Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már hivatalos, a "nagy lothar" visszajött Mo-ra, Mezey megint istenítheti magát, h ő megcsinálta...szajko írta:Úgyhalottam, hogy Lothar Mattheus lesz a Székesfehérvár edzője.
2+1 évre írt alá.
Hogy ebből mi igaz és mi nem, azt nem tudom.
Sanszostorrentkiller írta: Aztán meg majd jó magyar csapathoz híven egy 28ad osztályú üzbég csapat ellen esnek ki.![]()
Aztán meg majd jó magyar csapathoz híven egy 28ad osztályú üzbég csapat ellen esnek ki.Varga Tamás írta:Nem oszt, nem szoroz.miihii írta:Hali-ZETE 1:2
Helyesss!![]()
![]()
CSAK A HALI!
ÉLJEN A 3. HELY! ÉS AZ EURÓPA LIGA!
Nekem azért tetszik,h oda-vissza ütöttük a HalitVarga Tamás írta:Nem oszt, nem szoroz.miihii írta:Hali-ZETE 1:2
Helyesss!![]()
![]()
CSAK A HALI!
ÉLJEN A 3. HELY! ÉS AZ EURÓPA LIGA!
Nem oszt, nem szoroz.miihii írta:Hali-ZETE 1:2
Helyesss!![]()
Sajnos ez van, ez a magyar bajnokság. Szurkolói erőfitogtatás ezerrel...Boixos írta:valamivel fel kell hívniuk magukra a figyelmet, ha már a játékukkal nem tudják.honda25 írta:Gyönyörű! Csicska ute már megint csinálja a fesztivált a fehérvár ellen.
2009-et írunk és még mindig itt tartunk...
A biztonságiak verik a vidiseket...
Gratula
valamivel fel kell hívniuk magukra a figyelmet, ha már a játékukkal nem tudják.honda25 írta:Gyönyörű! Csicska ute már megint csinálja a fesztivált a fehérvár ellen.
2009-et írunk és még mindig itt tartunk...
A biztonságiak verik a vidiseket...
Gratula
Gratula!Varga Tamás írta:60. perc: Paks - Haladás 0-2. Gól: Kenesei, Oross.
A Zete is vezet 3-2-re, de ez kevés.
HAJRÁ HALI!
Újoncként 3. hely![]()
![]()
![]()
CSAK ennyi dolognak kellene történnietorrentkiller írta:Most már csak nekünk kell kiütnünk a Siófokot, a hali kikap Pakson, majd otthon ütjük őket és akkor már minden faxa lesz.
Jah és rem jövőre mi is versenyben leszünk a bajnoki aranyér Csank Mesterrel
Az éhes disznó vs makk esetét vízionálod?torrentkiller írta: Most már csak nekünk kell kiütnünk a Siófokot, a hali kikap Pakson, majd otthon ütjük őket és akkor már minden faxa lesz.
Jah és rem jövőre mi is versenyben leszünk a bajnoki aranyér Csank Mesterrel
Saviola írta:Olvastam iwiw üzenőfalon egy ilyen dumát,hogy az Újpest neve utána oda kéne írni,hogy MJ.Majd jövőre..![]()
Nem akarok senkit megsérteni,nem követem a magyar "focit",de ez szerintem hatalmas.![]()