Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az a baj, legalábbis szerintem, hogy Reus egyrészt már nem hosszútávú megoldás a sorozatos sérülések miatt, másrészt meg úgye dortmundi születésű világ életében Dortmund szurkoló volt és nem is nagyon vágyik csapatba.Ezt már többször le is nyilatkozta.PCsabi írta:Én örülnék neki, mert beférne a csapatba (Welbeck-nél és Ox-nál bőven jobb), kérdés, hogy mennyibe kerülne...Tromort77 írta:Payet-hez mit szólnál? Most elég nyitottan nyilatkozott az Arsenalról.
1. Ha Özil vagy Sánchez eligazol, akkor rámegyünk Reus-ra.
2. Mustafi nélkül négy meccset játszottunk, mind a négyen kikaptunk.
Gary Neville's Team of the Season: Courtois, Azpilicueta, Luiz, Van Dijk, Rose, Lallana, Kante, Fernandinho, Hazard, Costa, Ibrahimovic.
Jamie Carragher's Team of the Season: Pickford, Azpilicueta, Luiz, Van Dijk, Bertrand, De Bruyne, Kante, Lallana, Hazard, Costa, Sánchez.
Én örülnék neki, mert beférne a csapatba (Welbeck-nél és Ox-nál bőven jobb), kérdés, hogy mennyibe kerülne...Tromort77 írta:Payet-hez mit szólnál? Most elég nyitottan nyilatkozott az Arsenalról.
Nagyjából annyit, hogy úgy labdát szerezni, hogy bízol az ellenfeled rossz labdaátvételében(például egy előre vágott labdánál) és a rossz labdaátvételét/labda kezelését kihasználva szerzel labdát. Amire nincs sok esély, hogy elront, de több emberes pressingel ki lehet kényszeríteni ilyen hiábkat.palesz77 írta: Viszont egy gyors kérdés, googlezni most lusta vagyok, max majd este, ha nem jön válasz addig. A "second ball" kifejezés pontosan mit jelent? Hogy hova megy majd a labda? Vagy ez micsoda? Nem sikerült rájönnöm interjú közben se, úgyhogy ha valaki tisztába van vele, az világosíton fel légyszi.
Valami olyasmit, hogy amikor a csapattársadtól érkező passzt az ellenfél szerzi meg, te kihasználod a gyengébb labdaátvételt és úgy szerzed meg a bogyót.palesz77 írta:Viszont egy gyors kérdés, googlezni most lusta vagyok, max majd este, ha nem jön válasz addig. A "second ball" kifejezés pontosan mit jelent?
Tényleg jó volt, hál istennek valamiért ma eszembe jutott, hogy ezt meg akartam nézni.Tromort77 írta:Itt egy zseniális interjú Guardiola és Henry között, ajánlom mindenkinek![]()
https://www.youtube.com/watch?v=5t6KjGpBoow
Csak egy egyszerű oldal passzt nagyon látványosan kitett a lelátóra. Reméltem, hogy látod.palesz77 írta: Mit csinalt?
Mit csinalt?Tromort77 írta:Na Can villantott.
Osszeroppantja a tudat, hogy Cannal kell versenyeznie a kezdotagsagert, en megertem..Tromort77 írta:Wijnaldummal meg nem tudom mi történt. Ez nem az az ember aki a Newcastle-ben parádézott. Még egy egyszerű passzt is képes túlgondolni és túlgörcsölni.
Erről ez a videó jutott eszembe.LG írta:Örömmel látom, hogy Pep ismét számol vele, és bár láthatóan megkopott már sok mindenben, azért még tud hasznos, és jó lenni.
Ebben nem fogunk egyet érteni, ismerve a játékról alkotott felfogásodat. Kanté egy kulcsfontosságú alkatrész a gépezetbe, a posztján klasszis lehet, vagy talán már most is annak lehet nevezni. De vannak olyan játékosok, akik ennél is többek, mert bennük van az extra faktor. Kantéban ez nincs meg, Busquetsben egy kicsi van belőle, Modricban sok, Iniestában meg rengeteg. Gerendás György -igaz egy másik sportban- de rámutatott, hogy vannak nagyon jó szobafestők, és vannak művész festők.Bob_Marley írta:Arról volt szó ki mennyit ad a csapatának és címeket ér. Hát én nem tudom mit fog a Chelsea idén csinálni, de hogy Kanté rohadt nagyot lökött rajtuk Conte ide vagy oda, az szerintem eléggé adja magát. Az a csávó ahol játszik, legyen Leicester, legyen válogatott legyen Chelsea, ott beton van.És nálam abba a felsorolásba, hogy a kp közül ki mennyit ad a csapatának nagyon is beleillik Kanté, Busquets is beleillene ha konstans tudná hozni magát.
Ezzel egyet értek, ők játszották a legszimpatikusabb focit a PL-ben évekig, most már azért a Liverpool és a City is felnőtt hozzájuk, Guardioláék ma a második félidőben egyértelműen föléjük kerekedtek, nemcsak gólokban.MessiNeymarSuarez írta: Sajnálom amúgy őket, számomra messze a legszerethetőbb topcsapat a PL-ben, és a játékuk is kifejezetten tetszetős.
Februárban is kemény meccs volt ellenük, az biztos.
Igen, minden évben ezzel vígasztalódnak, aztán kapnak egy Bayern-Barcát...Yokozuna írta:Nehéz lehet Arsenal szurkolónak lenni. Biztos a hely a négyben, de mikor az élre kéne állni egy fontos meccsen, akkor mindig jön a vereség. talán egy BL győzelem lehetne a gyógyír.
2.ok a bajnoksagba, idén mar verték a MUt, Arsenalt és a Barcát is ráadásul még mindig keresi a csapatát. Több mint korrekt melot végez szerintem.palesz77 írta: Pep merlege ha igy folytatja lassan gyengebb lesz mint Mourinhoe amugy. Persze sok van meg hatra, ezt ettol a meccstol fuggetlenul mondom.
Nem, őt jogosan tetted oda, az lehet az első jó meccse a szezonban, pedig már december második fele van.S.Agüero írta:Vegyétek ki a legrosszabb igazolások közül!LG írta:Sané megszerezte az első gólját, kisebb szépséghiba, hogy les volt. De amúgy ma ő a legveszélyesebb City támadó, az első félidőben is az ő elfutásaiból veszélyeztettek.