McLovin írta:Révész egy nyomorék! Istenem! Hogy lehet a Szparinak ekkora nyomorék edzője???????? 1:0-nál HAZAI PÁLYÁN beáll védekezni, és a 90. percben cserél elsőnek... És ne legyek ideges???!!!

Na látod ezt én sem értettem szombaton...

Kint voltam a meccsen, gondoltam, hogy az utolsó hazai meccsen hátha alakítanak valamit 2 hazai döntetlen után. Az első félóra még mondjuk jól is telt, jól is játszottunk meg minden, de hogy utána mi lelte a csapatot?

Ilyen sz*r teljesítényt még nem nyújtottunk idén hazai pályán.
Én sem értettem egyébként, hogy miért változtatott csak az utolsó negyedórában, Bárányost én már a szünetben lehoztam volna, talán Lippai egy kis frissességet adott volna a kp-nak, valamint hiányzott Ramos is a kp-ról, mert Hegedűs is elbújhat a szombati teljesítménye után. Ideges voltam én is a meccs végén a fiúkra, el is maradt a szokásos pacsizás.

Na mindegy. Azért én büszke vagyok a csapatra a jelenlegi helyezése miatt tavasszal várom a folytatást! Tavaszi első forduló, asszem február 22.: Szpari-Újpest! Jujj de nagy meccs lesz!
HAJRÁ SZPARI
Barcaforever írta:Mert és akkor mi van ha tirpák az egész banda?Fejtsd már ki......
Na erre k*rva kíváncsi lennék én is. Pff...