Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
Én is erre gondolok madridi részről, de a Barca nem teheti meg, h ébredezzen. Szerintem a sípszótól kezdve hatalmas nyomás alatt lesz Casillas kapuja..szerintem egy gólt kapunk, de behúzzuk. 1-2 vagy 1-3Sanama írta:Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Mourinho tudja,hogy 6 ponttal előrébb vannak, mit kockáztasson?!
Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...Sanama írta:Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.
Mourinho tudja,hogy 6 ponttal előrébb vannak, mit kockáztasson?!
Szerintem is erre lehet számítani, már csak azért is, mert a Barçáról sok mindent el lehet mondani, de hogy az első 10-15 perc a legjobb időszaka, azt koránt sem. Lásd BL döntő, vagy egyéb nagy meccsek.Mikaos írta:Akármilyen módon, nekünk kell lőni az első gólt.
Utána úgyis elgurul a gyógyszerük, és 1-2 piros lap minimum esélyes.
Ha ők szerzik az első gólt, akkor viszont beállnak a kapuba 11-en. Mondjuk szerintem alaphelyzetben is ez lesz, de azt is el tudom képzelni, hogy Mourinho meglepetésre készül az első 10-15 percre (mint a kupadöntőn is tette), s focizni is fognak.
Mert senki nem tud fogalmazni. Idény közben kutyát nem érdekel a gólkülönbség, a megszerzett pont, lejátszott meccsek. Egy a lényeg: a vesztett pontok. Ebben a Real 6 ponttal jobb nálunk, és idény közben csak ez számít.csabimo írta:Elolvastam a szurkoló vs szurkoló cikket a madridistán! Külön kitérnek a 6 pontos különbségre! Most én vagyok örült vagy mi van már? Miért kell kijelenteni a 6 pontot amikor 3 a különbség :S..miért kell azt az egy meccs elönyt 3 pontra váltani???
Ezzel azt akartam mondani, hogyha mi kapjuk az első gólt, akkor szerintem végünk.dr. Mezey írta:Pont ír erről a goal.com. 2009-10-es szezon óta nulla pontot vesztettek 1:0-ás vezetésről, mig a többi minimum 18 pontot.Rivaldinho írta: ...De ha vezet a Madrid, nincs az a pénz, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, beállnak 10-en védekezni, és szegény Benz, vagy Ronaldo ácsorog egyedül a kezdőkörnél....
Rivaldinho írta:Szerintem az is nagy baj, és különbség a két csapat között, a Madrid javára, hogy :
Ha vezet 1-el a Barca (nem csak a Madrid, de más csapatok ellen is....), simán benne van az, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, és X-re jön az ellenfél minimum.
De ha vezet a Madrid, nincs az a pénz, hogy kiadják a kezükből a győzelmet, beállnak 10-en védekezni, és szegény Benz, vagy Ronaldo ácsorog egyedül a kezdőkörnél. Ezt Mourinho hozta magával érzésem szerint, nem tudom milyen a statisztika, de szívesen megnéznék egy olyat, hogy ha vezetett a Madrid 1-el, hányszor kaptak gólt utána..
Gondolom a 2007-es 3-3ra gondolsz. Azt a Camp Nouban játszottuk és a 45.ik percben jött a kiállítás. Egyáltalán nem volt esélyesebb akkor a Madrid, főleg nem egyértelműen. Eleve mi vezettük a bajnokságot végig, csak az utolsó forduló után álltak az élre mert azonos pontszámnál csak a szezon végén számít az egymás elleni eredmény, addig a gólarány szerint rangsorolnak.Emlékszem még jó pár évvel ezelőtt egy olyan 3-3-ra a Bernabeuban, ahol 60 percet 10 emberrel játszott le a Barca.
Akkor egyértelműen a Real volt az esélyes, mindenki csak azt tippelte, hogy mennyire fognak minket elpáholni.