2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De ezt egyébként nem lehet biztosra tudni, úgyhogy igazából én annyira nem is erőltetném ezt a témát, mert az állításaink részben eltérőek, és ugyan alá lehet támasztani őket, de 100%-ra nem lehet velük menni.Messa írta:Szerintem pont CR az egyik aki ezt a 4 pontot jelenti. Ha őt nem veszik meg anno, szerintem most mi vezetjük a bajnokságot. Nagyon sokszor döntő faktor ő...MessiFan írta:A csapatjáték alapján mondom azt, hogy hogyha más hasonló képességű játékost vett volna a Real Madrid anno, akkor 100% hogy gyengébbek lettek volna mint most, de nem annyira hogy esetleg ne vezessék a táblázatot mint most!
Végülis 2. éve zsinórban 2 spanyol csapat a legjobb 4 között. Valóban bohóckodás.gergo9 írta:A vert mezőnyről van szó , BL-ben ugyanúgy bohócok a spanyol csapatok.LG írta: De érdemes megnézni, mit érnek el most, és mit értek el akkor a spanyol csapatok a nemzeti porondon. Jó, a gergo által emlitett évben is az elődöntőbe jutottunk, de azért nagyon más volt, gondolom ezt nem kell mondani.
EL hatalmas parasztvakítás mivel elég sokan leszrják bár akkor is ott volt a duplázó Sevilla nem hiszem hogy mondjuk erősebb lenne a mostani Bilbao.
Valencia,AtMadrid szintén.
Az alaptétel az volt hogy cé és józsika nélkül nem lenne lefutott a bajnokság első két helye magyarul 30ponttal(10vesztes meccs még) lenne a Madrid hátrébb. Majd el is hiszem.
A vert mezőnyről van szó , BL-ben ugyanúgy bohócok a spanyol csapatok.LG írta: De érdemes megnézni, mit érnek el most, és mit értek el akkor a spanyol csapatok a nemzeti porondon. Jó, a gergo által emlitett évben is az elődöntőbe jutottunk, de azért nagyon más volt, gondolom ezt nem kell mondani.
Szerintem pont CR az egyik aki ezt a 4 pontot jelenti. Ha őt nem veszik meg anno, szerintem most mi vezetjük a bajnokságot. Nagyon sokszor döntő faktor ő...MessiFan írta:A csapatjáték alapján mondom azt, hogy hogyha más hasonló képességű játékost vett volna a Real Madrid anno, akkor 100% hogy gyengébbek lettek volna mint most, de nem annyira hogy esetleg ne vezessék a táblázatot mint most!
Nem! Nem érted. A csapatjáték alapján mondom azt, hogy hogyha más hasonló képességű játékost vett volna a Real Madrid anno, akkor 100% hogy gyengébbek lettek volna mint most, de nem annyira hogy esetleg ne vezessék a táblázatot mint most!Sanama írta:De most ennyi erővel.... Barcába jönne Agüero vagy Rooney Messi helyére, komolyan gondoljátok, hogy ugyanaz a szint lenne?
Hát igen. Itt a jó példa: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... lyai_1929-Messa írta:így van, nem is tudnék hasonló kalibert mondani, szerintem egyszerűen nincs. emlékszem anno güiza huszon akárhánnyal lett gólkirály még 2006 körül talán, most meg a dupláját lövi cr és messi is. azt ne mondja senki, hogy egy rooney ha oda kerülne akármelyikük posztjára, megrúgna szezononként 60-at...Sanama írta: Mert olyan sok klasszis van CR és Messi mellett azokon a posztokon. Főleg akik elérhetőek. Vagy ilyen Balotelliket ti oda soroltok? Bár nem lepődök meg, egyeseknél Pedro is világklasszis
De érdemes megnézni, mit érnek el most, és mit értek el akkor a spanyol csapatok a nemzeti porondon. Jó, a gergo által emlitett évben is az elődöntőbe jutottunk, de azért nagyon más volt, gondolom ezt nem kell mondani.lluisllach89 írta:Sanama írta:
CR és Mou nélkül harcolhatnának a 3-ik helyért kb.Miért, most már nem két csapatos a Liga?Sanama írta:sok értelme van 4-5évet visszamenni és hasonlítgatni.
Sanama írta:
CR és Mou nélkül harcolhatnának a 3-ik helyért kb.
Miért, most már nem két csapatos a Liga?Sanama írta:sok értelme van 4-5évet visszamenni és hasonlítgatni.
Nem is mondja szerintem, csak én úgy gondolom, hogy ha nincs CR, hanem más attól még nem lesz olyan szinten rosszabb a Real, hogy nem képesek gólt lőni. Tény hogy Ronaldo is olyan korszakát éli amikor mindent belő, és biztosan meglátszana a kiesése a csapat játékán, de nekem ez a véleményem.Messa írta:azt ne mondja senki, hogy egy rooney ha oda kerülne akármelyikük posztjára, megrúgna szezononként 60-at...
így van, nem is tudnék hasonló kalibert mondani, szerintem egyszerűen nincs. emlékszem anno güiza huszon akárhánnyal lett gólkirály még 2006 körül talán, most meg a dupláját lövi cr és messi is. azt ne mondja senki, hogy egy rooney ha oda kerülne akármelyikük posztjára, megrúgna szezononként 60-at...Sanama írta: Mert olyan sok klasszis van CR és Messi mellett azokon a posztokon. Főleg akik elérhetőek. Vagy ilyen Balotelliket ti oda soroltok? Bár nem lepődök meg, egyeseknél Pedro is világklasszis
sok értelme van 4-5évet visszamenni és hasonlítgatni.gergo9 írta:Jaja józsi/cé korszak előtt is izzadniuk kellett az EL helyekért. Nélkülük is bőven harcba lennének a bajnokságért főleg idén. Anno suszter féle bohóc madrid is rekordpontszámmal lett bajnok.(legalább is úgyrémlikSanama írta:
CR és Mou nélkül harcolhatnának a 3-ik helyért kb.) Mondjuk más kérdés hogy milyen bajnokság az ahol az a csapat rekordpontszámot tudott elérni.
Jaja józsi/cé korszak előtt is izzadniuk kellett az EL helyekért. Nélkülük is bőven harcba lennének a bajnokságért főleg idén. Anno suszter féle bohóc madrid is rekordpontszámmal lett bajnok.(legalább is úgyrémlikSanama írta:
CR és Mou nélkül harcolhatnának a 3-ik helyért kb.
Mert olyan sok klasszis van CR és Messi mellett azokon a posztokon. Főleg akik elérhetőek. Vagy ilyen Balotelliket ti oda soroltok? Bár nem lepődök meg, egyeseknél Pedro is világklasszisMessiFan írta:Igen... Igazából ha CR helyett más klasszis lenne, és egy másik jó edző akkor biztosan nem állnának sokkal rosszabbul mint most, de ha nálunk nem lenne Messi és Iniesta akkor nem is tudom mi lenne, ha még Xavi se akkor meg pláne.Sanama írta: Hát ez az... Messit és Iniestát elismeritek. De CR-t és Mou-t meg nem. Mert ha helyettük lenne más, akkor kb. ugyanitt lennének. Akkor most mi van?
Igen... Igazából ha CR helyett más klasszis lenne, és egy másik jó edző akkor biztosan nem állnának sokkal rosszabbul mint most, de ha nálunk nem lenne Messi és Iniesta akkor nem is tudom mi lenne, ha még Xavi se akkor meg pláne.Sanama írta: Hát ez az... Messit és Iniestát elismeritek. De CR-t és Mou-t meg nem. Mert ha helyettük lenne más, akkor kb. ugyanitt lennének. Akkor most mi van?
Hát ez az... Messit és Iniestát elismeritek. De CR-t és Mou-t meg nem. Mert ha helyettük lenne más, akkor kb. ugyanitt lennének. Akkor most mi van?shutterisland írta:mi sem lettünk volna/lennénk a világ legjobb csapata mondjuk a messi-iniesta duó nélkül.CR és Mou nélkül harcolhatnának a 3-ik helyért kb.
mi sem lettünk volna/lennénk a világ legjobb csapata mondjuk a messi-iniesta duó nélkül.CR és Mou nélkül harcolhatnának a 3-ik helyért kb.
Ne viccelődjünk már.sjd írta:Nekem megfelelLG írta:Ha ez a két ember nem lenne, akkor a Madrid még mindig sima középcsapat lenne, és Lyon szintű csapatok égetnék őket, mint azelőtt.![]()
Azért ettől függetlenül nem nehéz belátni, hogy néhányan már az eredmények (?) ellenére is elküldenék őket a búsba a Madrid szurkolók közül.
És hozzátenném, hogy talán ez a két ember csak az elmúlt évek kontrasztjában számít ilyen jónak, egy normális edzővel és egy épkézláb balszélsővel még mindig tudnák hozni a szintet
Nekem megfelelLG írta:Ha ez a két ember nem lenne, akkor a Madrid még mindig sima középcsapat lenne, és Lyon szintű csapatok égetnék őket, mint azelőtt.