Gratulálgass jo5é haverodnak az összesiránkozott, mocskolódott bajnoki címért.zsírosdeszka írta:
Gratulálok!
Barça vs. Real - El Clásico
- zsírosdeszka
- A Madridista
cyrax írta:Áhh, hagyd, a halamakik nem akarják látni, ami a napnál is világosabb....salas9 írta: Remélem ezt a jelenetet most jól megnézted65. perc 0-3 az ellenfélnek, Verdu megkapja a labdát és kb fél méter előnye volt Kakával szemben. Ahelyett, hogy LENDÜLETBŐL elvitte volna Kaká előtt, lelassított megvárta még beérte majd visszafele(
) cselezett... Szerinted

0:3-nál már nem fog meghalni a pályán. Akkor eddig mindig amikor megszórtátok az ellent akkor lefeküdtek? Olyan nincs, hogy jól játszik valaki? Akkor Romaric miért akazkodik össze Alonsoval? Vagy csak megjátsza?salas9 írta:Remélem ezt a jelenetet most jól megnéztedzsírosdeszka írta: ...65. perc 0-3 az ellenfélnek, Verdu megkapja a labdát és kb fél méter előnye volt Kakával szemben. Ahelyett, hogy LENDÜLETBŐL elvitte volna Kaká előtt, lelassított megvárta még beérte majd visszafele(
) cselezett... Szerinted
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

Áhh, hagyd, a halamakik nem akarják látni, ami a napnál is világosabb....salas9 írta: Remélem ezt a jelenetet most jól megnézted65. perc 0-3 az ellenfélnek, Verdu megkapja a labdát és kb fél méter előnye volt Kakával szemben. Ahelyett, hogy LENDÜLETBŐL elvitte volna Kaká előtt, lelassított megvárta még beérte majd visszafele(
) cselezett... Szerinted
- salas9
- Entrenador del Barça
Remélem ezt a jelenetet most jól megnéztedzsírosdeszka írta: ...

- zsírosdeszka
- A Madridista
Megkülönböztetted a 2 tábort hang alapján? Ezt most komolyan kérdezem.Sándor_is írta:Árulkodó volt, ahogy a két tábor a 20. perc környékén együtt "puta Barca"-zott, de nem is folytatom...zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni?

- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
A magyarázat, hogy utálnak minket.zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni? Szerintetek a Madrid nem elég motiváció? Ne vicceljünk már...Van itt valaki aki focizott? Egy Újpest ellen nem úgy futnátok, mint egy Fradi ellen? A "galaktikus érában" akkor a Barca ellen nem játszottak úgy az ellenfelek? Hülyeség. Ha valaki nagyobb csapathoz akar kerülni, akkor van rá lehetősége, hogy megmutassa. Egy profi sem hagy ki ilyet direkt. Más bajnokságban a City ellen jobban játszik most valamelyik csapat mint a MU ellen? Ez kifogás...
Az imám meghallgattatott. Carvalho helyett Varane...közben 3. gól.

Nem minden csapat, csak az Espanyol.
Az első félidőt néztem, de meg is untam. Tudnak ők jobban is fozicni, csak nem akarnak.
Minden évben ez van. Nem is emlékszem mikor nyertek utoljára ellenetek...
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Igen, a "galaktikus érában" a Barca ellen nem úgy játszottak az ellenfelek.Persze a Barcát is meg akarták verni, de más a világ legjobbja ellen játszani.Láttam azokat a meccseket, nem a levegőbe beszélek.
Én továbbra is csak az Espanyolba kötök bele, mert ellenünk tényleg elképesztően játszottak.Ha a "lefekszenek a Madridnak" vonalat követném, felsorolnék még vagy 5 csapatot.Nem teszem, nem vagyok összeesküvés-elmélet párti.
Én továbbra is csak az Espanyolba kötök bele, mert ellenünk tényleg elképesztően játszottak.Ha a "lefekszenek a Madridnak" vonalat követném, felsorolnék még vagy 5 csapatot.Nem teszem, nem vagyok összeesküvés-elmélet párti.
Árulkodó volt, ahogy a két tábor a 20. perc környékén együtt "puta Barca"-zott, de nem is folytatom...zsírosdeszka írta:Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni?
- zsírosdeszka
- A Madridista
Biztos így van. Meg Ronaldónak +10 gólt számoljunk rögtön. Mindenki a Madridot szereti a Barcelona meg a közös ellenség.herlius írta:Úgy fel van itt mindenki háborodva, mintha nem évek óta ez menne a két jóhaver csapat között. Az év eleji számolgatásokat eleve úgy kell kezdeni, hogy a Real +6 pontról indul és akkor nincs min hőbörögni.

Úgy fel van itt mindenki háborodva, mintha nem évek óta ez menne a két jóhaver csapat között. Az év eleji számolgatásokat eleve úgy kell kezdeni, hogy a Real +6 pontról indul és akkor nincs min hőbörögni.
- zsírosdeszka
- A Madridista
Mi a magyarázat arra, hogy mindenki csak a Barcát akarja megverni? Szerintetek a Madrid nem elég motiváció? Ne vicceljünk már...Van itt valaki aki focizott? Egy Újpest ellen nem úgy futnátok, mint egy Fradi ellen? A "galaktikus érában" akkor a Barca ellen nem játszottak úgy az ellenfelek? Hülyeség. Ha valaki nagyobb csapathoz akar kerülni, akkor van rá lehetősége, hogy megmutassa. Egy profi sem hagy ki ilyet direkt. Más bajnokságban a City ellen jobban játszik most valamelyik csapat mint a MU ellen? Ez kifogás...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2012.03.04. 22:39:06-kor.

- mahitoo
- Entrenador del Barça
"Én nem mondom hogy lefekszenek..."
Ezen mit nem értesz?
Amúgy egyértelmű, hogy a legjobb csapat ellen akarja mindenki megmutatni, így volt ez a Zidane féle Madrid esetében is.
Másik csapatnál nem is érdekel, de az Espanyol tényleg olyan szinten játszott ellenünk, hogy a Valencia előtt kéne lenniük az alapján a teljesítmény alapján.A Madrid meg meg sem izzadt a 2-0-ért.Ez nem a Real kritikája.
Amikor mi ilyen langyosan játszottunk, mindig pontvesztés lett.Sajnos a Madrid ezeket behúzza.Múltkor is, mikor a Rayo-s gyerek 1 méterről üres kapuba nem bírta berúgni...
És a cserével még Mou is a kedvedben jár.
Ezen mit nem értesz?
Amúgy egyértelmű, hogy a legjobb csapat ellen akarja mindenki megmutatni, így volt ez a Zidane féle Madrid esetében is.
Másik csapatnál nem is érdekel, de az Espanyol tényleg olyan szinten játszott ellenünk, hogy a Valencia előtt kéne lenniük az alapján a teljesítmény alapján.A Madrid meg meg sem izzadt a 2-0-ért.Ez nem a Real kritikája.
Amikor mi ilyen langyosan játszottunk, mindig pontvesztés lett.Sajnos a Madrid ezeket behúzza.Múltkor is, mikor a Rayo-s gyerek 1 méterről üres kapuba nem bírta berúgni...
És a cserével még Mou is a kedvedben jár.

- zsírosdeszka
- A Madridista
Láttam. Megnézem az ellent is, ha tehetem.salas9 írta:Közvetlenül a mérkőzés után nézd meg felvételről az Espanyol-Barcelona találkozót és megérted miről magyaráznak neked. Addig úgysem érted...zsírosdeszka írta:Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...
Más: Én Carvalho helyett Varane-t játsztnám. Még ellenetek is. A srác 10 méteren 2-őt ver a csatárokra. Igaz fiatal, de én bedobnám a mélyvízbe...

- salas9
- Entrenador del Barça
Közvetlenül a mérkőzés után nézd meg felvételről az Espanyol-Barcelona találkozót és megérted miről magyaráznak neked. Addig úgysem érted...zsírosdeszka írta:Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...

- zsírosdeszka
- A Madridista
Tudom. Mind a 18 csapat küzd a Barcelona ellen foggal-körömmel. A Real ellen meg egyáltalán nem. Szerintem a Bernabeu folyosóján Franco szellemével ijesztgetik őket...mahitoo írta:Én az Espanyol elleni meccsünk után is írtam, hogy az edzőjök helyében először gratuláltam volna nekik, aztán kegyetlenül leb...szom őket, hogy ha ilyen játékra és küzdésre képesek, akkor miért nincsenek minimum a harmadik helyen.Én nem mondom hogy lefekszenek, azt se hogy nyerniük kéne Madridban, de alig lehet rajtuk valami akarást látni.Egy takaréklángon futkározó Madrid megy simán 2-0-ra ellenük.

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Én az Espanyol elleni meccsünk után is írtam, hogy az edzőjök helyében először gratuláltam volna nekik, aztán kegyetlenül leb...szom őket, hogy ha ilyen játékra és küzdésre képesek, akkor miért nincsenek minimum a harmadik helyen.Én nem mondom hogy lefekszenek, azt se hogy nyerniük kéne Madridban, de alig lehet rajtuk valami akarást látni.Egy takaréklángon futkározó Madrid megy simán 2-0-ra ellenük.
CR meg...
Ha kész a gif, linkeljétek.
Sértődött fiú. 
CR meg...

- zsírosdeszka
- A Madridista
Carvalho is adott majdnem 2 gólpaszt...ronaldinho89 írta:ez így is van. ahogy hagyják. de néha olyan mozdulatokat csinálnak a vendégek ami nem illi egy első osztályú spanyol futballistához/csapathoz. nem látom rajtuk a küzdeni akarást, a hajtást, agilitást, mint ahogy már említettem. számomra csak ez elkeserítő. + az utóbbi pár percben, majdnem a középpályánál védekeztek néha...

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
ez így is van. ahogy hagyják. de néha olyan mozdulatokat csinálnak a vendégek ami nem illi egy első osztályú spanyol futballistához/csapathoz. nem látom rajtuk a küzdeni akarást, a hajtást, agilitást, mint ahogy már említettem. számomra csak ez elkeserítő. + az utóbbi pár percben, majdnem a középpályánál védekeztek néha...
Nálatok fél óra alatt CR futott max. 2 km-t, a többiek még ennyit se...zsírosdeszka írta: Minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. Direkt nem akarnak focizni. Minek. Csak a Barca ellen. Ne nevessetek már...
Az oké, hogy az Espanyolnak nem a Madrid ellen kell nyernie, de legalább megpróbálhatnának úgy csinálni, mintha próbálkoznának.
- zsírosdeszka
- A Madridista
Minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. Direkt nem akarnak focizni. Minek. Csak a Barca ellen. Ne nevessetek már...ronaldinho89 írta:Belenéztem picit a real meccsbe, de el is ment a kedvem az egésztől. ilyen [auto_cenzúra] espanyolt is rég láttam. összevissza szaladgálnak, lézengenek, járkálnak. nálam a futball az akarás, agilitás, gyorsaság. összevissza passzolgattak hátul a real otthonában. ugy játszanak akiknek megmondták hogy most a real otthonába mentek még az öltözőfolyosón [auto_cenzúra].játok össze magatokat. jó, a real nyom, gyorsak, lendületesek, de idegesít hogy csomó csapat ezt csinálja ha a realal játszik. bezzeg ellenünk..

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Hol az az Espanyol, aki minket a meccsünk pár periódusában lefocizott? 2 passzt nem tudnak adni egymásnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.03.04. 22:03:20-kor.
Az egy dolog, hogy odapasszolja a labdát 20-ra a kaputól, dehogy az Espanyol mennyire nem akar ezen a meccsen a világon semmit, az is üvölt az eddig eltelt percek alapján.breywol írta:még jó hogy nincs eladva a meccs...
Mindezt úgy, hogy a Madrid sem csinál kb. semmit.
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Belenéztem picit a real meccsbe, de el is ment a kedvem az egésztől. ilyen [auto_cenzúra] espanyolt is rég láttam. összevissza szaladgálnak, lézengenek, járkálnak. nálam a futball az akarás, agilitás, gyorsaság. összevissza passzolgattak hátul a real otthonában. ugy játszanak akiknek megmondták hogy most a real otthonába mentek még az öltözőfolyosón [auto_cenzúra].játok össze magatokat. jó, a real nyom, gyorsak, lendületesek, de idegesít hogy csomó csapat ezt csinálja ha a realal játszik. bezzeg ellenünk..
undorító brigád ez az espanyol...ellenünk mennek, mint a mozambók, rugdosnak, mocskoskodnak, a madridnak, meg odaadják a labdát a 16-os előtt eddig vagy 3x...