Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Részben egyet értek, annyiban védeném, hogy anyagi korlátok is közrejátszottak benne, hogy tudott nagyobb neveket igazolni, pl. az új stadion miatt évekig meg kellett húzni a nadrágszíjat. Van persze a franciának is felelősége benne, de a tulajdonosokat is elő kéne venni.barca0417 írta:Az a baj hogy Wenger mindenkit csak megpróbál leigazolni, Nem kellett neki/nem tudta annak idején Ibrát, Tourét, Drogbát egy csomó mindenkitTromort77 írta:
Wenger: I tried to sign Kante
Ehelyett igazol az angol 4. osztályból tehetséges fiatalokat..
hosszú évek szorgos munkájával leépített egy olyan Arsenal amely veretlenül lett bajnok a PL-ben.
Tény hogy azt is ő építette fel, de úgy látszik megbánta...túl jók voltak, nem tetszett neki.
Az a baj hogy Wenger mindenkit csak megpróbál leigazolni, Nem kellett neki/nem tudta annak idején Ibrát, Tourét, Drogbát egy csomó mindenkitTromort77 írta:
Wenger: I tried to sign Kante
Engem sokkal inkább az lep meg, hogy Maticnak már van 6 assistja.Tromort77 írta: Passes per Assist
Kevin De Bruyne 9 assists - 115 PpA
Christian Eriksen 8 assists - 151 PpA
Matt Phillips 8 assists - 51 PpA
Alexis Sánchez 8 assists - 125 PpA
Adam Lallana 7 assists - 131 PpA
Gylfi Sigurdsson 7 assists - 93 PpA
Cesc Fàbregas 6 assists - 83 PpA
Nemanja Matic 6 assists - 213 PpA
Dimitri Payet 6 assists - 126 PpA
Wilfried Zaha 6 assists - 68 PpA
Phillips nem semmi. 51 passzonként ad egy gólpasszt a PL-ben.
http://www.skysports.com/watch/video/sp ... sign-kantePCsabi írta:N'Golo Kante has made more tackles & interceptions (408) than any player in the last 3 PL seasons...
...he's only been here for 2...
Egy Isten lesz azon a poszton ez az ember.PCsabi írta:N'Golo Kante has made more tackles & interceptions (408) than any player in the last 3 PL seasons...
...he's only been here for 2...
Az is nagy story volt!Komoly lenne ha az angol mása megtörténne.Nero. írta:Anno a Celta hozta össze azt, hogy a BLben bejutottak a 16 köze, de a ligából meg kiestek.
Igazából mást nem nagyon tehetnek.Soha többé nem fognak bajnokságot nyerni sem BLben indulni, hacsak nem szereznek egy vagy több tőkeerős sponzort.Ami talán összejöhet ha egy jó BL szereplés kijön.Ha valahogy túllépnének a Sevillán akkor konkrétan szerintem csodát tennének újra.A szezon meg már ugyis olyan amilyen.Ők is tisztában vannak azzal, hogy nem tudják jövőre megtartani a keretet nagy részét.TripleH írta:Hát a Leicester szerintem most idén mindent a BL-re tesz fel, de ahogy halad ez a szezon, nyáron a maradék értelmes játékosuk szerintem szét lesz hordva.
Amikor adta a Pool meccsét a TV akkor mindig néztem és Matip-ban szvsz mindig benne vannak/voltak ezek a hibák. Egyszerűen olyan lezserül passzolgat hátul, hogy rossz nézni. Fejelni, szerelni viszont nagyon jól tud.Tromort77 írta:Matip-nak nem tett jót a kihagyás. Szezon elején egyik legstabilabb ember volt.
Coutinho még szerintem nem bír végig egy meccset, azért őt hozta le.
Kár ezért a meccsért. Verhető lett volna ez a Chelsea.
Azért az komoly, hogy a Burnley-nek 24 kapuralövése volt a Leicester ellen. Oké, csak háromszor találták el a kaput, de akkor is.
Leicester have taken just 21 points from 23 games this season; the worst ever total by a reigning top-flight champion.LG írta:
Tényleg, olyan volt már, hogy a címvédő kiesett?