Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem verte senki a mellét, csak vki készített egy statisztikát, nem tudjuk ki, közel sem biztos, h a Madridi szurkoló, nem értem ebbe is miért kellett belekötni. Ahogy pedig a kollége említette, a százalékos rész nem is jó, hisz a Madrid 104 góljából CR szerzett 40-t, Messi a Barca 94-ből 39-t, vagyis valószínűleg Messi nagyobb százalékát szerezte a Barca góloknak, mint CR a Madrid góljainak. De végül is nyugodtan kössetek csak bele minden apróságba, attól lesztek igazán nagy szurkolók, és kemény gyerekek.G.Gabe írta:
Azért erre verni a mellüket, hogy ő rúgja a góljaik nagy részét.
Ebből is látszik, hogy a nagy Benzemájuk, meg Higanyuk meg a többiek mennyire csirkék. Ilyen szempontból jogos CR önimádata, hisz a hátán viszi a csapatot.
Azért erre verni a mellüket, hogy ő rúgja a góljaik nagy részét.Leomessi14 írta:Aranylabdás.SuperMessi írta:Ha már Barca vs Real, akkor nézzünk egy Ronaldo vs Messi statisztikai összehasonlítást is.
A 2011/2012-es bajnoki szezon eddigi mérlege:
Mesterhármasok: Ronaldo 7 ; Messi 6
Gólok (meccsek): Ronaldo 40 (32) ; Messi 39 (31)
Gólpasszok: Ronaldo 11 ; Messi 14
Meccsenkénti lövésátlag: Ronaldo 6,9 ; Messi 5,5
Pontos passz-százalék: Ronaldo 80,9 % ; Messi 84,1 %
Meccsenkénti átadás: Ronaldo 37,6 ; Messi 64,9
Meccsenkénti pontos keresztlabdák: Ronaldo 0,5 ; Messi 1,5
Meccsenkénti sikeres cselek: Ronaldo 1,8 ; Messi 4,8
Meccsenkénti labdaszerzés: Ronaldo 1,9 ; Messi 2,7
Hány %-át szerzik a csapat góljainak: Ronaldo 41,6 % ; Messi 36,6 %
Értékesített büntetők: Ronaldo 11 ; Messi 5
A 2011/2012-es Bajnokok Ligája eddigi mérlege:
Gólok: Ronaldo 8 ; Messi 14
Gólpasszok: Ronaldo 2 ; Messi 4
Meccsenkénti kapura lövés: Ronaldo 7,4 ; Messi 7,1
Eddigi kapura tartó lövés: Ronaldo: 24 ; Messi 34
Meccsenkénti sikeres cselek: Ronaldo 2,9 ; Messi 3,9
Pontos hosszú átadások: Ronaldo 0,8 ; Messi 1,7
Pontos keresztpasszok: Ronaldo 0,4 ; Messi 1,4
Szabálytalanságok egymás ellen: Ronaldo 14 ; Messi 23
Válogatott:
Gól (meccs): Ronaldo 6 (7) ; Messi 5 (7)
De betegekSuperMessi írta:Ha már Barca vs Real, akkor nézzünk egy Ronaldo vs Messi statisztikai összehasonlítást is.
A 2011/2012-es bajnoki szezon eddigi mérlege:
Mesterhármasok: Ronaldo 7 ; Messi 6
Gólok (meccsek): Ronaldo 40 (32) ; Messi 39 (31)
Gólpasszok: Ronaldo 11 ; Messi 14
Meccsenkénti lövésátlag: Ronaldo 6,9 ; Messi 5,5
Pontos passz-százalék: Ronaldo 80,9 % ; Messi 84,1 %
Meccsenkénti átadás: Ronaldo 37,6 ; Messi 64,9
Meccsenkénti pontos keresztlabdák: Ronaldo 0,5 ; Messi 1,5
Meccsenkénti sikeres cselek: Ronaldo 1,8 ; Messi 4,8
Meccsenkénti labdaszerzés: Ronaldo 1,9 ; Messi 2,7
Hány %-át szerzik a csapat góljainak: Ronaldo 41,6 % ; Messi 36,6 %
Értékesített büntetők: Ronaldo 11 ; Messi 5
A 2011/2012-es Bajnokok Ligája eddigi mérlege:
Gólok: Ronaldo 8 ; Messi 14
Gólpasszok: Ronaldo 2 ; Messi 4
Meccsenkénti kapura lövés: Ronaldo 7,4 ; Messi 7,1
Eddigi kapura tartó lövés: Ronaldo: 24 ; Messi 34
Meccsenkénti sikeres cselek: Ronaldo 2,9 ; Messi 3,9
Pontos hosszú átadások: Ronaldo 0,8 ; Messi 1,7
Pontos keresztpasszok: Ronaldo 0,4 ; Messi 1,4
Szabálytalanságok egymás ellen: Ronaldo 14 ; Messi 23
Válogatott:
Gól (meccs): Ronaldo 6 (7) ; Messi 5 (7)
shutterisland írta:ma még abba is beleegyeznék, ha a tavalyi real-gijon eredményéből kivonnánk ma este egy gijon gólt, és az lenne a végeredménye a meccsnek.
mehetne velük Pepe isshutterisland írta:nyugisabb clasicók, az biztos.mi lenne, h Mourinho távozna a nyáron a Citybe, és magával vinné CR-t is...![]()
de jong,balotelli,tevez,cr,mourinho.....jó kis fogat lenne
zozó írta:Jose nem fog elmenni citybe mert nem fog tudni BL-t nyerni a Realal.Nem való neki anglia chelsea se tudott Bl-t nyerni.
nyugisabb clasicók, az biztos.mi lenne, h Mourinho távozna a nyáron a Citybe, és magával vinné CR-t is...
Nekem pl. így erősebbnek tűnik jóval a City kerete, főleg a támadó szekció. Persze ha edzők közti különbséget is belevesszük, akkor még lehet így is jobb lehetne a Madrid, de az biztos, h van potenciál ebbe a Cityben. Érdekes gondolat: mi lenne, h Mourinho távozna a nyáron a Citybe, és magával vinné CR-t is...shutterisland írta:szerintem mondjuk a kezdőjük nevekre nem erősebb, ha kivesszük cr-t.Miért, pl. a mostani Man. City jobb mint a Real? Nem. Pedig ha CR-t leszámítjuk bőven jobb az angol csapat kerete. Ennyit tesz CR.
casillas - marcelo,ramos,pepe,arbeloa - xabi,khedira,özil - kaka,dm,benzema
hart - clichy,lescott,kompany,richards - yaya,barry,milner - silva,aguero,balo
plusz ugye az edzőjük mourinho-nál sokkal gyengébb, plusz sokkal kevésbé vannak összeszokva.
a morál romboló egyénekről, mint balotelli vagy tevez nem is beszélek.
azért félhet majd a real, mi is, és a többiek is ettől a citytől 1-2 éven belül, főleg, ha még 1-2 poszton erősítenek
szerintem mondjuk a kezdőjük nevekre nem erősebb, ha kivesszük cr-t.Miért, pl. a mostani Man. City jobb mint a Real? Nem. Pedig ha CR-t leszámítjuk bőven jobb az angol csapat kerete. Ennyit tesz CR.
Miért, pl. a mostani Man. City jobb mint a Real? Nem. Pedig ha CR-t leszámítjuk bőven jobb az angol csapat kerete. Ennyit tesz CR. Hidd el, kaphatna akármennyi pénzt érte a Real, nem lehetne igazán pótolni. Nem véletlen, hogy jelenleg a világ két legjobb csapatában játszik a világ két leggólerősebb embere. Az sem véletlen, h mikor CR a Mu-ban akkor ők voltak a legjobbak. Rengeteg olyan csapat van, amely képes a jó játékra, sok helyzetet ki tud dolgozni, de gondok vannak a befejezéssel. Egy csapat csak úgy lehet igazán sikeres, ha van olyan játékosa, aki képes gólokat szerezni, meccseket eldönteni. Mert a futballt még mindig gólra játsszák. Agüero is gólerős, de CR-hez viszonyítva nem az.shutterisland írta:nem tudom, én azért jobban paráznék egy " casillas - marcelo,ramos,pepe,maicon - xabi,schweinsteiger,özil - di maria,aguero,benzema " csapattól, amelybe olyan 120 milláért legfeljebb el tudnák hozni ezt a 3 embert, annyit meg cr-ért tuti kiadna valami milliárdos.
sőt, ezekből a FM-ező arabokból azt is kinézném, hogy az aguero+yaya pakkot egy kis pénzzel még odaadnák cr-ért.![]()
mástéma..ramos szerintem még cr-nél is jobban ki van durrantva, most láttam róla pár képet.![]()
EZEN néztem a karját
mondjuk feltűnt, hogy a lökdösődéseknél bárkit arrébb tesz félkézzel.
Nem tudom, hogy lehet bohóckodásnak nevezni, ha 1 ligából 2 csapat ott van... a 4(?) indulóból. Vagy akkor mindenki bohóckodik mert 2spanyol 1 angol 1német van ott?gergo9 írta:MajdnemSanama írta: Végülis 2. éve zsinórban 2 spanyol csapat a legjobb 4 között. Valóban bohóckodás.
EL-be ha tojnak rá ha nem, ott vannak, 5év múlva senkit sem fog érdekelni,hogy ki tojik rá és ki nem. Bár gondolom egy Schalke nem tojt rá.Vert mezőnyön nyilván nem a Real-Barca kettőst értettem.
Arról van szó hogy az EL nagyon nem reális erőszintfelmérő, de futhatunk még pár kört
MajdnemSanama írta: Végülis 2. éve zsinórban 2 spanyol csapat a legjobb 4 között. Valóban bohóckodás.
EL-be ha tojnak rá ha nem, ott vannak, 5év múlva senkit sem fog érdekelni,hogy ki tojik rá és ki nem. Bár gondolom egy Schalke nem tojt rá.
korunk legjobbjai CR és Messi, legalábbis részemről. Mondjuk én ide hoznám Init és Xavit is,de ez most mellékes.shutterisland írta:a klasszist nem zidanehoz kell jelen esetben mérni.
hanem korunk "klasszisaira", legjobbjaira gondoltam.
rossz volt a szó használat, mert bele lehet kötni, de akkor a klasszis helyett vedd úgy, hogy a "legjobb" középpályások közül.
mittudomén, de rossi, schweinsteiger, yaya...
de khedira helyett szerintem bőven erősödnének banegával,wilshere-el, vagy mondjuk vidal-al.
de szerintem tudtad, kikre gondolok, a jelenlegi kor focijában ők lennének a klasszisok, ha az iniesta-xavi a "világklasszis".
Az pedig nyilvánvaló, hogy a Khedira-Alonso-Lass 3as teljesítményével a madridisták nincsenek megelégedve, nem kellenek klasszisok, csak jól kell a csapatba válogatni az embereket. pl. Sahin helyett egy Pirlo nyáron (a realitásától most eltekintve) kicsit jobb vétel lett volna.Sanama írta: Klasszis?? Ne kergess már az őrületbe ezzel a hülyeséggel.
Ki a klasszis középpályás akit meg tud venni a Real? Iniesta vagy Xavi?
Itt mindenki dobálózik ezzel a szóval, hogy klasszis, de neveket már nyáron se tudtatok mondani,csak azt, hogy klasszis. CR és Messi a 2 klasszis ha csatárokat nézzük, utána vagy 50km távolságban kb. Rooney.
Igen régen volt sokkal több klasszis,de már nincs.
Vágd be a durcit.shutterisland írta:jólvan, te nagyon értesz hozzá, aki más véleményen van, az bohóc.
zárjuk le.