Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg haza kéne mennie Brazíliába, mert kiégett.barcami írta:kettő embert sajnálok abból a brigádból. kakát kevésbé, mert remélem, minél hamarább lekoccol onnan egy normális csapatba (nem is kellett volna odamennie), casillast viszont jobban, mert ő megint megtett mindent, amit lehetett a semmiért.
Kaka-nak tényleg egy másik csapatba kellene mennie, tavasszal egész jól mozgott a páylán, bár nem tudom, hogy hogyan bírná az egész meccses sorozatokat.
MQuC írta:Nekem csak abból a szempontból elégtétel, hogy a Mixemet hozták a 2-1 -vel. És még ki is estek. De nem kárörvendek, mert ez nekik is ugyan olyan sz*r, mint tegnap nekünk volt.
Talán megérdemeltnek mondom a kiesést, mert ha már rá vagyunk szállva a tizenegyesek jogosságára, akkor az első is egy elég ajándéktizi volt a Madridnak.
Sajnos a hosszabbítás előtt bealudtam, de látszott Ronaldoákon, hogy már nagyon kifutották magukat. Lehet mégis egy szép BL döntőt látunk majd. Remélem pörgös, sok gólos lesz
Ebben mindenképp van valami. Nézzük meg a két döntőst, a Chelsea Abramovics alatt leggyengébb szezonját futja a bajnokságban, a Bayern meg nagyon hosszú idő után vesztette el 2x zsinórban a bajnoki címet.visca el barca írta:a madridistán nagyon sokan írták, meg sztem itt is, a két csapat teljesen felőrölte egymást a bajnokságban, bl-re elfogytunk mindketten.
Ez a gyenguszka 2-1 hol van a 6-2-höz képest ?altercore írta:titeket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
örülök, hogy neked egyenrangú a két sorozat, nekem rohadtul nem.Övék a bajnokság, miénk lesz a kupa: 1-1.
Bernabéu RM 1-3 Barcatiteket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...
titeket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
speciel most szerintem nem, mert borzasztóan necces volt, ráadásul minket is megvertek most, amikor kellett.rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
Hát az biztos, hogy nem kell új vitrint építeniük egy ideig.Kash írta:Tehát, mi idén nyertünk eddig 3 kupát (EU szuperkupa, klub VB és Spanyol szuperkupa) és még lehet hogy a Copa Del Rey-t is megnyerjük, a Real meg remélhetőleg egy újabb törött trófeát visznek a pókhállós vitrinbe.
Igazából az úgy van,h a kéz keresi a labdátAndris írta:Én most B.Tamásra alapozok, ő ugye gyakorló bíró, és mintha az ő állítása szerint is így volna megfogalmazva a szabálykönyv.visca el barca írta: sztem rosszul. multkor már vitatkoztam itt ezen vkivel... puhlnak a mániája ez a labda keresi a kezet duma... ilyen sehol nincs tudtommal a szbálykönyvben![]()
Nem értem a logiaki menetedet!PlayMaker írta: Mitől lesz jobb, ha siratjuk magunkat? De őszintén? Mire jó ez?
Kiestünk, majd jövőre. Ennyi. Az ilyen halálmadár szövegből eléggé elegem van már. Ha valakinek ezen múlik, hogy kinek meg mennyire szurkol, akkor nagyon sajnálom... Az elmúlt években el voltunk kényeztetve. Le kell szállni a földre. Nem volt még egy ilyen csapat mint a mi kedvenceink.
"Több mint egy klub..." Mit is jelent? Nem úgy tűnik mintha ezt mindenki értené...
Összességében teljesen kiegyenlített párharc volt, megérdemelte a Bayern.Andris írta: Ráadásul nem lehet mondani, h a Bayern ne érdemelte volna meg pontosan ennyivel jobban, mint amennyin múlott.
Amúgy Clasico kellett volna legyen Münchenben, ha igazságos a foci, de a két nagy felőrölte egymást év közben szvsz.