amúgy ha mindenki pepe ellen fog fordulni, és meglesz ez a "kényszerszabadság", lehet, hogy lőttek a srác madridi karrierjének.
és amiért ezt gondolom az az, hogy pepe azért a világ egyik legjobb védője, mert iszonyatosan kemény.
ugyan a kászkérós, és a mostani messi taposásos eset volt az a kettő, ami igazán kiverte a biztosítékot az embereknél, de
EBBEN a videóban láthatunk tőle nem egy kőkemény, szabálytalan belépőt,(és még mennyi van, ami nincs benne, el sem tudom képzelni....) és ha komolyan ki lesz osztva a tag, egyszerűen ezeket is mellőznie kell, egyszerűen nem lehet ennyire durva a pályán, hiszen nagyítóval fogják figyelni minden egyes belépőjét.
kicsit hülyén fogalmaztam meg, de a lényege tehát annyi, hogy ha pepe gyakorlatilag ultimátumot kap, hogy favágás vagy real madrid, akkor ha az utóbbit választja, szerintem egy egyszerűbb (persze az ő mércéjével) bokataposás, rángatás, nyújtott lábbal repülés sem fog beleférni, amik az ő játékstílusához hozzátartoznak.
viszont egy finomabb, elegánsabb pepe már közel sem lenne topvédő szerintem, ő úgy tartozik a legjobbak közé, hogy kőkeményen focizik.