Barça vs. Real - El Clásico
Ja hát a kettőből legalább 1 tizenegyes volt..De mindkettő inkább az mint sem.
Baromi látványos volt a húzás is,illetve ha mezőnyben mész oda úgy ahogy tegnap Varanenak,akkor ez sima szabadrúgás és sárga azonnal.
Baromi látványos volt a húzás is,illetve ha mezőnyben mész oda úgy ahogy tegnap Varanenak,akkor ez sima szabadrúgás és sárga azonnal.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Minden benne van.Subinho írta:Lassú, semmitmondó lötyögés. Semmi tűz, semmi akarat. Egy klasszikuson! Nem a Girona ellen... De Jong jól tartja a labdát, de kb a középpálya ezzel kifújt. A Madrid jobb volt, akarta a győzelmet, elvette a labdát, játszott, mi meg mint valami olasz csapat. Huszon pár éve szurkolok a Barcának, de talán a legunalmasabb, leg semmitmondóbb klasszikusom volt. Gratula érte! Inkább aludtam volna. A Madrid megérdemelte volna a gyozelmet, mi meg megérdemelnénk már hogy végre kiálljon Bartomeu és elmondja, menesztette Valverdét. Minden komoly meccsen ez a betoji játék van. A BL kiesésben is ez lesz, jön egy komolyabb csapat és ezt fogjuk ”játszani" azonnal kiesünk.
Állófoci volt, egészen nevetséges

“Többet nem jövök” kategória.
- Subinho
- Director del Fútbol
Lassú, semmitmondó lötyögés. Semmi tűz, semmi akarat. Egy klasszikuson! Nem a Girona ellen... De Jong jól tartja a labdát, de kb a középpálya ezzel kifújt. A Madrid jobb volt, akarta a győzelmet, elvette a labdát, játszott, mi meg mint valami olasz csapat. Huszon pár éve szurkolok a Barcának, de talán a legunalmasabb, leg semmitmondóbb klasszikusom volt. Gratula érte! Inkább aludtam volna. A Madrid megérdemelte volna a gyozelmet, mi meg megérdemelnénk már hogy végre kiálljon Bartomeu és elmondja, menesztette Valverdét. Minden komoly meccsen ez a betoji játék van. A BL kiesésben is ez lesz, jön egy komolyabb csapat és ezt fogjuk ”játszani" azonnal kiesünk.
-
- Entrenador del Barça
Slampos volt ez, talán még emlékeznek, hogyan kell játszani, de már nincsen meg se a tűz, se az összeszokottság. Annyi újítás volt az egészpályás letámadásra, hogy Ter Stegen felrúgta a félpályára a labdát, és ez néha bejött. Amúgy alig volt jó labdakihozatal, mert De Jong-nak nem volt játszótársa. Ellenfél 16-osa előtt semmi kreativitás.
És nem volt rá akarat!
És nem volt rá akarat!
En meg ilyen Barcat nem lattam aki otthon ellenunk a 93.percben ahelyett hogy tamadna hatul passzolgat.
Az meg hogy Rakitic a védelem előtt játszott,gyakorlatilag kihúzta az edzőtök a méregfogát.
Neki ugyanaz a posztja mint Modricnak,segíteni a támadásokat,és melózni a középpályán.
Mi meg amíg el nem fáradtunk jól mentünk nagyon. Ütős ez a kp amit most Zidane összerakott.
Elképesztő hogy Isco a 25. virágzását éli nála.
Ami szép volt,amíg volt erő,addig ezt a letámadást gyakorlatilag szabálytalanság nélkül hoztuk le,majd amikor fáradtunk jöttek a visszahúzások,elkésések.
Az meg hogy Rakitic a védelem előtt játszott,gyakorlatilag kihúzta az edzőtök a méregfogát.
Neki ugyanaz a posztja mint Modricnak,segíteni a támadásokat,és melózni a középpályán.
Mi meg amíg el nem fáradtunk jól mentünk nagyon. Ütős ez a kp amit most Zidane összerakott.
Elképesztő hogy Isco a 25. virágzását éli nála.
Ami szép volt,amíg volt erő,addig ezt a letámadást gyakorlatilag szabálytalanság nélkül hoztuk le,majd amikor fáradtunk jöttek a visszahúzások,elkésések.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2019.12.18. 22:32:23-kor.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
A legendák kora lejárt. Ezt tudomásul kell venni.
Amit 'foci'-nak álcázva próbálunk játszani azt én nem tudom. A barca vérében van a játék...az ilyen stílust soha de soha nem fogjuk úgy játszani mint egy valencia, egy a.madrid stb.
Sajnálom, hogy a valaha élt egyik legnagyobb focista utolsó évei így múlnak, telnek el.
A madrid jobb volt, fél góllal.
D
Amit 'foci'-nak álcázva próbálunk játszani azt én nem tudom. A barca vérében van a játék...az ilyen stílust soha de soha nem fogjuk úgy játszani mint egy valencia, egy a.madrid stb.
Sajnálom, hogy a valaha élt egyik legnagyobb focista utolsó évei így múlnak, telnek el.
A madrid jobb volt, fél góllal.
D
Amúgy én egy nagyon lötyögős meccset várok..Majd a második félidőben lesz egy 10-20 perc jobb foci,de amúgy nem várok sokat semelyik csapattól.
rmcf
rmcf
- Leon
- Director del Fútbol
Mivel otthon vagyunk és nincs Ronaldojuk én nagy verést jósolok, 4-1 ide.
Messi 2, Suarez - Grizi 1-1.
Messi 2, Suarez - Grizi 1-1.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Sajnos el kell keserítselek, Sanyi bácsi nem igazán van jól, a fiát ismerem, tőle tudom. A tv-s szereplése az utolsó időkben már ennek a jele volt. A régmúlt még megvan neki, de a pár perce történt dolgok kevésbé. Végtelenül tiszteletreméltó ember és játékos is volt, többek között Maradona ellen tolta, nem is rosszul. De sajna az élet ilyen....markionni írta:Ha bemegy, akkor gól.Fecooo írta:Zombori taktikus sampert olvashattátok, akinek a következő posztja ez lesz: "szerintem, amelyik csapat megnyeri a nyolcaddöntőt, az bejut a negyeddöntőbe!"Samper írta:A BL sorsolás a Barcanak kedvező, a Realnak baljós.![]()
De hiányzik Zombori amúgy, egy öröm volt hallgatni, kár hogy nyomott egy majmozást élő adásban.

Nálunk előny a satbil középpálya, nálatok a brutál támadó sor.
Hátrány nálunk, nincs senki, aki megbontsa védelmet, nálatok Busi és Rakitic lassúsága.
Három esélyes a meccs, szerintem X lesz.
Hátrány nálunk, nincs senki, aki megbontsa védelmet, nálatok Busi és Rakitic lassúsága.
Három esélyes a meccs, szerintem X lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
iksz lesz sztem, a Real majd türelmesebb lesz, védekezik, kontrázik. mi bekapunk egy kontragólt, vagy szögletből, a hülye hibánkból betalálnak, aztán egyenlítünk a Messi-effektus vagy Roberto -> Suárez-kombó révén. a Bernabeuban egyszerűbb szokott lenni az életünk, mert a Real ott jobban akar kezdeményezni, több területet ad.
igazából abban reménykedek, hogy ha már feszült a politikai hangulat, ebből átment vmit a közönség is, és a szokásosnál komolyabb hangulat lesz a Camp Nouban. szurkolják le a RM-t a pályáról, akkor van rá komoly esély, hogy a leginkább a fiatalabb játékosok, mint Valverde vagy Mendy lába megremeg azért. Ramosékat már nem hiszem, hogy bármi meghatná
igazából abban reménykedek, hogy ha már feszült a politikai hangulat, ebből átment vmit a közönség is, és a szokásosnál komolyabb hangulat lesz a Camp Nouban. szurkolják le a RM-t a pályáról, akkor van rá komoly esély, hogy a leginkább a fiatalabb játékosok, mint Valverde vagy Mendy lába megremeg azért. Ramosékat már nem hiszem, hogy bármi meghatná
Szerintem az alapjatekunk kicsit stabilabb lett,ami ellenetek kiemelkedoen fontos lehet.
Viszont ha a Messi,Suarez,Rakitic harmas megint ugy jatszik ahogy szokott ellenunk,akkor 1helyzetbol is kepesek vagytok ket golt rugni..
Viszont ha a Messi,Suarez,Rakitic harmas megint ugy jatszik ahogy szokott ellenunk,akkor 1helyzetbol is kepesek vagytok ket golt rugni..
rmcf
rmcf
sohasem könnyű egy Klasszikusra tippelni így van ez most is. azonos pontszám az idényben, mindkét gárda keresi a formáját, a Hazard-Dembélé páros sérült, nagyon a döntetlen tolja magát.
a hazai pálya? ok. de a szép Madrid verések inkább talán náluk voltak. ami miatt mégis bízom egy győzelemben az a Real stílus váltása - a javunkra. már nem olyan élesek a kontráik, lassabbak taktikusabbak lettek ez több esélyt ad nekünk is persze csak akkor ha nem megyünk még ezek alá is sebességben.
szóval én győzelmet remélek!
a hazai pálya? ok. de a szép Madrid verések inkább talán náluk voltak. ami miatt mégis bízom egy győzelemben az a Real stílus váltása - a javunkra. már nem olyan élesek a kontráik, lassabbak taktikusabbak lettek ez több esélyt ad nekünk is persze csak akkor ha nem megyünk még ezek alá is sebességben.
szóval én győzelmet remélek!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én mindig óvatosabb vagyok, s osszessegeben kell gondolkozni, a végső pontokban ki ért el tobbet. Döntetlennel megelegednek, de otthon vagyunk, ez előny lehet.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Eszméletlen szutyok a vedekezesünk, egyszerűen szint alatti. Egy ilyen Ter Stegennel 20 gólt kapni nem akármi. Ennek ellenére bízom abban hogy valahogy behúzzuk, de most nem vagyok bizakodó. És nem a Real formája miatt, ennel a madridnál sokkal jobb madridokat is vettünk már...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- davi10
- Llegenda del Barça
Szerintem a hazai pálya miatt behúzzuk, de tuti kapunk gólt.
Mixen meg is rakom, 2-1 vagy 3-1 lesz szerintem.
Mixen meg is rakom, 2-1 vagy 3-1 lesz szerintem.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Mára ki mit tippel nálatok?
rmcf
rmcf
Ha bemegy, akkor gól.Fecooo írta:Zombori taktikus sampert olvashattátok, akinek a következő posztja ez lesz: "szerintem, amelyik csapat megnyeri a nyolcaddöntőt, az bejut a negyeddöntőbe!"Samper írta:A BL sorsolás a Barcanak kedvező, a Realnak baljós.

De hiányzik Zombori amúgy, egy öröm volt hallgatni, kár hogy nyomott egy majmozást élő adásban.

Zombori taktikus sampert olvashattátok, akinek a következő posztja ez lesz: "szerintem, amelyik csapat megnyeri a nyolcaddöntőt, az bejut a negyeddöntőbe!"Samper írta:A BL sorsolás a Barcanak kedvező, a Realnak baljós.
A BL sorsolás a Barcanak kedvező, a Realnak baljós.
Szerencsére ez a nyomorult mostanság elég sokat hibázik hátul, ezt ki lehetne használni majd.
- davi10
- Llegenda del Barça
Igazi Úriemberek Klubja - kapitány a csávó!
A Mourinho-évek elteltével már kevésbé utáltam a Realt, de ez a Ramos nálam ugyanolyan patkány maradt.
A Mourinho-évek elteltével már kevésbé utáltam a Realt, de ez a Ramos nálam ugyanolyan patkány maradt.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
nem gondoltam, hogy közl.rendőr is kell hozzá...hogy melyik a féregmiro. írta:Hála Istennek a mi férgünk.mess2009 írta:én meg ezt találtam:https://www.youtube.com/watch?v=5tUiCgt6hoU
a legmocskosabb férgek egyike aki focipályán megfordult.

Hála Istennek a mi férgünk.mess2009 írta:én meg ezt találtam:https://www.youtube.com/watch?v=5tUiCgt6hoU
a legmocskosabb férgek egyike aki focipályán megfordult.
rmcf
rmcf