nem tudom, ti hogy vagytok vele, az utóbbi clasicókon játékban egyre közelebb álltak hozzánk, de most olyan messze voltak megint, mint ide okány
rúgtak egy kissé potyaízű gólt (nem arcoskodásból, de szerintem én megfogtam volna

) aztán fejelt benzema egy kapufát...és ennyi, nem emlékszem más helyzetükre...a bernabeuban....
mi pedig végig uraltuk a játékot, 27-73-as labdabirtoklás már-már megalázó, a 2 kapufán kívül pedig 3-4 olyan helyzetünk is volt, amiből simán rúghattunk volna gólt.
azokat az eseteket, ahol 1 hajszál választott el a ziccertől (vagy tévesen visszafújt les,stb..) nem is említem, mert rengeteg ilyen volt.
meglepett, mennyivel jobbak voltunk a játék minden elemében.
pepe...hát igen, igazolta magát megint.
odapakolt busquetsnek, villant jogosan a sárga, a színészkedése kritikán aluli volt (még busquets alves nyakában ülve sem csinál ilyet

)...na de a messi féle szándékos taposás, az mind közül a legundorítóbb.
amit még megemlítenék, az carvalho messi ellen elkövetett szabálytalansága...az mi volt...

, hátulról, erőből, abszolút az ellenfél megállítására törekedett paraszt belépő, látszott a szándék, undorító volt. (még akkor is, ha taktika fault.)
csalódtam a real madridban, bármilyen hülyén is hangzik, megint elővették azt az arcukat, amit gyűlölök.
a mieinkről pedig annyit még zárszóként, hogy egyszerűen rémisztő, mennyire magabiztosan, labdabiztosan tudunk gurigázni ekkora nyomás alatt is, és még úgy is sikerült nyerni, hogy messi a gólpasszán kívül szinte pályán sem volt.
a végére egy kérdés : voltak ugye sárgalapok a meccsen...senki nem lett eltiltva, senkinek nem gyűltek ki a lapok, vagy ilyesmi ?