Barca szurkoló szemmel követtem a spanyol válogatott játékát az EB ideje alatt. A hangsúlyt kifejezetten a játékra helyeztem. Tehát nem a döntő vagy annak elérése érdekelt, hanem pusztán maga a foci.
És igen, lehet ezt a focit szervezetten, dinamikusan, szurkolói szemmel kifejezetten tetszetősen, élvezhetően és nézhetően is játszani.
Az egyik legnagyobb tanulság nekem Barca szurkolónak, hogy a hiányzó Barca játékosok közül egyáltalán senkinek a játéka, de még a stílusa vagy a skillek sem hiányoztak ebből a spanyol válogatottból!
Szokatlan, hogy Barca szurkolóként mondom azt, hogy baromira tetszett, hogy lehet ezt másképp is csinálni úgy, hogy nézhető, szerethető és látványos foci is legyen.
Ki nyeri az EB-t szavazáson a németekre voksoltam, mert jellemzően olyan focit vártam tőlük, amivel az egyenlítésért mentek a spanyolok ellen.
Szerintem a franciák is nagyon övön alul teljesítettek.
Az már legyen a franciák és a németek baja, hogy képtelenek voltak élni a lehetőségükkel, amit kínált nekik ez a torna.
Ez a spanyol csapat viszont kifejezetten üde színfoltja ennek az EB-nek....

Egy másik Morata javítaná a látványosságot, az eredményességet, a gólok számát, egyébként tökéletes a csapat.