2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pedro7 írta:Azt szeretném megtudni, hogy emlékszik-e valaki a Mou korszak alatt, hogy valaki a Real részről gratulált volna valamelyik Barca sikerhez ?
Mert én nem igazán emlékszem.Állandóan csak a kifogás keresés volt meg a bírózás, meg az Unesco.
Off: Miért teszel minden áldott mondat végére felkiáltójelet?Bob_Marley írta:...
még annyit tennék hozzá, hogy ennél a szitunál az említett 2 hiba ellenére mégis az a legmegmagyarázhatatlanabb, hogyan juthat pepe levédekezése ADRIANORA egy szögletnél!? ja igen, úgy, hogy pique padozott...mást nem is írnék a meccsről, mert feleslegesnek érzem.csababarca írta: Első gól: Valdes bizonytalan a kijövetelnél,Puyol meg nem tudom mit akart csinálni,mint valami nyeretlen kétéves,próbálta talán fedezni(?) a labdát.
Az,hogy amit kitaláltak megcsinálták azzal egyetértek. védekezni jöttek,és kontrázni. bejött.Bob_Marley írta:Hát ne haragudj pajtás, de több sebből vérzik ez a hsz-d!
Igen jobb volt a Madrid, miért mert amit kitaláltak taktikát maximálisan betartottak, s a saját erősségeiket próbálták elől kamatoztatni, eredmény 2 gól!Mi meg gyengék voltunk, lassúak!
mellette van 109 gól is,ami szintén nem piskóta. meglehet az all time csúcs is,ami 128 és az 1930-31es aston villa tartja,bár ez valószínűtlenS.Agüero írta:Remélem azért, h a Real nem húzza be mind a 4 meccsét a bajnokságban, ami hátra van, mert akkor 100 pontjuk lenne és megdöntenék a mi rekordunkat, 2(?) évvel ezelőtti 99 pontos Liga pontrekordot.![]()
Hát ne haragudj pajtás, de több sebből vérzik ez a hsz-d!Ronal.10 írta:Ez a madridi foci tetszet valakinek??? Unszinpatikus egy banda!!
Ronaldo beképzelt gólöröme, 2 madridista összefut kifelé szabi, coenrao eltalált a labda fetrengjünk 5 percet, csomó szinészkedés, és a végén az a boldogság, hányinger.
Barca meg ugy ment ki h majd elpaszolgatunk aztán Messi csinál vmit. IGEN MEssi megmutatta tegnap is h Ő a világ legjobbja de ez semmit nem ért!
Ki volt a középcsatár, ki volt a jobboldali csatár??? Középcsatárunk nem volt, Messi inditgatta Iniestat, Xavit LOOOL. Jobb oldali támadó meg a hátvéd Alves volt. Bal odlalon meg a 17 éves Tello!? H a fszmba lehet így kiállni egy bajnokságot eldöntő meccsen?
Bejött Alexis egyből gól... elhitük h lesz vmi csak elfeledtük h a real az ellenfél.
Nem mondom h megérdemelte a real a bajnokságot, mert tegnap is lelettek focizva. Kiegyensúlyozottabb, eredmény éhes csapat a madrid. Barca meg már megnyert mindent zsinorba 3 szor. Elég volt ugynézki
Münchenbe találkozunk!![]()
![]()
Visca el Barca!
Hadd örüljenek neki, 3 évig nem tudtak sok mindennek örülni (illetve annak is csak addig, amíg a busz alá nem ejtették). Amikor mi örültünk a kupáknak, arra sem mondta senki, hogy gusztustalanRonal.10 írta:Ez a madridi foci tetszet valakinek??? Unszinpatikus egy banda!!
Ronaldo beképzelt gólöröme, 2 madridista összefut kifelé szabi, coenrao eltalált a labda fetrengjünk 5 percet, csomó szinészkedés, és a végén az a boldogság, hányinger.
A ziccert, mint a tizenegyest is, csak kihagyni lehet, kivédeni nemvisca el barca írta: mindenki ugy ir a helyzetről mintha xavinak csak üres kapura kellett volna guritani egy méterről, de bedobás lett a vége...
volt egy jó helyzete, aránylag jo megoldást választott, de iker jol vedte a szöget és pont annyira ért bele h (talán) ne legyen gól.
neked van vmi bajod velem? nem ez az első hozzászólásom amibe eléggé cinikusan kötsz bele...lluisllach89 írta:Ha kimarad vagy beleér a kapus akkor az már nem ziccer az elméleted szerint. Jól vanvisca el barca írta:nem tudom miért írjatok h xavi ziccert hibázott... azt abba a lövésbe casillas pont annyia ért bele h ne legyen gól (meg szöglet se...)
Ez teljesen igaz nem értem hogy nem lett abból szöglet. De az is igaz ,hogy Xavi ziccert hibázott mert Casillast eltalálta nem tudatos védés volt .(úgy értve hogy csak zárni próbálta a szöget de bekellett volna lőni)visca el barca írta:nem tudom miért írjatok h xavi ziccert hibázott... azt abba a lövésbe casillas pont annyia ért bele h ne legyen gól (meg szöglet se...)
Én sztem úgy értette,h nem hibázott,mert bement volna,cs Iker éppen annyit tudott hozzáérni,h nem legyen gól. Tehát végülis hibázott a ziccernél,mert nem ment be,de végülis nem hibázott,mert jól lőtte...lluisllach89 írta:Ha kimarad vagy beleér a kapus akkor az már nem ziccer az elméleted szerint. Jól vanvisca el barca írta:nem tudom miért írjatok h xavi ziccert hibázott... azt abba a lövésbe casillas pont annyia ért bele h ne legyen gól (meg szöglet se...)
Ha kimarad vagy beleér a kapus akkor az már nem ziccer az elméleted szerint. Jól vanvisca el barca írta:nem tudom miért írjatok h xavi ziccert hibázott... azt abba a lövésbe casillas pont annyia ért bele h ne legyen gól (meg szöglet se...)