Csak szimplán elmélkedés alapján, ha már a RM mondjuk esélytelen lenne a bajnoki címre, de az Atlético befoghatna minket.palesz77 írta:Atma-Real hogy jött amúgy most a képbe? Nem kötekedésből, csak hátha lemaradtam valamiről, mert hirtelen azt hittem már itt a hsz-ek alapján, hogy most játszanak, aztán ahogy nézem csak áprilisban fognak.
La Liga / Copa del Rey
- MatyiG
- Adminisztrátor
Biztos gyakoroltak rájuk nyomást, de gondolom azért nem készerítették őket, a saját döntésük volt.Victor_Valdes írta:és ha a kinai befektetok/tulajok nyomasa miatt kellett kinaba igazoljanak?
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Atma-Real hogy jött amúgy most a képbe? Nem kötekedésből, csak hátha lemaradtam valamiről, mert hirtelen azt hittem már itt a hsz-ek alapján, hogy most játszanak, aztán ahogy nézem csak áprilisban fognak.
- davi10
- Llegenda del Barça
Ez nekem is eszembe jutott, de a "túloldalt" azt írják, hogy a Realnal jobban utálák az Atletit, mint minket, és hogy tőlünk kikapni fáj, de az Atleticotol kikapni szégyenmess2009 írta:szerintem a Real simán leadja a három pontot az atmának.

De ahogy mennek Simeoneek én most rögtön aláírnám az X-et.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
szerintem a Real simán leadja a három pontot az atmának. nyíltan hangoztatják, hogy a Liga már nem érdekli őket, abban csak egy örömük lehet és nem is kicsi
ha nem a Barca nyeri!
annyi előnyünk viszont van, hogy most még két opció is jó nekünk, az x és persze a három pont. ha ezt elveszítjük, máris idegeskedhetünk a másik három miatt is (Clássico) és a nagy előny írd és mond 1pont.
fontos meccs jön tehát az nem vitás, de ez nem "spanyolviasz" jól előre tudható...

annyi előnyünk viszont van, hogy most még két opció is jó nekünk, az x és persze a három pont. ha ezt elveszítjük, máris idegeskedhetünk a másik három miatt is (Clássico) és a nagy előny írd és mond 1pont.
fontos meccs jön tehát az nem vitás, de ez nem "spanyolviasz" jól előre tudható...
Amiatt, mindkettő a Wanda csapatához ment.Victor_Valdes írta:és ha a kinai befektetok/tulajok nyomasa miatt kellett kinaba igazoljanak?
Mindkét játékosban sokkal több volt, bár Paulinho óta tudjuk hogy van még vissza út. Kíváncsi vagyok milyen lehet az élet ott, mert szerintem ha nagyon rossz lenne nem mennének a meseszerű fizetések ellenére sem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
és ha a kinai befektetok/tulajok nyomasa miatt kellett kinaba igazoljanak? 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Mondjuk engem mindig jobban levert a víz, amikor Correa állt be ellenünk.Rivaldo11 írta:Nem értem Carrascot, benne tényleg több van, minthogy bohóckodjon egyet kínában, de ő tudja. Mindenesetre az atletico variációs lehetőségei csökkentek ezáltal.
- MatyiG
- Adminisztrátor
2 éve még én is, aztán nem tudott szintet lépni, hullámzó teljesítmény jellemezte, ide kevés lett volna, esetleg cserének.visca el barca írta:carrasco gyereket 1-2 éve még itt is el tudtam volna képzelni....
- visca el barca
- Presidente del Barça
carrasco 30, gaitan 18PCsabi írta:Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mennyit kaptak értük...
bocs a dupláért, de megint nem enged törölni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
carrasco gyereket 1-2 éve még itt is el tudtam volna képzelni....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Carrasco ennyire gyenge volt? Vagy csak simán pénzéhes?
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mennyit kaptak értük...
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mennyit kaptak értük...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Pedig Carrasco két éve még ígéretesnek tűnt, de aztán megcsömörlött. Kár érte.palesz77 írta:Carrasco és Gaitán hivatalosan is Kínába igazoltak. 2 év és jönnek ide.
De a kínaiknak sem értem miért jó, ha megveszik a demoralizált játékosokat Európából. Tevez esetéből nem tanultak?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Carrasco és Gaitán hivatalosan is Kínába igazoltak. 2 év és jönnek ide. 

Idén negyedszerre suhintottak nekik egy ötöst, de kaptak egyszer négyet is.LG írta:A Sevilla meg jó gyenge a bajnokságban idén. -7-es gólarány.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Ha kicsit verjük el őket, az nem jó?hdavid írta:Hihetetlen ez az atma...
Nagyon elkellene őket verni vagy X
Meg reál is üthetné őket vagy X

A Sevilla meg jó gyenge a bajnokságban idén. -7-es gólarány.

Olyan isten nincs, hogy én a balettnek drukkoljakMessiNeymarSuarez írta:Első meccs lesz ahol a RM-nak fogok szurkolni, és szerintem sokan így leszünk velehdavid írta:Hihetetlen ez az atma...

Grízember és a a vadállat párja szedjék csak szét őket, bármennyire is az lenne nekünk jó, ha a mindigjóképűék nyernének, ne nyerjenek, legyen inkább szoros a bajnokság, mintsem hagyni, hogy mr. komplex önbizalma 200%-os legyen megint...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Első meccs lesz ahol a RM-nak fogok szurkolni, és szerintem sokan így leszünk velehdavid írta:Hihetetlen ez az atma...

Hihetetlen ez az atma...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jól kifárasztotta magát a Sevilla a busz ellen hétköznap, nem is vártam mást így.