Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én azért ezt nem hiszem, az agyat sose fogod helyettesíteni a fizikummal, gyakorolj bármennyit. Az lehet, hogy az Özil féle zenészeknek meszelnek, de helyettük jönnek majd a Verratti, Thiago, Dahoud, Weigl, stb féle arcok, akik képesek védekezni is, mellé pedig előre játékban is páratlan dolgokat művelnek. Szerintem inkább ez a jövő, nem a fizikum csak, az csak egy plusz előny maximum.markionni írta: ha sikeres lesz a Chelsea kp a sok izomemberével, akkor az egyfajta jövőképet is ad a focinak majd. Vége lesz a kisebb termetű, okos, technikás kp-k korának és jön az izomfoci. (Remélem nem.)
Két tüdejű játékos, fantasztikus fizikummal, viszont a kombinatív játékban rengeteg hiányossággal. Kíváncsi leszek mit nyújt majd a legmagasabb szinten, ha sikeres lesz a Chelsea kp a sok izomemberével, akkor az egyfajta jövőképet is ad a focinak majd. Vége lesz a kisebb termetű, okos, technikás kp-k korának és jön az izomfoci. (Remélem nem.)visca el barca írta:a monaco elvileg elfogadta bakayokoért a cselzi 43 milliós ajánlatát. nagy fogás lesz, óriási játékos már most
Meg akartam keresni a forrást, erre látom, hogy tegnap meg még a MU-ban akart játszani az angolok szerint.visca el barca írta:a monaco elvileg elfogadta bakayokoért a cselzi 43 milliós ajánlatát. nagy fogás lesz, óriási játékos már most
csori:S De legalább már nem oszt nem szoroz a végeredmény.vinszentvega írta:Csóri Valdez...( atom balszerencséje volt tegnap :/.
https://streamable.com/2p7dp" target="_blank
Agüero tényleg nagyon gyenge volt, végén is mekkora helyzetet vágott fölé...palesz77 írta:City-Pool meccset igen élvezem, mindkét csapat szimpatikus, mindegyiküknek örülnék is meg nem is. De ennyi ajtó ablak helyzetet kihagyni komolyan, eszméletlen..Előbb Lallana mondjuk vert mindenkit toronymagasan, 5-ösön luftot rúg tök üresen, azért az új szint volt..
![]()
Agüero meg kegyetlen, több támadás hal el rajta, mint Neymaron egy rossz este.
Anno Keane is primitív volt, és neki is megvoltak magánszámai a maga módján. Mourinho pedig érthető, hogy zabos, a játékvezetés finoman szólva sem kedvez nekik a szezonban. Fergie egyik nagy erőssége az volt, hogy jóba volt a játékvezetőkkel, Howard Webb a 12. játékosuk volt.Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=pQJyJK-0-hs
Roy Keane is kezd besokalni a luzitántól meg a primitív magánszámaitól . El is hiszem neki, ezt nem lehet egyszerű végignézni klublegendaként.
Ugyanez járt a fejemben meccs közben. Meg, hogy a mi védelmünk ugyanúgy csak nézte volna ezeket a berobbanó fejeseket.Tromort77 írta:Hozzuk Tony Pulis-t edzőnek!![]()
Hihetetlen, hogy mennyire erősek pontrúgásokból.
Edzői hiba.Mint az utóbbi kb.7 évük minden buktája.Tromort77 írta:...
Több helyen is olvastam, hogy most kikezdték Sanchezt emiatt és jöttek ki a statisztikák, hogy mennyire nem segíti a csapatot védekezésben de szerintem ez röhejes. Egyáltalán nem az a dolga, hogy annyit melózzon mint egy középpályás. Számtalanszor hátára vette a csapatot, nélküle nehezen volna itt az Arsenal.PCsabi írta:A belét is kihajtó Sánchez ill. a lusta Özil.
Sánchez:
90 minute games: 20
10km+ in those games: 0
Özil:
90 minute games: 16
10km+ in those games: 14
Sánchez to nov '16:
Full games: 10
Distance/90: 9.31 km
Sprints/90: 59.5
Sánchez since dec '16:
Full games: 10
Distance/90: 8.77 km
Sprints/90: 55.0
Érdekes, mert tőle is sokan el vannak ájulva de én azt a 15 gólt nem érzem olyan egetrengetőnek úgy hogy szinte minden meccset végig játszik és ő az egyetlen csatár.Veidt_madridista írta:Zlatannal a csapatban te is ívelgetnél....