Serie A / Coppa Italia
Inter is szo póágra kerül nagyon úgy néz ki.
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Csak valószínűleg ő oda akart menni, mármint Milánóba.LG írta: Egy ilyen szezon után azért kaphattunk volna komoly ajánlatok érte.
Van Bommel vajon miért kellhetett a Milannak?

Nem igaz, h nem találnának valaki értelmesebb megoldást aki hosszabb távon is jó lehet...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Hm, Robinho most meglepően jó volt, gól + gólpassz. De én tudom, h ő képes nagyon jó is lenni, a képességeivel abszolút semmi gond. A Madriddal is volt egy nagyon jó éve, illetve a Citynél is nagyon jó volt az első szezonjában. Vele a baj, a kiegyensúlyozatlanság, nem tud hosszútávon stabilan jó lenni, meg ugye a brazilos hozzáállás.
Ibra is betalált megint, sajnos óriási fogás volt ő a Milannak, ha végül bajnokok lesznek nagyon nagy szerepe lesz benne Zlatannak. Mi meg sztem butaságot csináltunk, nem is az elküldésével, mert azt már én is belátom, h jó döntés volt, hanem, h ilyen rossz anyagi feltételekkel kötöttünk vásárlási opciót a Milannal. Egy ilyen szezon után azért kaphattunk volna komoly ajánlatok érte.

Ibra is betalált megint, sajnos óriási fogás volt ő a Milannak, ha végül bajnokok lesznek nagyon nagy szerepe lesz benne Zlatannak. Mi meg sztem butaságot csináltunk, nem is az elküldésével, mert azt már én is belátom, h jó döntés volt, hanem, h ilyen rossz anyagi feltételekkel kötöttünk vásárlási opciót a Milannal. Egy ilyen szezon után azért kaphattunk volna komoly ajánlatok érte.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Mit vártatok tőle? Favágó...
Lehet hogy jó vétel, de néha kezelhetetlen. (gól...)

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nah van Bommel 1,5 meccsig bírta piros nélkül. Ez teljesítmény... 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Van Bommel bekezdett a Milanban, 54 játszott perc és megvan az első piros lap.
-
- aka Game90
Mi történt az Interrel, Pazzini már a 2. olasz játékos, akit télen igazoltak
Jó lesz ő ide, szerintem ennyiért meg is érte, Samu - Pazzini elől, sajnos Militonak marad a pad.
És Kharja is érkezik kölcsönbe, na, őt nem értem, szerintem nem Inter szint.
Sampdoriának csatárok nélkül azért nehéz lesz...

És Kharja is érkezik kölcsönbe, na, őt nem értem, szerintem nem Inter szint.
Sampdoriának csatárok nélkül azért nehéz lesz...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Milito pótlására szerződtették szerintem. Az argentin sokszor sérült, és gondolom kelett Eto'o mellé még egy befejező csatár. Nem nagyon tudom követni az olasz focit idén, de Pandev nem igazán tündököl, ha jól tudom.messideco írta:Na puff, a Sampdoria összedől...
Az Internek kell még egy csatár Milito,Pandev és Eto mellé?
Szerintem jó igazolás volt. Az Interben klasszis csatárrá nőheti ki magát.
A Samp viszont elvesztette két alappillérét, Cassanot és Pazzinit is.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lluisllach89 írta:Pato 2 gólja után (amitől daffy gondolom elélvezett) szépített a Samp, és a 73. percben beállt Koman is.

én úgy tudom már hivatalos, 4 és fél évreab1daL írta:Úgy néz ki, Pazzini megy az Interbe
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Úgy néz ki, Pazzini megy az Interbe, 12 misiért + Biabiany + Caldirola (Inter ifi). Nem bánnám a dolgot, Pazzinit nagyon szeretem, nem volt eddig igazán olyan klubban, ahol megtudta volna mutatni hogy mit is tud ő magasabb szinten.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Barça B
Jó kis meccs ez a Samp-Milan 

- sneco7
- Capitá del Barça
Persze,mert üzleti alapon működnek,ha akarnának simán ott lehetnének az élmezőnyben,de inkább pénzt csinálnak. Vesznek valakit jó áron,aztán néhány év múlva továbbadják némi profittal. Ezért is kellett Rudolfnak kölcsönbe mennie,mert megmondták,h azokat fogják játszatni,akiket el akarnak adni és kész. Maradhatott volna padot koptatni. Majd talán jővőre,ha neki akarják feljebb nyomni a piaci értékét,akkor őt fogják játszatni.Game90 írta:Szimpatikus játékosok játszanak a Genoa-ban, szóval valamilyen szinten szurkolok nekik, de egyszerűen nem értem őketab1daL írta:Konko (Sevilla)Genoa
Valamint elméletileg megvették Marchettit is a genoaiak.Évről-évre 30-40 játékost vesznek/adnak el, ahelyett, hogy végre csapatot építenének.
-
- Director del Fútbol
Pato 2 gólja után (amitől daffy gondolom elélvezett
) szépített a Samp, és a 73. percben beállt Koman is.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=4fEExWE5Mjk
Zseniális Pato gól. De elnézegetném itt Villa után vagy mellett majd.
Zseniális Pato gól. De elnézegetném itt Villa után vagy mellett majd.
-
- Barça B
A Milan nagy eséllyel, de hajrá Juve!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
City szindróma. Pedig jó csapat lehetne a Genoa.Game90 írta:Szimpatikus játékosok játszanak a Genoa-ban, szóval valamilyen szinten szurkolok nekik, de egyszerűen nem értem őketab1daL írta:Konko (Sevilla)Genoa
Valamint elméletileg megvették Marchettit is a genoaiak.Évről-évre 30-40 játékost vesznek/adnak el, ahelyett, hogy végre csapatot építenének.

-
- aka Game90
Szimpatikus játékosok játszanak a Genoa-ban, szóval valamilyen szinten szurkolok nekik, de egyszerűen nem értem őketab1daL írta:Konko (Sevilla)Genoa
Valamint elméletileg megvették Marchettit is a genoaiak.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- ab1daL
- Director del Fútbol
Konko (Sevilla)
Genoa

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A keretek tekintetében erősebb az Inter ezt továbbra is fent tartom. Nem láttam meccset idén, így nem tudom csupán az eredményekből és a hírekből leszűrni a dolgokat. Ha jobban megnézem: A Milannal bombaerős támadósor van, és a védelem is rendben van a Nesta-T.Silva párossal. A középpályán viszont egy kis szakadékot érzek. Gattuso,Ambrosini,Flamini,Pirlo és Seedorf. Egyikük sincs már a szük elitben. Nem látok egy olyan kp-t, aki támogatni tudja a támadókat.L.Messi 10 írta:Lehet hogy én vagyok csak ilyen elmerokkant, de ezt a Milant erősebbnek tartom az Internél. Ha mind a 2 csapat csúcsformában lenne akkor más véleményen lennék.
Aktuális formát nézve vitathatatlan hogy a Milan eddig sikeresebb idényt fut. Eddig!
Az Inter most kezd formába lendülni, és az ő játékoállományuk sokkal komplexebb. Nekik is vannak klasszis támadóik de ezentúl ott van egy Snejder vagy Stankovic. Továbbra is tartom hogy jobb csapat az Inter!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Lehet hogy én vagyok csak ilyen elmerokkant, de ezt a Milant erősebbnek tartom az Internél. Ha mind a 2 csapat csúcsformában lenne akkor más véleményen lennék.Barcaman14 írta:Az Inter kerete vitathatatlanul a legerősebb Olaszhonban. Leonardoval pedig úgy néz ki egyenesbe jönnek vagy már jöttek, úgyhogy a Milan kezdhet készülődni. Nem csípem az Intert, de elismerem hogy ha jó formában vannak, nem nagyon van jelenleg ellenfelük a Seria A-ban.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az Inter kerete vitathatatlanul a legerősebb Olaszhonban. Leonardoval pedig úgy néz ki egyenesbe jönnek vagy már jöttek, úgyhogy a Milan kezdhet készülődni. Nem csípem az Intert, de elismerem hogy ha jó formában vannak, nem nagyon van jelenleg ellenfelük a Seria A-ban.

Ha olyan jó játékos lesz mint C.R., akkor jöjjön csak.Tdavid írta:Nem tudom mennyire lehet igaz ez a Sanchez-es téma.Nekem a gyerek rettentően C.R-es beütésű.Meg régebben olyat nyilatkozott hogy ő jobb lesz mint C.Rlluisllach89 írta:
Szerk.: Közben a goal.com szerint megfigyelőket küldtünk Alexis Sanchez miatt a Genoa-Udinese meccsre, lőtt is gólt 2-2-nél.
Forrás: http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... for-alexis
Igazából nem szívesen látnám itt...
Amúgy is vinné az Inter meg az MU.Úgyh sztem ezek közül fog valamelyikbe eligazolni.