Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Kb annyit színészkedünk mint bármely más csapat,sajnos ez már része a játéknak,f?leg ha egy hentes áll veled szemben.daffy írta:úriembereket nagyítóval kell keresni a mai mez?nyben. igen,színészkedett a real is,igen paraszt mód játszott,de még mindig ezzel magyarázod azt,hogy a barca színészkedik. pedig ez tény. messi,ini,alves,busi,pedro nem egyszer m?velte és nem csak a real meccsen. ez hozzátartozik sajnos a mai labdarúgáshoz,ezért nem is csak a barcára értem,de úgy gusztustalan a foci,ahogy van. kár bármely csapatot kivételként emlegetni,mert van az a helyzet,ahol suttyó mindegyik.Alexander Mahone írta: Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.
Egyébként Conetrcao megmozdulásáról nem esett szó, pedig az én zsebembe szintén kinyílt a bicska, amikor fejbekúrta Messit.
pepét a nyáron el kell adni. ez nem kérdés már. nem pótolhatatlan játékos,de amit tönkretesz,az az. psg,malaga,city amúgy is nagybevásárol. leértékeljük,azt kakával duopack-ban mehet is. itt nincs úriemberek klubja,a fehér mez eléggé piszkos lett az utóbbi id?ben és ezt többé-kevésbé mourinho hozta,aki nem tudja megváltani a világot és tanácstalan. amit nem értek,hogy látja,hogy nem m?ködik a taktika. az a taktika,ami arra épül,hogy beállunk 5 véd?vel és 3 labdaszerz?vel,magunkra húzzuk a barcát(amivel el is döntöttük a meccset) és reméljük,hogy bemákolunk egy gólt,valamint nem kapunk. ezt más edz? is megcsinálja. annyiban nem hibáztatom,hogy egy edz? sem tud jobbat kitalálni,mert nem lehet. ezt a barcát nem lehet megverni sem otthon,sem nemzetközi porondon. 1-1 meccs van,amikor el lehet kapni,lásd kupadönt?,de a gond az,hogy sokszor 2 meccses párharcra kerül a sor és ott nincs sansz. ez nagy peche mou-nak,mert szemmel láthatóan ebbe a feladatba belebukni látszik. kíváncsian várom,hogy meddig megy még,illetve perez és a publikum meddig t?ri. sajna nem tudom,ki válthatja majd a padon,de mint írtam,más edz?vel is lehetünk másodikok mindenhol(kupagy?zelem szép volt)
ez igaz és a realt sem szépítem,s?t még azt is aláírom,hogy hozzátartozik már a focihoz. a kolléga hozzászólásával is egyetértettem,csak megütötte a szemem,hogy a reallal menti fel a barcát. mint az óvodások,hogy "de hát ? is megütött..."Nekem az a meglátásom,hogy azért van ez az irányunkba kiemelve,mert egyszer?en nem tudnak másba belekötni. és ez nem fölényeskedés,tényleg ezt gondolom.
remélem pakol is. én sajnos félek attól,hogy elbalf.kodjuk azt a 2 pontot. sokszor nyögvenyel?s,sokszor gálás meccsek vannak és nincsenek egyensúlyban. lenne mind 2-0,de 2-1,meg 6-1... meglátjuk mi leszTocy írta:daffy...továbbra is baromi nagy az esélyetek a Ligára, 5 pont az 5 pont, oké jelenleg nagy az esély arra, hogy behúzzuk a Camp Nouban, de ez korántsem biztos, és még akkor is maradna 2 pont el?ny. A mi bajnoki formánkat látva nem hogy közeledni nem fogunk, inkább távolodás lesz még akkor is, ha a kupakiesés titeket kicsit kibillent ( amit nem hiszek ). Akkor pedig, mégiscsak megverte José a Barcát, még ha csak összesítésben is, az egymás elleniket folyamatosan bukva.
úriembereket nagyítóval kell keresni a mai mez?nyben. igen,színészkedett a real is,igen paraszt mód játszott,de még mindig ezzel magyarázod azt,hogy a barca színészkedik. pedig ez tény. messi,ini,alves,busi,pedro nem egyszer m?velte és nem csak a real meccsen. ez hozzátartozik sajnos a mai labdarúgáshoz,ezért nem is csak a barcára értem,de úgy gusztustalan a foci,ahogy van. kár bármely csapatot kivételként emlegetni,mert van az a helyzet,ahol suttyó mindegyik.Alexander Mahone írta: Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.
Egyébként Conetrcao megmozdulásáról nem esett szó, pedig az én zsebembe szintén kinyílt a bicska, amikor fejbekúrta Messit.
ez igaz és a realt sem szépítem,s?t még azt is aláírom,hogy hozzátartozik már a focihoz. a kolléga hozzászólásával is egyetértettem,csak megütötte a szemem,hogy a reallal menti fel a barcát. mint az óvodások,hogy "de hát ? is megütött..."Nekem az a meglátásom,hogy azért van ez az irányunkba kiemelve,mert egyszer?en nem tudnak másba belekötni. és ez nem fölényeskedés,tényleg ezt gondolom.
válaszolok helyette ha nem gond (egyszer probléma lett bel?ledaffy írta:a kérdésre még mindig nem sikerült válaszolnod,de amit írtál az tény
Hehe"Azt szeretném mondani, hogy a tegnapi eset ami Messivel történt véletlen volt, de mégis elnézést kérek, mert meg szeretném megvédeni a csapatot és a klubot. Soha nem okoznék szándékosan sérülést egy másik játékosnak." - nyilatkozta Pepe
Ezért sunyi kis pö.... gerince az nincsen se esze.Alexander Mahone írta:ááá istenem sírokcsütörtök, 21:28 - "Azt szeretném mondani, hogy a tegnapi eset ami Messivel történt véletlen volt, de mégis elnézést kérek, mert szeretném megvédeni a csapatot és a klubot. Soha nem okoznék szándékosan sérülést egy másik játékosnak." - nyilatkozta Pepe![]()
![]()
Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.daffy írta:a kérdésre még mindig nem sikerült válaszolnod,de amit írtál az tényAlexander Mahone írta: A Barca színészkedik, de a Real ugyanúgy, ha nem jobban. Ellenben mi viszont nem rugdosódunk és nem csináljuk a m?sort. Szóval a sportszer?bb csapat mi vagyunk.
ááá istenem sírokcsütörtök, 21:28 - "Azt szeretném mondani, hogy a tegnapi eset ami Messivel történt véletlen volt, de mégis elnézést kérek, mert szeretném megvédeni a csapatot és a klubot. Soha nem okoznék szándékosan sérülést egy másik játékosnak." - nyilatkozta Pepe
a kérdésre még mindig nem sikerült válaszolnod,de amit írtál az tényAlexander Mahone írta: A Barca színészkedik, de a Real ugyanúgy, ha nem jobban. Ellenben mi viszont nem rugdosódunk és nem csináljuk a m?sort. Szóval a sportszer?bb csapat mi vagyunk.
Én meg elküldeném valamely jó kis Orosz világvége zárt osztályra...,talán még ott is vinné a prímet az agyhalott sunyi majom.Tocy írta:Én beküldeném 1x mjuk a Baltimore defense ellen egy Super Bowl komolyságú meccsen, felszerelés nélkülAsys írta:Csak hozná össze a sors Pepét egyszer valamelyik fenegyerekkel, Rooney, Barton, Gattuso bármelyik megfelelne... Az se érdekelne, ha valamelyik Joga Bonitos rendezvényen Cantona karatézná le...
A Barca színészkedik, de a Real ugyanúgy, ha nem jobban. Ellenben mi viszont nem rugdosódunk és nem csináljuk a m?sort. Szóval a sportszer?bb csapat mi vagyunk.daffy írta:tényleg nem bántásként mondom,de ez változtat azon,hogy a barca színészkedik vagy sem?Alexander Mahone írta:Azzal magyarázta akkor a "dühét", hogy ha azt a 11-est belövi a Getafe, akkor mi vagyunk a bajnokok. Igazi szégyen csapat ez a Madrid. És még mi vagyunk a színészek, meg minket utáljon mindenki...aha. És az a baj, hogy annyira lehet tudni, hogy ez fog menni jöv?héten is.![]()
![]()
nem változtat, csak éppen mindenki minket tart színészválogatottnak, mikor kb 2 klasszikust leszámítva ezek nem is fordulnak el?, illetve nem jobban, mint bárhol máshol...azt a két meccset meg ugye tudjuk, hogy az ellenfél milyen felfogása szülte olyanná...daffy írta:tényleg nem bántásként mondom,de ez változtat azon,hogy a barca színészkedik vagy sem?Alexander Mahone írta:Azzal magyarázta akkor a "dühét", hogy ha azt a 11-est belövi a Getafe, akkor mi vagyunk a bajnokok. Igazi szégyen csapat ez a Madrid. És még mi vagyunk a színészek, meg minket utáljon mindenki...aha. És az a baj, hogy annyira lehet tudni, hogy ez fog menni jöv?héten is.![]()
![]()
Gondolkodtam már azon, hogy nem lenne rossz mondjuk jöv?héten egy 3-0ás állásnál egy ilyen várható aljas megmozdulást követ?en pár kijózanító pofon. Valdes, Javier, Pinto vagy Puyol szerintem hamar lerendezné a delikvenseket pár sallerral.Asys írta:Csak hozná össze a sors Pepét egyszer valamelyik fenegyerekkel, Rooney, Barton, Gattuso bármelyik megfelelne... Az se érdekelne, ha valamelyik Joga Bonitos rendezvényen Cantona karatézná le...
Én beküldeném 1x mjuk a Baltimore defense ellen egy Super Bowl komolyságú meccsen, felszerelés nélkülAsys írta:Csak hozná össze a sors Pepét egyszer valamelyik fenegyerekkel, Rooney, Barton, Gattuso bármelyik megfelelne... Az se érdekelne, ha valamelyik Joga Bonitos rendezvényen Cantona karatézná le...
Alexander Mahone írta:Azzal magyarázta akkor a "dühét", hogy ha azt a 11-est belövi a Getafe, akkor mi vagyunk a bajnokok. Igazi szégyen csapat ez a Madrid. És még mi vagyunk a színészek, meg minket utáljon mindenki...aha. És az a baj, hogy annyira lehet tudni, hogy ez fog menni jöv?héten is.![]()
![]()
tényleg nem bántásként mondom,de ez változtat azon,hogy a barca színészkedik vagy sem?Alexander Mahone írta:Azzal magyarázta akkor a "dühét", hogy ha azt a 11-est belövi a Getafe, akkor mi vagyunk a bajnokok. Igazi szégyen csapat ez a Madrid. És még mi vagyunk a színészek, meg minket utáljon mindenki...aha. És az a baj, hogy annyira lehet tudni, hogy ez fog menni jöv?héten is.![]()
![]()
Casquerodak900 írta:A getafe egyik játékosa...de nem tudom pontosabban!1:10 nél kit rugdos az az állat ? és melyik meccs?
A getafe egyik játékosa...de nem tudom pontosabban!1:10 nél kit rugdos az az állat ? és melyik meccs?