Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Eddig meg a Barca hibázott kevesebbet, még se mondtátok, hogy a Real bukta a bajnokságot.visca el barca írta:
megértem h frusztrált vagy mert ramosnál határ a csillagos ég, de ha rendszeresen olvasgatnál itt, láthattad volna h írásomtól függetlenül már nem egyszer gratuláltam a madridnak.
kevesebbet hibáztak, ezért lehettek bajnokok. ennyi. se több, se kevesebb.
Mi ebben a meglepő? Mikor tudtak ezek sportszerűen viselkedni egy vesztes meccs után?kanty írta:Olvasom Mourinho és a játékosok nyilatkozatát( magyarul, lehet, h kimaradtak részek vagy félre fordították), de számomra meglepő, h az egész brancsból egyedül Casillas gratulált a Bayernek.
Attól még, hogy én sem értek egyet vele, nem írt akkora hülyeséget. De neked muszáj hoznod a drágalátos csapatod szintjét.Real Madrid 5 írta:Jah. Szerintem meg az Osasuna bukta el a sok vereséggel meg x-el.visca el barca írta:jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
Nyílván ha egy csapat minden meccsét megnyeri akkor ő lesz a bajnok, csillámsok ponttal meg rekordokat döntögetve... az nyer aki kevesebbet hibázik.
megértem h frusztrált vagy mert ramosnál határ a csillagos ég, de ha rendszeresen olvasgatnál itt, láthattad volna h írásomtól függetlenül már nem egyszer gratuláltam a madridnak.Real Madrid 5 írta:Jah. Szerintem meg az Osasuna bukta el a sok vereséggel meg x-el.visca el barca írta:jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
Nyílván ha egy csapat minden meccsét megnyeri akkor ő lesz a bajnok, csillámsok ponttal meg rekordokat döntögetve... az nyer aki kevesebbet hibázik.
Jah. Szerintem meg az Osasuna bukta el a sok vereséggel meg x-el.visca el barca írta:jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.
jelen, én voltam. továbbra is tartom hogy a bajnokságot mi buktuk el a sok idegenbeli x-el.Sanama írta:Már megint itt lyukadunk ki?
több mint 10el több gólt rúgtak, több pontjuk van, minket is elvertek A Camp Nouban... Ezek után valaki képes megkérdőjelezni azt,hogy jogosan ők lesznek-e a bajnokok? Vicc
Az a baj a spanyol bajnokság színvonala elég gyenge, a Barcán kívül minden csapat verhető, amikor meg szorult a hurok, bemákolták a meccseket, vagy Ronaldo villant.visca el barca írta:én továbbra sem tartok tőlük. most behuztak a bajonkságot, de továbbra sem érzem azt, hogy jobbak lennének. vhogy nem értem h lehetnek ők bajnokokSanama írta:Mindenesetre Mou lenyilatkozta,hogy marad, és jövőre ugyanezekkel a játékosokkal fogja megpróbálni... Lehet hogy jövú ilyenkor azt mondjuk,hogy bár csak nyerték volna meg idén, és tűnt volna el a portugál.
én továbbra sem tartok tőlük. most behuztak a bajonkságot, de továbbra sem érzem azt, hogy jobbak lennének. vhogy nem értem h lehetnek ők bajnokokSanama írta:Mindenesetre Mou lenyilatkozta,hogy marad, és jövőre ugyanezekkel a játékosokkal fogja megpróbálni... Lehet hogy jövú ilyenkor azt mondjuk,hogy bár csak nyerték volna meg idén, és tűnt volna el a portugál.
Sztem meg haza kéne mennie Brazíliába, mert kiégett.barcami írta:kettő embert sajnálok abból a brigádból. kakát kevésbé, mert remélem, minél hamarább lekoccol onnan egy normális csapatba (nem is kellett volna odamennie), casillast viszont jobban, mert ő megint megtett mindent, amit lehetett a semmiért.
Kaka-nak tényleg egy másik csapatba kellene mennie, tavasszal egész jól mozgott a páylán, bár nem tudom, hogy hogyan bírná az egész meccses sorozatokat.
MQuC írta:Nekem csak abból a szempontból elégtétel, hogy a Mixemet hozták a 2-1 -vel. És még ki is estek. De nem kárörvendek, mert ez nekik is ugyan olyan sz*r, mint tegnap nekünk volt.
Talán megérdemeltnek mondom a kiesést, mert ha már rá vagyunk szállva a tizenegyesek jogosságára, akkor az első is egy elég ajándéktizi volt a Madridnak.
Sajnos a hosszabbítás előtt bealudtam, de látszott Ronaldoákon, hogy már nagyon kifutották magukat. Lehet mégis egy szép BL döntőt látunk majd. Remélem pörgös, sok gólos lesz
Ebben mindenképp van valami. Nézzük meg a két döntőst, a Chelsea Abramovics alatt leggyengébb szezonját futja a bajnokságban, a Bayern meg nagyon hosszú idő után vesztette el 2x zsinórban a bajnoki címet.visca el barca írta:a madridistán nagyon sokan írták, meg sztem itt is, a két csapat teljesen felőrölte egymást a bajnokságban, bl-re elfogytunk mindketten.