Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, elnéztem, azt hittem, egálban vannak, valóban.LG írta: ↑2025.04.19. 23:49:37Nem biztos, hogy annyira rossz eredmény született a Citynek. Igaz, hogy az AV zárkózott, de a ők még Newcastle-hoz képest zárkóztak. Döntetlennel amúgy nem előzne az AV, hiszen ugyanúgy maradna az 1 pont különbség.A Citynek talán a legkönnyebbek a hátralévő meccsei. A legnagyobb ellenfelük az Aston Villa, de szerintem ha azon meccsen hoznak legalább egy x-et, akkor meglesz nekik a BL. Vereség esetén rezeghet a léc.
Kezdem azt gondolni, hogy Nottingham-et is elkiabáltam, hogy meglesz nekik. Holnap okosabbak leszünk.
Nem biztos, hogy annyira rossz eredmény született a Citynek. Igaz, hogy az AV zárkózott, de a ők még Newcastle-hoz képest zárkóztak. Döntetlennel amúgy nem előzne az AV, hiszen ugyanúgy maradna az 1 pont különbség.bence0330 írta: ↑2025.04.19. 20:01:19Ha valaki a City ellen szurkol, akkor jó forgatókönyv zajlik egyelőre a Villa-Newcastle meccsen, jelen állás szerint a Villa is felzárkózott rájuk pontban, kedden egymással játszanak, és döntetlen esetén a Villa előzne jobb egymás ellenivel.
A Forest-City-Villa-Newcastle-CFC kvintettből bármelyik 3 odaérhet még a top5-ben, vesztetteket nézve 2 ponton belül van ez az öt csapat.
Közben el is dőlt a meccs (bár az elmúlt 3 nap alapján ki tudja).
Aztán még 4 gól.
Az előző évek után kicsit csalódás, hogy hónapokkal a vége előtt eldőltek a lényegi dolgok. Az FA kupa lehet még érdekes, a City egyetlen esélye címet nyerni, és pont a Nottinghammel játszanak majd. A másik ágon az Aston Villának meg innen van kb. reális esélye kiharcolni az EL-t.bence0330 írta: ↑2025.04.02. 16:44:26A United legyőzésével a Forest gyakorlatilag majdnem biztos BL induló már, a United is szinte tuti, hogy alsóházban fejezi be a bajnokságot. Az EL-ben hasítanak, azt még persze behúzhatják kis szerencsével, de amúgy durva blama lett ez a szezon. Ráadásul közösen két olyan edzővel, akik hatalmasat mentek a korábbi csapataikkal.
A Forest meg durván váratlan dolog, hogy ennyire kitartott, és nem csak 2-3 hónapos csoda lett, többek közt a Unitedből is kidobott innen-onnnan összekukázott játékosokkal.
A City gondolom végül valahogy bemasírozik a legjobb 5 közé, de azért meg kell érte harcolni a Newcaste/Brighton duóval. Jelenleg kb ennyi izgalom maradt az idei szezonben.
Az Arsenalnál az a gond, hogy a támadók nagyobb része sérült. Hol az egyik, hol a másik. Nem tudnak egy kezdő támadó sorral kiállni. Jelenleg Saka ( első számú csatáruk), Havertz, G. Jesus sérült, Martinelli most ülhetett vissza a padra. Trossard az egyedüli kezdő. Így nehéz jó támadó futballt játszani. Ennyi sérült támadót mi sem tudnánk minőséggel pótolni.Peter írta: ↑2025.03.11. 15:59:14Az Arsenal szépen fejlődött, évről évre épült, megfelelő alapozása van a szilárd csapatjáték tekintetében, de már tavaly is látszott, hogy a szintlépéshez - minimum - gólszerzésben hiányzott egy klasszis.
.....
Arsenal esetében kirívóan látszik, hogy éppen azok a fránya fontos gólok hiányoznak abban a fontos momentumban, amikor éppen arra van szükség.
Ők - gyanítom -, nagyon tudnának értékelni egy a "labdaiselpattantőleLewát".
Hiába vágnak egy jött ment ellenében hetet, miközben máskor éppen az a fránya hiányzó egy-két találatra lenne éppen szükségük.
Teljesen igazad van, meg Csababarcának is. Fontos a csapatjáték, de két nagybetűs csapat közül általában az nyer, amelyben megvannak a pluszt adó klasszisok. Az Arsenal jelenlegi csatárai szerintem nem elégségesek ahhoz, hogy szintet lépjenek.Peter írta: ↑2025.03.11. 15:59:14Megfelelő csapatjátékkal alapozni, épülni, fejlődni szépen lehet, de még akár kiugró sikerek is becsúszhatnak, ugyanakkor szintet lépni egyéni klasszis teljesítmények nélkül az nem igazán szokott már összejönni.
Az Arsenal szépen fejlődött, évről évre épült, megfelelő alapozása van a szilárd csapatjáték tekintetében, de már tavaly is látszott, hogy a szintlépéshez - minimum - gólszerzésben hiányzott egy klasszis.
Ahogyan mi is bajban lennénk (sajnos) Lewa nélkül, hiába gurulna sokak szerint esetleg jobban az a laszti mondjuk Toressel vagy a fórum nyelvén szólva überklasszis módjára kitömi az ezer sebből vérző csóri Valenciát.
Arsenal esetében kirívóan látszik, hogy éppen azok a fránya fontos gólok hiányoznak abban a fontos momentumban, amikor éppen arra van szükség.
Ők - gyanítom -, nagyon tudnának értékelni egy a "labdaiselpattantőleLewát".
Hiába vágnak egy jött ment ellenében hetet, miközben máskor éppen az a fránya hiányzó egy-két találat hiányzik.
Azért szép lesz, ha egy 2. osztályú csapat meccsein lesz a legtöbb néző.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.11. 12:39:28Most olvasom, MU-nak új stadion épül. 2 milliárd fontért, 5 év alatt húzzák fel, 100 ezres lesz.
Mostanában nem elbocsátások voltak ott? Mindent is meg akartak szorítani, most meg...
Már csak meg kell majd tölteni![]()
Ha csak csapatjátékkal BL-eket, PL-t lehetne nyerni , akkor a Bari, MTK, Bochum is odaérhetne.
Jó, Aubával szerintem nem lehetett mit csinálni, ilyen esetek vannak, meg kell válni tőle, ezzel nem lehet mit tenni. Azért a L1-ben sok gólt lőni nem ugyanaz, mint a pl-ben, de az biztos, hogy Lacazette nem rossz gólvágó - Havertz jó játékos, persze nem valami klasszis, szerintem eleve nem center, részemről ő egy Felix-szerű, nála azért magasabb szintű ss.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.11. 10:14:18Szerintem az "elkergetett" Aubaval lehet előrébb lennének. Lazcazette is 27 és 19 gólt lőtt a távozasa után a francia ligában. Ez szerintem felveti Arteta felelősségét is.
Barca BL topicba linkeltem a keretekre fordított összegeket (MD)
Valahogy így. Hozzátéve, hogy amúgy ott üldögél egy Sterling a padon, aki pár évig a világ legjobb támadói között volt, biztos fel lehetne éleszteni. Saka kiválásával szerintem mindenképp tolni kéne, nem kicsit.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.11. 08:53:39Nekem az Arsenal a legszimpatikusabb a PL-ben Wenger óta. Egy jó ideje nem tudnak átlépni a saját árnyékukon, és emellett nem keveset költenek az átigazolási piacon
Idén is 100+ milliót, Raya, Merino, Callafiori pakkra.
Jól igazolnak, de támadójuk minőségben csak Saka van, esetleg Odegaard, Tkp-s poszton, aki idén sérült volt, és nem a legjobb a formája.
Trossard, Martinelli, Jesus, Havertz szerintem egy csere szint, Jesus nagyon sérülékeny.
Nekik szerintem egy csatárra lenne szükségük, aki belövi a helyzeteket. Valószínűleg nagyobb szükségük volt rá idén is, mint a nyári érkezőkre.