Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ugyanez jutott nekem is az eszembe. Bár a játékuk még mindig nagyon döcögős, Gabriel Jesusszal nagyon úgy tűnik fogtak egy olyan támadót, aki már ilyen fiatalon is képes hátán vinni a csapatot, ellentétben a fontos pillanatokban rendre csődöt mondó Agüeroval.Nero. írta:Chelsea X. Ha holnap nyer a City fel jöhetnek 8 pontra, onnan még van esély.
Sajnos kamu.MessiNeymarSuarez írta:
Ha már Jesus...
https://www.facebook.com/originaltrollf ... =3&theater" target="_blank
Mekkora troll
palesz77 írta:City Agüeroval vs City Agüero nélkül
Érdekes stat, bár nyilván nem fedi le a valóságot teljesen - kb mint az Umtitis. De nem lepődnék meg, ha tényleg kiszorítaná hamar a kis brazil, és a Sané-Jesus-Sterling hármas lenne a kezdő trió mostantól.
Úgy, hogy Kloppnak nincs világklasszis játékosa, ezért hozhatott Rodgers hasonló számokat, mint a német mester, aki egyértelműen egy komolyabb szintet képvisel.Tromort77 írta:Ezt, hogy érted?Messias2 írta: Ennyit jelent Suárez.
=Vele nem voltak ilyen sz*rokMessias2 írta:Ennyit jelent Suárez.Tromort77 írta:Napi stat![]()
54 - Jürgen Klopp has an identical record to Brendan Rodgers in his opening 54 Premier League games as Liverpool boss (W26 D16 L12).
Ennyit jelent Suárez.Tromort77 írta:Napi stat![]()
54 - Jürgen Klopp has an identical record to Brendan Rodgers in his opening 54 Premier League games as Liverpool boss (W26 D16 L12).
Most néztem vissza a meccset.Lehet, hogy Pep megtalálta...TripleH írta:Jesus nem sokat szórakozik, Agüero szerintem kezdheti felvenni a kapcsolatot a Kínai kontakttal.

Miért, szerintem egy lapon lehet említeni a nagyokkal?Nero. írta:Neymar miert is van messze?
Fú ne is mond, nekem is az ő kaliberük hiányzik nagyon, ezért is szurkolok GJ-nak.LG írta:Én is örülnék, de még inkább egy olyan zseninek, aki méltó utódja lenne a Romario-Ronaldo-Rivaldo-Ronaldinho vonalnak, ettől pl. Neymar is nagyon messze van. Meglátjuk, GJ mi lesz, eddig nagyon ígéretes, nevéhez méltóan igazi messiás a Citynek.TripleH írta:Én örülök, hogy ennyire megy Jesusnak most, nagyon kell a focinak még 1-2 jó brazíl.
A MU már megy kettővel, ők is élnek az alkalommal, a címvédő pedig 1 pontra a kieséstől.
Én is örülnék, de még inkább egy olyan zseninek, aki méltó utódja lenne a Romario-Ronaldo-Rivaldo-Ronaldinho vonalnak, ettől pl. Neymar is nagyon messze van. Meglátjuk, GJ mi lesz, eddig nagyon ígéretes, nevéhez méltóan igazi messiás a Citynek.TripleH írta:Én örülök, hogy ennyire megy Jesusnak most, nagyon kell a focinak még 1-2 jó brazíl.