inieste és puyol volt a meccs legjobbja!
az 50. perc korneyeken már habzo szajjal szidtam guardiolat h fabregast miert nem hozza le, haver nyugtaott, h azert mert még neki is kell egyet lonie

KÖSZÖNÖM!
Böcsületes neve MessiIlúvatar írta:Most akadtam rá erre a képre:
tud valamit ez a polipez nem a Paul véletlenül?
ez hulye, mostanra mar csak egeti magat a barca elleni meccsein. ezen a csokan lassan tenyleg csak rohogni lehet, es azokon pedig meg jobban, akik hisznek neki!Andris írta:srácok, mourinho egy elképesztően hatalmas gyökér, és természetesen mellébeszél most is, de azért ti sem várhatjátok tőle, hogy azt mondja: igen ők jobban fociznak. lehet hogy egy bl kiesés után az ember már megengedhet ilyet magának, de egy bajnokság egyharmadánál ilyet nem lehetne mondani. Tudja ott úgy is mindenki, hogy így van, de én a vezetőség helyében rögtön kirúgnám a portugált, ha elismerné h a Barca idén is jobb ennyivel és pont.
Hát az biztos.Gali írta:A világ "legjobb" edzője erre nagyon ráérzett. Ennél nagyobb húzása már csak az lett volna, ha kezdeti is ezt a nagytudásút.Capon írta: ....... kedira beállításánál is mondtam, hogy ez nagyon jól fog jönni nekünk. Mi sem cserélhettünk volna ennél jobban
Persze neki túl nagy dolog sportszerűen gratulálni először a győztesnek!!! Inkább a bevállt sablon szövegek, h kiállítás, meg a hülye biró, most pedig ugye a szerencse...szánalmas az egész pali a hülye favágó Pepe kutyájával meg a többi hentessel együtt!!! oké oké nem durvulokIlúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
A világ "legjobb" edzője erre nagyon ráérzett. Ennél nagyobb húzása már csak az lett volna, ha kezdeti is ezt a nagytudásút.Capon írta: ....... kedira beállításánál is mondtam, hogy ez nagyon jól fog jönni nekünk. Mi sem cserélhettünk volna ennél jobban
Végül is mit is mondhatna?Ilúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
tudjuk, jo5é..az 5:0-nál meg nem aláztak megIlúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
ahha, tehát az ő góljuk tudás eredménye volt, mi meg a szerencsének köszönhetően fordítottunk... értemIlúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
Akkor minden évben igazoljunk csatárt?::D:Dherlius írta:Érdekes adat, hogy az utóbbi 3 évben az aktuális csatárigazolásunk mindig lőtt gólt az őszi Klasszikuson:)
Ezt már láttam, kösziIlúvatar írta:
nem tudom milyen nyelven van, mert nem hallom, de nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=c7OExtcaU9U
soadroli írta:Egy spanyol/katalán nyelvű összefoglalót megnéznék. Valaki dobna egy linket?