egész csapatnak gratulálni tudok, attól függetlenül, hogy nem jött össze a győzelem.
A másik csapatból csak Végh-et tudom kiemelni, de őt nagyon. Ő se az NB1 legfiatalabb kapusa, de hát a rutin látszott, hihetetlen volt.
És Boldog Születésnapot Lipcsei Peti!
Mindörökké Ferencváros!