Ezt a City védekezést valaki magyarázza már meg nekem. Ott volt a 3. gól, Davies 2 ember között bújt ki olyan simán, hogy az valami vicc. Touré meg utána 3 m-ről nézi, hogy Davies üresen mozog előre, majd késve utánamegy, és a blokkolásnak hála még gól is lesz..

Után volt egy Lukaku helyzet, ahol nézték hárman kb, ahogy Barkley(?) húzogat a 16-os környékén, oda se lép senki. Össze se jön nekik semmi mostanság, mert minden az ellenfél elé pattan, meg befelé. De mint egy amatőr csapat komolyan, úgy néznek ki.
Lehet, hogy papíron nekik van a legjobb keretük, de nagyon nem akar működni a pályán Pep elképzelése. Kéne egy fiatalítás nyáron szerintem nekik amúgy is, meg tényleg olyan embereket hozni, akikkel tudja játszatni a fociját, nem csak papíron. Meg kis kreativitás se ártana előre nekik.. Ha így folytatják, és Pep nem talál ki valamit, amivel kicsit kiegyensúlyozottabbak lehetnek, José simán beelőzheti, mert ők meg nagyon úgy tűnik, hogy összeálltak. Persze nyilván messze még a szezon vége, de van dolga Pepnek bőven a BL helyhez is..
Veidt_madridista írta:Fernandinhot lehet kritizalni a temperamentuma miatt, de nelkule sem kozeppalyaja, sem szerkezete, sem jateka nincs a Citynek.
Ezzel egyetértek, a legjobbjuk volt általában amikor láttam, még ha ellenünk betlizett is.