Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.09. 23:42:20

daffy írta:
Bob_Marley írta:Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütés :D
ha innen nyertek én magam alá piszkítok. akkor josé szerintem leköszönne,mert megbukott.
Remélem mindenképp elhúz vissza Angliába...nincs szükség erre a pestisre, amit itt terjeszt
daffy
Madridista

2012.02.09. 23:33:29

Bob_Marley írta:Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütés :D
ha innen nyertek én magam alá piszkítok. akkor josé szerintem leköszönne,mert megbukott.
miihii
KHAL

2012.02.09. 23:17:45

Bob_Marley írta:
miihii írta: Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...

Ezt a madrid nyeri (ha ugyan),mivel élre álltak idejekorán és ha végig bírják,akkor nincs miről beszélni.
Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütés :D
Az a 2006/07es meg akárhányszor rágondolok összeszorul a szívem.....Mikor Tamudo a 90+ban gólt lő és szinte ugyanabban a másodpercben a Real gólt lő Zaragozában.......Ha nagyon lesarkítom 1 perc alatt ment el a hajó abban az évben!
Én éppen ezért nem is nagyon szeretem felidézni,de most "kapóra jött".
Nehéz lenne szavakba önteni azt az érzést azokban a pillanatokban és az utána lévő nem rövid időszakban. Ezt még az "ellenségeim" közül is cs kevésnek kívánnám... (Jo5é,Pepe... :P )
Zsolti95 írta:nem mondja már azt senki h ha vesszük ezeket a kötelező meccseket akkor is így állna a tabella! sokszor nagyvonalúan játszottunk és erre rámentek ezek a meccsek.ezzel nem a Barca ellen vagyok ugyanúgy gondolom h meglehet a bajnokság mert még 18 forduló van hátra és a margit még meccsel a bolbaoval,atleticova,velünk valenciáva. :)
Nem is mondaná sztem senki sem. VISZONT! Ott van a mondatodban a valaha volt egyik legjobb "játékos" : a HA :wink: (A másik pedig a volna nevezetű :D )
Ő márpedig sajna nem játszik,uh ettől a szótól kezdve értelmetlen a matekozás. Ha a madrid meg elveszít 3 meccset,mi lennénk elöl.De nem,uh.....
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.02.09. 23:10:20

nem mondja már azt senki h ha vesszük ezeket a kötelező meccseket akkor is így állna a tabella! sokszor nagyvonalúan játszottunk és erre rámentek ezek a meccsek.ezzel nem a Barca ellen vagyok ugyanúgy gondolom h meglehet a bajnokság mert még 18 forduló van hátra és a margit még meccsel a bolbaoval,atleticova,velünk valenciáva. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.09. 23:06:35

miihii írta:
Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...

Ezt a madrid nyeri (ha ugyan),mivel élre álltak idejekorán és ha végig bírják,akkor nincs miről beszélni.
Ez így van ha végig elől maradnak nincs miről beszélni, sajnos!De azért még a hátralévő fordulókban én nagyon bízok!És innen megfordítani az lenne csak a mélyütés :D
Az a 2006/07es meg akárhányszor rágondolok összeszorul a szívem.....Mikor Tamudo a 90+ban gólt lő és szinte ugyanabban a másodpercben a Real gólt lő Zaragozában.......Ha nagyon lesarkítom 1 perc alatt ment el a hajó abban az évben!
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.02.09. 23:03:33

Zsolti95 írta: úgy értem h sokszor nem voltunk ott fejben (messi tizije a sevilla ellen, getafe,villareal)több érthetelen meccsünk is volt
Ezeken a momentumokon múlnak a meccsek. Ilyen szinten mondhatjuk, hogy az utolsó Real Zaragoza veszíti el és nem a Real/Barca nyeri meg, csak itt jóval több kisebb momentum a különbség.
Ez butaság. A jobb csapat nyeri és kész, amibe beletartozik, hogy melyik csapat fáradtabb, mennyi a sérült, stb... Azt hozzáteszem, hogy senkit sem érdekelnek ezek a kifogások, max a "vesztes" csapat szurkolóit.

Piramisra figyelj oda légyszíves! m.
miihii
KHAL

2012.02.09. 23:00:02

Zsolti95 írta:Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
Sztem meg a 2006-07es bajnokságot veszítettük mi el.Nyertes pozícióból szerencsétlenkedtük oda a végén a bajnoki címet...

Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.02.09. 22:56:42

dak900 írta:
Akkor az eddigi címeket a Reál vesztette el, és nem mi nyertük? :D Kérdezem én Barca szurkolóként... :wink: Aki megnyeri a bajnokságot az a jobb csapat, mert kiegyensúlyozottabban teljesített!! Bár számomra is jobb lesz a Barca, de nem fogok ezen a "mi adtuk oda a bajnokságot" dolgon lovagolni... :)
úgy értem h sokszor nem voltunk ott fejben (messi tizije a sevilla ellen, getafe,villareal)több érthetelen meccsünk is volt
dak900
Jugador del Barça

2012.02.09. 22:52:32

Akkor az eddigi címeket a Reál vesztette el, és nem mi nyertük? :D Kérdezem én Barca szurkolóként... :wink: Aki megnyeri a bajnokságot az a jobb csapat, mert kiegyensúlyozottabban teljesített!! Bár számomra is jobb lesz a Barca, de nem fogok ezen a "mi adtuk oda a bajnokságot" dolgon lovagolni... :)
madridronie
Madridista

2012.02.09. 22:43:15

ez talán még helytálló érv is lehetne, ha csak az elmúlt 4 évre lenne igaz... a dolog szépséghibája, h akkor is megvolt a félcsapatnyi új igazolás, amikor bajnokságokat, BL-t nyert a Madrid
Most akkor csak Joséról beszélünk; vagy keverjük a szezont a fazonnal?
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.02.09. 22:40:42

Azért ne felejtsük el h ha nem nyerjük meg a bajnokságot (azért 18 forduló van még nem kell a sírás ebből 1 itthoni el clasico) azt a barca veszíti el nem a real nyeri meg.
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.02.09. 22:33:51

madridronie írta: Szűk is a keret! :oops: Emellett kinek kell kit utolérni, megelőzni? Ki van idő és eredménykényszerben? Köszöntem!
ez talán még helytálló érv is lehetne, ha csak az elmúlt 4 évre lenne igaz... a dolog szépséghibája, h akkor is megvolt a félcsapatnyi új igazolás, amikor bajnokságokat, BL-t nyert a Madrid ;)

(nem kell jönni Calderonnal, mert ez Senor Pérez galaktikus érájára is igaz volt...)

szerk: jah tudom, ott a szintentartás volt a célja a sok-sok igazolásnak ;)
madridronie
Madridista

2012.02.09. 22:27:38

gratulálok, h ilyen szépen sikerült felsorolni Pep igazolásait...
Köszi, igazán nincs mit!:D Ettől függetlenül ami tény, az tény!
(segítek: 12 játékos...)
Én csak 9-ről tudok: R.Carvalho, Varane, F.Coentrao, Khedira, Sahin, Altintop, Özil, DiMaria, Callejón + felhozta a 2 Castillas kapust --> Adán, T. Mejiás; illetve Pedro León és Canales még az érkezése előtt lezárt szerződések voltak!
lássuk csak: Pep nyaranta átlagban alig több, mint 3 játékost vesz, míg JéEM 6-ot, szóval valóban, tényleg ugyanaz a kategória...
Szűk is a keret! :oops: Emellett kinek kell kit utolérni, megelőzni? Ki van idő és eredménykényszerben? Köszöntem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2012.02.09. 22:41:56-kor.
miihii
KHAL

2012.02.09. 22:26:39

rszergej írta:
miihii írta:.
mihii, messze álljon tőlem, hogy SAF eredményeivel vitatkozzak, DE én Speciel5 eredményeiről kezdtem el vitatkozni, am, ismerjük el, rohadt kiemelkedő, és sajnos megcsinálta edzői karrierjét, kb az intenél töltött időszakát, csak a máknak tulajdonítom, DE az edzői nagyságán megemelem a kalapom!!!
Az oké,h te Jo5é munkásságát vetted cs górcső alá,DE! ha azok alapján kijelented,h a vitathatatlanul a legjobb a világon,akkor azért ellenérvként felhozok másokat,mivel igazából összehasonlítás alapján lehet eldönteni. (Bár ezt még kategorikusan úgy sem...)
A maga nemében nagy edző,eredményes,szervezőmájszter meg minden,de azért még nem lesz a világ legjobbja.

Bár ha cs a saját eredményeit nézzük,senki másét,akkor nyilván nem marad más,mint h a szpesölván a námbörván :twisted: :P
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.02.09. 22:19:14

gratulálok, h ilyen szépen sikerült felsorolni Pep igazolásait... =D>

ha jól számoltam ez 14 ember 4 nyárra elosztva... legyél oly kedves számold össze, h a speciális ötös hány játékost vett 2, azaz KETTŐ nyár alatt?

(segítek: 12 játékos...)

lássuk csak: Pep nyaranta átlagban alig több, mint 3 játékost vesz, míg JéEM 6-ot, szóval valóban, tényleg ugyanaz a kategória...

és akkor még meg se említettük, h ez az átlag megvolt a Chelseanél és az Internél is... ;)

szép dolog az összehasonlítás, de nem árt, ha a két összehasonlítandó alany valóban összemérhető ;)
rszergej
Capitá del Barça

2012.02.09. 22:17:12

miihii írta:.
mihii, messze álljon tőlem, hogy SAF eredményeivel vitatkozzak, DE én Speciel5 eredményeiről kezdtem el vitatkozni, am, ismerjük el, rohadt kiemelkedő, és sajnos megcsinálta edzői karrierjét, kb az intenél töltött időszakát, csak a máknak tulajdonítom, DE az edzői nagyságán megemelem a kalapom!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.09. 22:12:12

Félve szólok bele, de egyetértek azért sok midnenben madriddomie-val, Mourinho az egyik legjobb edző, az egyiken van a kulcsszó, mert csak szubjektíven lehet megközelíteni!
Ahogy Pep is zseniálisan tud sakkozni, úgy Mourinhoról ez egyértelműen elmondható!
Nem egy "mintapolgár", de érdemei szakmai tudása nagyon magas szinten van!
Kép
Kép
Kép
madridronie
Madridista

2012.02.09. 22:01:34

Elég fiatal lehetsz,
Tanár Úr kérem; minden tiszteletem az Öné, de ez csupán viszonyítás kérdése (a 20-as éveimben járok)!
hogy nem érted a szarkazmust, de majd beletanulsz.
Értem én (hogy ne érteném --> itt mást se lehet olvasni), csak megint nem erről volt szó! 8)
Téged nagyon elvakít a spec5. Ennyire nem kellene istenné tenni.
Bagoly mondja verébnek! Eszem ágában sincs isteníteni; az érdemei mellett a hibáit (amiből szintén van bőven) ugyanúgy elismerem és mindig is elismertem! Itt senki nem állította, hogy tökéletes lenne, sőt; de hogy oda-vissza veri az elődeit az is fix (la.is az eredmények terén mindenképp, innentől meg.........)!
A többi csapatnál volt egy feneketlen zsákja, meg egy birka elnöke aki mindenkit megvett neki akire csak rámutatott. Értékelem, hogy felsoroltad a játékosokat, de ha lehet az árakat is írd le.
Utána pedig gondolkodj el rajta, hogy hány európai topcsapat tehette ezt meg.
Többek közt a Tanár úr imádott csapata és edzője is, amely ugyanúgy élt ezzel a lehetőséggel és nem is kicsit --> Alves, Csigrinszkij, Hleb, Piqué, Cáceres, Keita, Maxvell, Keirrison, Mascherano, Ibra papa, D. Villa, Adriano, Sánchez, Fabregas!

De la. a történelem közös érdeklődési kör!
miihii
KHAL

2012.02.09. 22:00:44

rszergej írta:
miihii írta:
Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így van
Azért azt a mondatot emeltem ki,mert bevallom bökte a szemem a vitathatatlan tény jellege.
Azt hittem a megvan az eredménye,amit később írtál,az a trófeákra,sikerekre vonatkozott.
De ha erre a stabilitás dologra,akkor teljesen egyetértek.Volt egy jó alapja,tulajdonképpen némi túlzással kulcsrakész csapatot kapott,ő pedig hozzátette a magáét (most kifejezetten csak a pozitív dolgokat nézem,a patkányságot nem...) és remekül működik idén. (Eddig ;) )
Stabilak,veszélyesebbek,mint az utóbbi években,ez tény.De ettől még nem érzem a világ legjobbjának,h egy ilyen volumenű (hátszelestől) klubnál,ilyen kaliberű játékosokkal egy "kétcsapatos bajnokságban" a második évére jelen pillanatban előtte van a riválisának.Lényegében szervezettségben érződik az előrelépés,de ez egyelőre semmivel nem párosul. Jah,de a CDR darabkáival :P
HA megfordítjuk a bajnokságot,akkor a hajára kenheti a stabilitását,mert van nála jobb. Edző is és csapat is :D

Valamint attól,h nem SAF-ot vetted figyelembe,stabilitás terén kábé 10 évvel van még elmaradva tőle Jo5é. Amit a MU-val csinál 25 éve,egyelőre überelhetetlen.Egy-két kilógó,megújuló éven kívül folyamat szinten tart egy csapatot minden sorozatban.Asszem ennél nagyobb stabilitást még klubnak ember nem adott,pláne nem ilyen időintervallumban.
rszergej
Capitá del Barça

2012.02.09. 21:57:34

dak900 írta:
2 éve van Spanyolban
Kép
rszergej
Capitá del Barça

2012.02.09. 21:55:41

[quote="dak900"][/quote] Nekem szólt vagy nem, de hirtelen, neked reagálok... Hogy, ha nem tűnt volna fel, neki a real nem, egy cselszkij, ő itt próbál csapatot építeni, (mint mindig), ha nem sikerül? Tovább lép... De az, hogy, pont te magyarázol a csapatról???? Egy kicsit vicces!!!! Ez kb olyan, hogy nemtom ki, de egy kicsit összekeverte a D-linet a Defensel!!!! Te is ilyen vagy!!!
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2012.02.09. 21:54:09

Egyrészt pofája a lónak van...

Másrészt.
Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így van
Nem tudom milyen stabilitásra gondolsz pontosan de SAF stabilan az élvonalban tartja a Unitedet kb 20 éve.Wenger ugyan nem nyer sok trófeát de olyan magasságokba vitte az Arsenalt ahol előtte kb nem járt soha a klub és stabilan ott is tartja.Pep már 4 éve stabilan a világ csúcsán tartja a Barcát.Mou mostanában igen stabilan [auto_cenzúra] a Barca ellen...
továbbá egy féreg, egy patkány, de sajnos nyerik a bajnokságot
Nem úszott még el a bajnokság gyerekek
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
dak900
Jugador del Barça

2012.02.09. 21:48:22

rszergej írta:
miihii írta:
Nem mindegy hogy az a stabilitás 2-3, esetleg 15 évig tart... :roll: Ez is SAF felé billenti a mérleget!! :wink:
rszergej
Capitá del Barça

2012.02.09. 21:45:47

[quote="miihii"][/quote]

Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.02.09. 21:43:10

miihii írta: Azért ezt így kerek perec kijelenteni,háááttt....
Ha azt vesszük figyelembe,h 3 országban lett bajnok,akárhányszor meg sok kupa meg egyebek,akkor valóban van olyan aspektus,amiből nézve ő a leg. Viszont ha már az eredményeket írtad szempontnak,akkor lehetne mondjuk SAF a világ legjobbja.
Vagy netalántán Pep is,ha az arányát nézzük.
De még lehetne nézelődni a garnitúrában ilyeneket,h ki lett esetleg több helyen bajnok és mondjuk még vmelyik válogatottal is esett le neki ez-az...
Én azt mondom, Hiddink a legjobb, már amennyire ilyet egyáltalán mondhat az ember. Van az a mondás, hogy valaki "a szarból is várat épít". Na, neki az nagyon megy... \:D/
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Válasz küldése