Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ezen a szinten a cserekapus is berúgná....ferninho írta:be is kell ám azt rúgniZsolti95 írta:ronaldo mikor szerzett gólt utóljára akcióból?....![]()
ja és persze ronaldo teljesen megérdemelné az aranycipőt a 10 tizigóljával.....![]()
vicces volt azért a kapus erőlködését nézni...![]()
beáll a kapu szélére, mielőtt CR elrúgná visszamegy középre, aztán odarúgja CR, ahol állt... köze nem volt a labdához...
amúgy mi nálunk olyasmit olvastam, hogy volt Benzemának a lesgólja és ott abba nem ért bele Higu és így már nem volt les...
én se láttam, remélem mutatják ezt a szünetben...
be is kell ám azt rúgniZsolti95 írta:ronaldo mikor szerzett gólt utóljára akcióból?....![]()
ja és persze ronaldo teljesen megérdemelné az aranycipőt a 10 tizigóljával.....
szabályos gólt meg nem adtak meg, lehet azért. ki tudjaez hihetetlen, h ezek szinte minden befújható büntetőt megkapnak
ez már dühítő... (nem dühítene, ha mi megkapnánk uezeket...)
emiatt sajnos nem kell aggódnunk..behúzzák ezt is, másodpercek kérdése a gólmahitoo írta:Azért Pep meg a fiúk foghatják majd a fejüket, ha nem nyer ma a Madrid. Ha nem nyernek, akkor mit fognak nyilatkozni? Újra nyílt a Liga? Utálom ezt a szezont...
te melyik meccset nézed csak mert töri a levantei hátakat a háló, Kone meg elől csetlik botlikBarcaforever írta:A játék képe alapján még a szünet előtt várható mégegy levantei gól!
S.Agüero írta:Kezd kicsit fura lenni, h mindig vezetést szerez a Real ellenfele, majd könnyen fordítanak...
Eszembe se volt.LG írta:Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Hát igen... hazai meccseiken mindig hátrányból jönnek fel...LG írta:Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Csak a szokásos... 5-ig meg se áll a Real.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro