2012.04.15. 14:42:20
Érdekes kérdés ez a "szokásos büntető" téma.
Mivel elfogult vagyok ebben a témában, csak úgy mint Ti mindannyian, biztos nem fogok itt a UNICEF-el meg Platini-vel dobálózni.
(Halkan jegyzem meg, sosem értettem, hogy jön ide Platini, azon kívül, hogy ő a szövetség elnöke, egyébként semmi köze nincsen a katalán klubhoz, sem a múltban sem most.)
Visszatérve a bírózásra, azok a 11-esek, amiket befújtak idén a Barcelonának, elsősorban fontos szituációkban egy pártatlan vagy egy minket ki nem állható szurkoló számára valóban véleményesek lehetnek.
Viszont ha megnézzük, az összes esetnél történt kontakt. Mint ahogy tegnap is, amikor Cuenca-t két kézzel ellökte a valenciai kiscsapat védője. (a sztorihoz hozzátartozik az is, hogy a lökés után, esés közben akasztani próbálta az ellenfél védőjét...vagy csak a labda felé kalimpált...)
Arra próbálok kilyukadni, hogy véleményem szerintem minden esetben történt szabálytalanság, más kérdés, hogy mondjuk az olasz vagy főleg angol bajnokságban ezeket nagy valószínűséggel nem fújnák be az ottani bírósporttársak.
VISCA EL BARCA!