Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Remenykedjunkpistinho írta:Mondjuk szerintem arra sem számítottál, hogy a Malaga pontokat fog elvenni a Madridtól.altercore írta:...
A Rayo és a Betis meccsek után látszott, hogy valami megváltozott. Azért ezek után egy Valencia, Villareal, Osasuna még okozhat kellemetlen meglepetéseket. Nem beszélve majd a Bilbaoról a klasszikus után. És a gyenge ág a BL-ben nem biztos hogy jót tesz nekik, mert nem kell a maxon pörögniük.
Mondjuk szerintem arra sem számítottál, hogy a Malaga pontokat fog elvenni a Madridtól.altercore írta:...
Szerintem a Barcelonai meccs utan mar csak harom pont lesz a hatrany,mert ikszelni fognak szerintem a Villareallal is es mi otthon megverjuk bar igy lenne almodozom de azert megtortenhetaltercore írta:Annak, hogy a Real nem nyert tegnap a madrid drukkereken kívül csak a következő 3 csapat drukkerei nem örülhetnek. Valószínűleg egyik sem ússza meg 3 kapott gólnál kevesebbel. Szerintem jókor jött ez a pofon a Realnak, az utóbbi időben igencsak leeresztett a csapat, így most valszeg kapnak egy fejmosást Mourinhotól és összekapjál magukat. A Barcelona elleni meccsig nem lesz több pontvesztés, ebben biztos vagyok. Nincsen itt baj, 8 pont még mindig maradt az előnyből, bőven elég a hátralévő fordulókra.
Hát ez inkább nekünk rossz. A Real a Mallorca-Betis-Rayo-Levante 4-es ellen megszenvedett idegenben és sztem ez velünk sem lesz máshogy.shutterisland írta:Barca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)
real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)
+ a clasicó barcelonában.
igen. ezt én is írtam. mindazonáltal mintha kissé fáradna a madrid és elöl nem igazan tud rotalni murinnyo. apoel ellen is a legerosebb 11 fog kifutni és lesz hajtás mert ha azt a meccset nem huzzak be az nekik nagyon égőshutterisland írta:én akkor lennék optimista, ha kaptak volna egy chelseat (de akár csak egy benficát..) az apoel helyett, mert így két meccset pihenhetnek, amíg mi a milannal nyomunk 2 véresen komoly csatát.
ez lehet akár a mérleg nyelve is.
lehet elemezgetni, én meg is teszem, de sztem feleslegesshutterisland írta:arca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)
real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)
+ a clasicó barcelonában.
Nyerhetnek 8-szor is, ugyanis 3 meccsen belül vagyunk. Innentől kezdve a Barcának nincs megállás.Mihu írta:Az a baj hogy ha azt kiszámolod, akkor az még mindig 3 pont különbség....úgyhogy az meg bőven bőven nem elég. Szerintem a Madrid még egyetlen egyszer ki fog kapni, tőlünk, meg talán egy x. De ennyi...még kellene mégegy vereség, vagy 2 x...de az már nem lesz meg. 11 forduló alatt nem fognak csak 7et nyerni.Enjoy írta:Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!
A vereséget szerintem nem kell magyaráznom..
Az a baj hogy ha azt kiszámolod, akkor az még mindig 3 pont különbség....úgyhogy az meg bőven bőven nem elég. Szerintem a Madrid még egyetlen egyszer ki fog kapni, tőlünk, meg talán egy x. De ennyi...még kellene mégegy vereség, vagy 2 x...de az már nem lesz meg. 11 forduló alatt nem fognak csak 7et nyerni.Enjoy írta:Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!
A vereséget szerintem nem kell magyaráznom..![]()
Az X-ben pedig azért vagyok biztos, mert CR-nek ki kell majd hagynia egy meccset, ugyanis 4 sárgája van, s vagy EC-előtt 2vel gyűjti be az 5. lapot, vagy pedig ellenünk lévő meccsen. Egy CR nélküli Margitnak pedig nem nagy kunszt odapörzsölni
Megfogadtam, hogy nem írok ide többet, de sajnos nem tudtam megállni.Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
Tuti, hogy elő lesz véve a jó öreg bírózás, hiszen volt egy-két 11-es szitu.
De kérem, ez a meccs nem azon múlt. Amit benzema kihagyott pl, 3 méterről üres kapu mellé.....
Remélem Messiék nem sasolnak annyira a Realra, hanem leszegik a fejüket és meccsről-meccsre hozzák a 3 pontot, aztán a végén kiderül, ez mire elég. A real meg bukdácsoljon, ha akar.Cali írta:Arra kíváncsi lennék, hogy Mou mennyit rotál?! Szerintem Xabi, Ronaldo, Ramos alig pihentek az idény folyamán. Nemsokára jön a heti két meccs nekik is, ahol ugyanúgy nyomni fogja ezeket a játékosokat és bízom a további pontvesztésekben!
Amúgy az elmúlt pár évben, erre az időszakra mindig el volt szállva magától a Real és a szurkolóik nagy része is! De tudjuk, hogy pofára is estek párszor.
Lesz még nekik Bilbao, városi derbi, Osasuna, Barca, és reménykedhetünk a csodában!