Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2012.01.20. 23:28:43

Balinho írta:...
a szólásszabadság a múlt. pepe sem magától kért bocsánatot,arra mindenki mérget vehet
Balinho
Entrenador del Barça

2012.01.20. 22:49:32

Olvastam a madridistán a Zidane nyilatkozatot/interjút és nekem kicsit furcsának tűnik. Nekem úgy hat, mintha azt mondaná, amit a madridisták hallani szeretnének, nem ami a valós helyzet.

Mert persze lehet védeni Pepét, hazugnak nevezni azt, aki Cristiano formáját és önzőségét kritizálja, ki lehet állni Mou és az általa alkalmazott taktika mellett, lehet védeni a mutatott játékot, de úgy gondolom a struccpolitika jelen helyzetben nem előreviszi a Madridot, hanem konzerválja a jelen helyzetet. Szerintem nem lenne ciki felvállalni, hogy CR messze van a csúcsformájától és ha abban van, akkor sem az önzetlensége teszi nagy játékossá, hogy Pepe hiába a legjobb lélek meccsen kívül, ha sorozatosan elmennek otthonról és ezzel szégyent hoz a mezre amit visel, hogy Mourinho hatalmas taktikus, de a Barca ellen nem elég, hogy nem találja az ellenszert, de ráadásul úgy teszi ezt, hogy közben szembemegy a klub történelmével és szellemiségével.

A hibák felismerése (és beismerése) szerintem erény és nem gyengeség. Pláne, hogy a cél szentesíti az eszközt-elv is akkor kap legitimációt, ha a célt sikerül elérni. De sikerült ezt az eredményt el tudta érni a Madrid már nyílt, őszinte, támadó felfogásban is, sőt közelebb is álltak akkor hozzánk, mint szerdán.

Ha meg Zidane tényleg úgy gondolja, hogy 1,5 helyzet 30% alatti labdabirtoklás, a 7 védekező játékossal fellépő, a kiscsapatokra jellemző alárendelt kontrázgatás Zizounak rendben van, akkor nagyon messzire került sportvezetőként a játékoskori felfogásától...
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.20. 21:24:30

Pepe bocsánat kérése kicsit másképp: http://www.youtube.com/watch?v=ufcJsrAG ... e=youtu.be :D :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mihu
Director del Fútbol

2012.01.20. 20:00:55

Barcaman14 írta:
daffy írta:15ről szólnak a hírek
Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb! :lol: Egyébként tényleg arra próbáltam célozni, hogy Pepe "szabadságát" nem napokban kéne mérni.
Nemtudom miért, de ez így hirtelen elolvasva nagyon ütött :lol: :lol: :lol: :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.20. 19:41:38

daffy írta:
Barcaman14 írta: Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége... :roll:
15ről szólnak a hírek
Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb! :lol: Egyébként tényleg arra próbáltam célozni, hogy Pepe "szabadságát" nem napokban kéne mérni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Cali
Entrenador del Barça

2012.01.20. 19:31:47

daffy írta:
15ről szólnak a hírek
szerintem úgy értette, hogy nem csak 10 napos szabadságra lenne szüksége, hanem mondjuk egy 10 évesre... :D
daffy
Madridista

2012.01.20. 19:29:10

15ről szólnak a hírek
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.20. 19:19:15

miihii írta:"Legfrissebb hír! A marca.com értesülései szerint szabadságra küldi Pepét a Real Madrid, így sem a hétvégi Athletic Bilbao, se a Barcelona elleni mérkőzésre nem jelöli őt a vezetőség és Mourinho."

BARCAnoticias-ról.
Erre azt hiszem ez a tökéletes válasz:
K900 írta:Míchel: "Azt hiszem, Pepének már túl késő megváltozni. Ez egy komplex szituáció, ami előítéleteket szül. Azt mondja sajnálja. A játékos hibázik, de nem tudja miért történt. Láttam már Pepét sajnálkozni, három év telt el a Casquero eset óta"

Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége... :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2012.01.20. 19:10:02

http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -meszaros/

d írta:de egészen biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet felhőtlenül megünnepelné 10-ből 9 reálos.
viccelsz? igazából, 10 -ből 10 reálos fog beállni a piától az ünneplés alatt. Sőt, mitöbb, 10ből 11 :!:
KépKép
d
Entrenador del Barça

2012.01.20. 17:51:47

daffy írta:érdemes már most olvasgatni(akár odaát is),mert látható,hogy mélyen le van taglózva mindenki
Persze, egy-két nappal a bukott klasszikus után letargiában van mindenki, de egészen biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet felhőtlenül megünnepelné 10-ből 9 reálos.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.01.20. 17:17:36

Már csak azért is örülnék, ha megint mindent mi nyernénk meg, mert Mourinho akkor -szerintem- jó eséllyel lelépne...vagy segítenének neki a klubnál, hogy lelépjen.
Igazából nem élvezet azt látni, hogy a Real Madrid-ról mindenki úgy beszél (joggal), mint valami ganéjról. (Én sem vagyok kivétel ez alól, mint írtam: joggal beszélek én is úgy a Madridról. Jelenleg nem tudok máshogy.)

Régen annyit mondhattunk a Real-ra, hogy hozzák a mákos meccseiket a 90.percekben, meg bíróztunk (oda-vissza), meg lelketlen sztárok gyülekezetének neveztük őket.
Most már -sajnos- egészen más szavakat kell használnunk, amióta ez a portugál izé az edző. Óhatatlanul az egész Real Madrid neve beszennyeződik az ilyen emberek miatt. Eleinte ezt jópofának találtam, mondván lehet ezzel is odabökni, de a legutóbbi meccs ébresztett rá arra, hogy ez így már sok.
Inkább maradjon a kölcsönös bírózás, mert ez így jelenleg nincs rendben.
A Madridról legszívesebben úgy beszélnék, mint valami focicsapatról. Megszeretni nem fogom őket, de ennyi igényem azért van.
K900
Jugador d'estrella

2012.01.20. 17:11:39

Míchel: "Azt hiszem, Pepének már túl késő megváltozni. Ez egy komplex szituáció, ami előítéleteket szül. Azt mondja sajnálja. A játékos hibázik, de nem tudja miért történt. Láttam már Pepét sajnálkozni, három év telt el a Casquero eset óta"
Ez sztem elgondolkodtató lehet a madridnak. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.20. 16:57:34

Léfe!

Nem írta senki,h ne az arany legyen a cél, csupán annyit írtam,h nem lesz hirtelen ettől jobb csapat a Real.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.20. 16:57:14

Hát én ezt az 5 pontot még a felső határnak tartom, többet nem szabad botlani, innen még lehet nyerni, mert mindenképp fog pontot veszteni a Madrid és még lesz egy Klasszikus a Nou Campban.
Léfe
Entrenador del Barça

2012.01.20. 16:46:45

Meddő vita. Nem rangadókat kell nyerni, hanem aranyat. Amugy várható volt a visszaesés-sajnos ez normális. Inkább a BL. megnyerése billentené helyre a dolgokat.
Fecó
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.20. 16:00:02

barca99 írta:Szerintem ez sem teljesen igaz, Flóribának feltálalják a drága, hatfogásos vacsorát, csak valaki az étel közé szrt. :) Miki verziója kb. úgy hangzana helyesen, hogy a motiváltabb csapat lett a bajnok. Ez, azt hiszem nem lenne megkérdőjelezhető.
Igen, így értettem.

Azért is írtam,h megérdemeltnek megérdemelt lenne, és főleg azért,mert ők a többi csapattal szembeni tudáskülönbséget vhogy kipréselik mindig. Mi meg a 4.évben már nem. Amikor meg már-már sikerülhetne, vagy közbeszól a pech,vagy a bíró. De persze ha az elejétől megfelelő lenne a motiváció, akkor nem lenne úgy sem pontvesztés, hogy a bíró elfelejt megadni meccsenként 2 11est.

d!

értelek persze, viszont az butaság,h nem érdeklik,h a klasszikusokon sorra oboáznak, hiszen a legnagyobb ellenféllel szemben teszik azt.

Fordított esetben örülnék persze a bajnokságnak,de korántsem úgy,mintha egyértelműen jobbak lennénk az ellenfélnél, nem pedig attól függne a dolog,h odaát hajlandóak e komolyan venni a kisebb meccseket...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2012.01.20. 15:50:48

Szerintem ez sem teljesen igaz, Flóribának feltálalják a drága, hatfogásos vacsorát, csak valaki az étel közé szrt. :) Miki verziója kb. úgy hangzana helyesen, hogy a motiváltabb csapat lett a bajnok. Ez, azt hiszem nem lenne megkérdőjelezhető.

De sok van még addig, reméljük a csapat sem akarja, hogy ez a Madrid bajnok legyen idén.

Egyébként az a vicc, hogy Mourinho még így is lehet győztes idén, a bajnokság azért hozható, a BL-ben meg jöhet egy olyan nap, amikor az egyik csapatnak minden, a másiknak meg semmi... Onnantól kezdve bajnok, BL-győztes, senkit nem fog érdekelni a Klasszikusokon nyújtott teljesítménye.
daffy
Madridista

2012.01.20. 15:48:56

d írta:Nem értek egyet ezzel Ozsi. Abban az értelemben, hogy persze mi tudni fogjuk, hogy a Barca egy jobb csapat volt, hogy Mourinho semmit nem tudott kitalálni, hogy a klasszikusokat behúzta a Barca, de összességében arra fog emlékezni a világ, hogy 2012-ben bajnok lett a Real Madrid a valaha volt legerősebb Barcát megelőzve, annak sorozatát megszakítva. A többi mellékes körülmény, számunkra pedig sovány vigasz.
ezzel egyetértek
És bárhogy is szeretnénk, nem sok madridistának lesz keserű szájíze attól, mert a klasszikusokon kikaptak.
ezzel nem. érdemes már most olvasgatni(akár odaát is),mert látható,hogy mélyen le van taglózva mindenki
d
Entrenador del Barça

2012.01.20. 15:42:08

Nem értek egyet ezzel Ozsi. Abban az értelemben, hogy persze mi tudni fogjuk, hogy a Barca egy jobb csapat volt, hogy Mourinho semmit nem tudott kitalálni, hogy a klasszikusokat behúzta a Barca, de összességében arra fog emlékezni a világ, hogy 2012-ben bajnok lett a Real Madrid a valaha volt legerősebb Barcát megelőzve, annak sorozatát megszakítva. A többi mellékes körülmény, számunkra pedig sovány vigasz. És bárhogy is szeretnénk, nem sok madridistának lesz keserű szájíze attól, mert a klasszikusokon kikaptak.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.20. 15:31:32

Nem tudom már ki írta, de egyik nap olvastam, és egyet is értek vele.

Szóval, ha tegyük fel megnyeri a Madrid a bajnokságot (nagyon remélem,h azért elkezdenek vmikor bukdácsolni, mi meg felfogjuk,h idegenben is 3 pontért megy a harc), akkor sem mondatják azt,hogy a jobbik csapat nyert. Ez teljesen egyértelmű. Azt,h megérdemelten nyertek mondhatják majd valószínű, mert több pontot gyűjtenek. Viszont ettől még a Barcelona marad a jobb csapat, ezt folyamatosan bizonyítják a srácok az egymás elleni meccseken. Egyetlen egy bajnokságtól még nem fog senki ódákat zengeni erről a Madridról, egy sima strigula lesz a megfelelő rovatban, míg ez a Barca a saját történelmének (és egyre több szakértő szerint az összes klubbot figyelembe véve is) az egyik legjobb, ha nem a legjobb csapata, és egy bajnokság elvesztése még nem tenné ezt semmisé. Főleg látva az """elvileg""" 2.legjobb csapat ellen folyamatosan bemutatott játékot, eredményeket...

Persze lesznek majd páran a túloldalon, akik azzal teszik majd egyenlővé, h melyik a jobb csapat,h ki nyeri a bajnokságot, de nem lesz igazuk.

Számomra ezért is lenne bosszantóbb ha nem mi nyernénk, főleg így,hogy akkor amikor nem a strandról esünk be egy klasszikusra, mindig látszik a jelentős különbség a két csapat között.
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2012.01.20. 15:26:03

carlos1991 írta:
K900 írta:Kép
Ez mekkora!!!Pepe oktatja leot a sport szabályairól. :lol:

itt azért igaza volt Pepének legalábbis úgy emlékszem Messii a nézők közéé bombázta aa labdát és azért szólt neki...!
De Messi fogadjunk, hogy tanult belőle... és több olyat nem csinál... Ez a nagy különbség!
Barca+
Jugador del Barça

2012.01.20. 14:57:38

Sziasztok!
Szerintem nem kell utólag eltiltani Pepét hanem a bírókkal kéne csinálni valamit, h végre észrevegyék, h az az (emberféle valami) nem a pályára való ! valaki linkelte még a getafe elleni "rúgdosódását" és még lehetne sorolni nem tudom mikor lesz már valami következménye!
De ameddig miden meccsen kikapnak a BARCELONA-tól és nem okoz sérülést addig különösebben nem izgat, h a következő meccsen esetleg más ellen játszhat-e avagy sem!!!
Mou...alig lesz kiborulva, hogy sem a bajnokságban sem a BL.-ben sem a kupában nem jutnak semeddig főleg (remélem), ha mindenhonnan a Barca veri ki őket!
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.20. 14:44:02

G.Gabe írta: Volt már rá precedens, hogy videó alapján utólag eltiltottak valakit. De az nem a Reallal fordult elő.
Nem, mert a spanyol szövetség nem tilt el senkit videófelvételek alapján, ez csak Angliában működik.
(Emlékezzetek, amikor Pique időhúzásért megkapta az 5. sárgáját, mi volt a szempont: mit írt a bíró a jegyzőkönyvben. Nem az, hogy mit láttak a videón)
Jegyezzük már meg ezt végre, és tegyük túl magunkat ezen az eltiltás dolgon.
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2012.01.20. 14:26:10

K900 írta:Kép

itt azért igaza volt Pepének legalábbis úgy emlékszem Messii a nézők közéé bombázta aa labdát és azért szólt neki...!
Viva Espana és Viva Barca.....
K900
Jugador d'estrella

2012.01.20. 14:20:35

Kép
Válasz küldése