Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért az buta angol foci közhely sem állja meg már a helyét, legalábbis a top 6-ra semmiképp nemNero. írta:Az url és a videó címét látva már megijedtem hogy te mint jóízlésű ember átpártoltál a buta angol focihoz aztán elindítottam a videót és megnyugodtam.szerk.: Egy kis hamisitatlan PL varazslat.Jo kis meccs lehetett.
![]()
Az url és a videó címét látva már megijedtem hogy te mint jóízlésű ember átpártoltál a buta angol focihoz aztán elindítottam a videót és megnyugodtam.szerk.: Egy kis hamisitatlan PL varazslat.Jo kis meccs lehetett.
![]()
Én se írnám még le amúgy, annak ellenére, hogy jelen állás szerint az év legrosszabb igazolásai között van nálam, ár-érték arányban főleg. Ügyes gyerek ő, nem is rövidtávú igazolásnak tervezték szerintem, kérdés, hogy ő mennyire akar várni, és hogy mennyire esik vissza a teljesítménye a folyamatos padozástól..Veidt_madridista írta: én Batshuayit sem sorolnám feltétlenül a floppok közé annak ellenére hogy keveset játszik, már csak az árához képest is.
Tromort77 írta:https://twitter.com/JOE_co_uk/status/81 ... 30592?s=07
Ez igaz, M. Alonsot múltkor ki is emeltem, nagyon hasznosan látszik, David Luiz leigazolását nem nagyon értem, de Conte kezei alatt ő is nagyon megbízható és fegyelmezett, a képességei pedig mindig is rendben voltak.Veidt_madridista írta:Azért a M.Alonso-Moses-D.Luiz trió is nagyon fontos része ennek a gépezetnek, mégha minőségileg önmagukban nem jelentenek hatalmas előrelépést ahogy Kanté, de bármilyen háromvédős felállás eléggé döcögne, ha akár egyikük is hiányozna most a csapatból. Lényegében Conte összes igazolása bevált, én Batshuayit sem sorolnám feltétlenül a floppok közé annak ellenére hogy keveset játszik, már csak az árához képest is. Mindenesetre remélem behúzza a PL-t a Chelsea, nálam nagy kedvenc Conte.
Tényleg nagyon szépen összekapta a csapatot, nagyjából ugyanaz a keret, mint amivel tavaly szenvedtek, korábban félig-meddig már leirt emberek húzzák a csapatot.visca el barca írta:én az év elején azt tippeltem, hogy ők lesznek a bajnokok, főleg conte miatt, akkor sokan kiröhögtek.... persze lehet nem lesznek elsők a szezon végén, de nagyon összerakta a csapatot az olaszVeidt_madridista írta:Félelmetes ez a Chelsea amúgy.
én az év elején azt tippeltem, hogy ők lesznek a bajnokok, főleg conte miatt, akkor sokan kiröhögtek.... persze lehet nem lesznek elsők a szezon végén, de nagyon összerakta a csapatot az olaszVeidt_madridista írta:Félelmetes ez a Chelsea amúgy.
Szivesen elolvasnak egy szakmai cikket a taktikajukrol, gondolom sikerult Contenak valami olyasmi uj dologgal eloallnia amit nem nagyon tud lereagalni egyelore senki (mint pl. iden a Salzburg, 3 eve az Atletico vagy Enrique az elso eveben nalunk).Veidt_madridista írta:Félelmetes ez a Chelsea amúgy.
Tavaly a chealseaben egész jól lehozta az 1 v 1eket mikor játszott és mellé van labda érzéke, csak ha jól emlékszem JM beerőltette fullbackba (egyébként pedig szélső).recrea írta:Ahhh...T-home berakta Spíler tv-t családi csomagba. Végre nézhetem a világ legjobb bajnokságát
Ki a túró ez a Kenedy a Chelseaben? Ahogy nézem, van labdaérzéke
Én életemben nem láttam játszani, de a transfermakt szerint 2015 nyarán igazolták, ebben a szezonban kölcsönben volt a Watfordban, ami dec. 12-én járt le, és elvileg sérült is, gondolom ezért lett ilyen rövid a kölcsön, és ezért játszott csak 15 percet a szezonban.recrea írta:
Ki a túró ez a Kenedy a Chelseaben? Ahogy nézem, van labdaérzéke
Inkább a feltett kérdésre válaszolj, minthogy szemtelenkedszMQuCsabi írta:Nem akarom elvenni az oromod, de kb egy honapja
mas kerdes, hogy sosem vagyok otthon, mikor ezek a brek jatszanak.