Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
miihii
KHAL

2012.01.22. 15:54:33

Bob_Marley írta:
Sanama írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/22 ... al_oltozo4

Érdekes, bár szerintem nem igaz :D
Én sem tudom elképzelni, hogy ilyen kiszivárogjon!Ha meg mégis, akkor viszont teljesen igaza van Mourinhonak több dologban is a Ramos-szal folytatott "vitában"!
Több dologban? :shock:
Asszem abban is igaza van/lenne Ramosnak,h a pályán váltogatják az embereket egymás közt,meg abban is,h ehhez ezek szerint nincs meg a rutinja Zso5énak :twisted:
Bár tényleg elképzelhetetlen,h ez így kiszivárogjon...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 15:51:21

Én sem tudom elképzelni, hogy ilyen kiszivárogjon!Ha meg mégis, akkor viszont teljesen igaza van Mourinhonak több dologban is a Ramos-szal folytatott "vitában"!
Kép
Kép
Kép
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.22. 15:49:02

Én érdekes módon elhiszem, már egyszer beszólt Murinho Casillas-nak :D :D de jó lenne, ha lassan elkezdődnének a Madridi vereségek, és döntetlenek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Fc Barcelona rajongó tollából.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 15:47:43

Orbitális poén lenne, ha ez szóról-szóra így lenne :D De nyilván nincs, senki nem tudhat szó szerinti dolgokat egy edzésről, ilyen nincs. Mindenesetre jó kitalációk ezek, nekem az tűnt fel, hogy teljesen lélektelenek voltak a játékosaik, Alonso már decemberben is, most meg még az amúgy idegbeteg Casillas is simán kidobta a labdát a gólok után, azt kész, egy szót se szólt. Gondolom erre játszik most rá a lap :)
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.22. 15:41:32

Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.22. 10:25:53

Mihu írta:Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
Azért az a bajnoki cím nem Tamudo lövésénél ment el. Emlékszem sorozatban buktuk úgy a meccseket, hogy a hosszabbításokban kaptuk a gólokat, míg a Real pont fordítva a meccsek végén húzta a meccseket. Aztán volt egy Klasszikus Barcelonában, ahol lefociztuk a Realt és Oleguer rendezte a meccset...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 10:13:34

Mihu írta:Nem értek itt pár embert. Nagyon savanyú a szőlő, és próbáljátok magyarázni, hogy ha a Real nyerne, hát az igazából nem is érne semmit, kitörölhetnék vele a valagukat, és hogy a madridisták nem is örülnének neki mert nem tudtak minket elverni.

Egyetlen egy kérdésem van:

Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
Bár én kb most írok először a témával kapcs., de nekem az a véleményem, hogy ha úgyis meg kell szakadnia a sorozatunknak előbb-utóbb, akkor úgy szakadjon meg, hogy oda-vissza verjük a Realt. Mert így semmiképp sem beszélhet senki korszakváltásról, Barca-verésről. Bajnok a Madrid, mert több pontot szereztek, viszont egymás ellen továbbra is a Barca a nyerő.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.22. 10:02:56

„Nyerhettünk volna 1–0-ra, ami nagyon jó eredménynek számított volna hazai pályán egy kétmérkőzéses párharcban. De gólt kaptunk egy rögzített játékszituációból, ezt pedig nem engedhetjük meg egy olyan csapat ellen, mint a Barcelona” – mondta az el clásicót követően José Mourinho.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.21. 20:53:14

Nem értek itt pár embert. Nagyon savanyú a szőlő, és próbáljátok magyarázni, hogy ha a Real nyerne, hát az igazából nem is érne semmit, kitörölhetnék vele a valagukat, és hogy a madridisták nem is örülnének neki mert nem tudtak minket elverni.

Egyetlen egy kérdésem van:

Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.21. 20:43:54

műringyó nyilatkozta: Ha valaki szerint Pepe hazug ember, az az ő dolga, de viselje is a következményeit. Megvan a jogod, hogy hazugnak hívd, de ez problémát okozna kettőtök között.

Hát én szívesen a szemébe mondanám.
Ennél még Piqué is frappánsabb volt, ahogy kitért az egész elől.
Mindenki látta mi történt, ennyi.
De ezen is lemérhető az arroganciája.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Barcafilozófia
Barça B

2012.01.21. 19:30:29

25.-én meccs van :D (Persze, ezt mindenki tudja...)remélem:) Én nem merek tippelni a mérkőzés eredményét illetően, ezért csak annyit mondok, győzzön a jobbik.
Fc Barcelona rajongó tollából.
shawn
Jugador del Barça

2012.01.21. 19:26:45

Mourinho szerint véletlen volt :lol: , szal ha sérülése (?) engedi természetesen kezd Pepe holnap..
d
Entrenador del Barça

2012.01.21. 13:33:26

Nem akarok megsérteni senkit, mert iszonyatos nagy játékos volt Zidane is, de ő sem több most a Madridban, mint kirakatember, akinek jó neve van, szépen mutat díjátadókon és sajtótájékoztatókon. Cserébe azt kell mondania, amit a fülébe suttognak.

Mourinho teljhatalmat követel, olyan önálló akarat nélküli emberekkel veszi körbe magát, akik a keze alá dolgoznak szó nélkül, lásd a segédedzői is ilyenek, ahogy az Internél (Baresi), úgy a Realnál is (Karanka) ismeretlenül kinevez egy volt játékost, akiknek még edzői tapasztalatai sincsenek. Neki nem kell tanács, nem kell társ, hanem valaki, aki átveszi a meccseket, ha el van épp tiltva és betartja amit mondanak neki szóról szóra.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.01.21. 13:05:08

Balinho írta:Olvastam a madridistán a Zidane nyilatkozatot/interjút és nekem kicsit furcsának tűnik. Nekem úgy hat, mintha azt mondaná, amit a madridisták hallani szeretnének, nem ami a valós helyzet.
Ennek a nyilatkozatnak két oldala van, szerintem.
Egyrészt értem, hogy MIÉRT így beszél Zidane, hiszen neki most csendesíteni kell a kedélyeket, ennek érdekében kicsit színesebbre kell festenie az igazságot.
Másrészt van egy problémám ezzel: Zidane nem egy igazi madridista, ha tetszik - ha nem. Ő egy igazolt sztárjátékos volt, 4-5 évet lehúzott karriere végső fázisában. Ennyi. Nem egy Raúl, nem egy Hierro, nem egy Casillas. Nem mondom, hogy fogalma sincs a "madridizmusról", de nekem abszolút hiteltelen, amit mond ezzel kapcsolatban.

ÉS
Pepe-ügy: a fazon biztos lehet benne, hogy nemcsak a sajtósok, de a bírók is nagyítóval fogják figyelni minden megmozdulását. Ezt biztosan elérte, ha nem is tiltják el őt.
gy
Jugador del Barça

2012.01.21. 10:30:35

Nekem az a kedvencem, hogy rengeteg madridi bekajálta a Murinyo-féle maszlagot, és aljas, szándékos csalásról beszél Alves részéről, mert eljátssza a sérülést pedig nem is értek hozzá. Most is ment ez a "vélemény" számos hozzászólásban, egyben kimosdatva Pepét, a madridista oldalakon. Persze sokaknál mostmár azért kiverte a biztosítékot, de messze nem mindenkinél.

Nem is értem, hogy az ilyenek, megnézve a visszajátszást, mit gondolnak... Egy ilyen belépő után, mit csináljon, pattanjon fel, és mondja a bírónak, hogy spori ne bántsa, sikerült elhúzni a lábamat? Nem azért, a színészkedést el kell ítélni, de ez a belépő... Áh.

Én félnék ez ellen az állat ellen játszani, bármikor agyonrúghat úgy, hogy vége a szezonodnak (jobb esetben, ugye láttunk már olyat amikor valaki egy súlyos sérülés után már nem lett a régi).
20tek
Jugador del Barça

2012.01.21. 08:44:54

Ilúvatar írta:http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -meszaros/

d írta:de egészen biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet felhőtlenül megünnepelné 10-ből 9 reálos.
viccelsz? igazából, 10 -ből 10 reálos fog beállni a piától az ünneplés alatt. Sőt, mitöbb, 10ből 11 :!:
Amiben abszolút igazuk is lesz.
Tudni fogják, hogy Barca a jobb csapat - feltéve, hogy ez addigra is így marad -, éppen ezért talán még nagyobb dolog, hogy hosszú távon ezt a különbséget meg tudták fordítani a folyamatos motivációval és győzni akarással.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.21. 04:12:49

amúgy ha mindenki pepe ellen fog fordulni, és meglesz ez a "kényszerszabadság", lehet, hogy lőttek a srác madridi karrierjének.

és amiért ezt gondolom az az, hogy pepe azért a világ egyik legjobb védője, mert iszonyatosan kemény.
ugyan a kászkérós, és a mostani messi taposásos eset volt az a kettő, ami igazán kiverte a biztosítékot az embereknél, de EBBEN a videóban láthatunk tőle nem egy kőkemény, szabálytalan belépőt,(és még mennyi van, ami nincs benne, el sem tudom képzelni....) és ha komolyan ki lesz osztva a tag, egyszerűen ezeket is mellőznie kell, egyszerűen nem lehet ennyire durva a pályán, hiszen nagyítóval fogják figyelni minden egyes belépőjét.

kicsit hülyén fogalmaztam meg, de a lényege tehát annyi, hogy ha pepe gyakorlatilag ultimátumot kap, hogy favágás vagy real madrid, akkor ha az utóbbit választja, szerintem egy egyszerűbb (persze az ő mércéjével) bokataposás, rángatás, nyújtott lábbal repülés sem fog beleférni, amik az ő játékstílusához hozzátartoznak.

viszont egy finomabb, elegánsabb pepe már közel sem lenne topvédő szerintem, ő úgy tartozik a legjobbak közé, hogy kőkeményen focizik.
daffy
Madridista

2012.01.20. 23:28:43

Balinho írta:...
a szólásszabadság a múlt. pepe sem magától kért bocsánatot,arra mindenki mérget vehet
Balinho
Entrenador del Barça

2012.01.20. 22:49:32

Olvastam a madridistán a Zidane nyilatkozatot/interjút és nekem kicsit furcsának tűnik. Nekem úgy hat, mintha azt mondaná, amit a madridisták hallani szeretnének, nem ami a valós helyzet.

Mert persze lehet védeni Pepét, hazugnak nevezni azt, aki Cristiano formáját és önzőségét kritizálja, ki lehet állni Mou és az általa alkalmazott taktika mellett, lehet védeni a mutatott játékot, de úgy gondolom a struccpolitika jelen helyzetben nem előreviszi a Madridot, hanem konzerválja a jelen helyzetet. Szerintem nem lenne ciki felvállalni, hogy CR messze van a csúcsformájától és ha abban van, akkor sem az önzetlensége teszi nagy játékossá, hogy Pepe hiába a legjobb lélek meccsen kívül, ha sorozatosan elmennek otthonról és ezzel szégyent hoz a mezre amit visel, hogy Mourinho hatalmas taktikus, de a Barca ellen nem elég, hogy nem találja az ellenszert, de ráadásul úgy teszi ezt, hogy közben szembemegy a klub történelmével és szellemiségével.

A hibák felismerése (és beismerése) szerintem erény és nem gyengeség. Pláne, hogy a cél szentesíti az eszközt-elv is akkor kap legitimációt, ha a célt sikerül elérni. De sikerült ezt az eredményt el tudta érni a Madrid már nyílt, őszinte, támadó felfogásban is, sőt közelebb is álltak akkor hozzánk, mint szerdán.

Ha meg Zidane tényleg úgy gondolja, hogy 1,5 helyzet 30% alatti labdabirtoklás, a 7 védekező játékossal fellépő, a kiscsapatokra jellemző alárendelt kontrázgatás Zizounak rendben van, akkor nagyon messzire került sportvezetőként a játékoskori felfogásától...
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.20. 21:24:30

Pepe bocsánat kérése kicsit másképp: http://www.youtube.com/watch?v=ufcJsrAG ... e=youtu.be :D :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.20. 20:00:55

Barcaman14 írta:
daffy írta:15ről szólnak a hírek
Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb! :lol: Egyébként tényleg arra próbáltam célozni, hogy Pepe "szabadságát" nem napokban kéne mérni.
Nemtudom miért, de ez így hirtelen elolvasva nagyon ütött :lol: :lol: :lol: :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.20. 19:41:38

daffy írta:
Barcaman14 írta: Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége... :roll:
15ről szólnak a hírek
Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb! :lol: Egyébként tényleg arra próbáltam célozni, hogy Pepe "szabadságát" nem napokban kéne mérni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Cali
Entrenador del Barça

2012.01.20. 19:31:47

daffy írta:
15ről szólnak a hírek
szerintem úgy értette, hogy nem csak 10 napos szabadságra lenne szüksége, hanem mondjuk egy 10 évesre... :D
daffy
Madridista

2012.01.20. 19:29:10

15ről szólnak a hírek
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.20. 19:19:15

miihii írta:"Legfrissebb hír! A marca.com értesülései szerint szabadságra küldi Pepét a Real Madrid, így sem a hétvégi Athletic Bilbao, se a Barcelona elleni mérkőzésre nem jelöli őt a vezetőség és Mourinho."

BARCAnoticias-ról.
Erre azt hiszem ez a tökéletes válasz:
K900 írta:Míchel: "Azt hiszem, Pepének már túl késő megváltozni. Ez egy komplex szituáció, ami előítéleteket szül. Azt mondja sajnálja. A játékos hibázik, de nem tudja miért történt. Láttam már Pepét sajnálkozni, három év telt el a Casquero eset óta"

Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége... :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése