Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem higuain kézzel hárította a gólvonalon...bőven adható tizi+piros.ab1daL írta:Mi történt?shutterisland írta:kedves R.M.C.F., neked ajánlom ezt az utolsó percet.
Ezen mi volt aljas játékvezetés?Barca__15 írta:most mit írjak? UEFA? Bwin? vagy bírók? ugyan, hiszen a mi hibánk!
szánalom meccs, még aljabb játékvezetéssel :S
Clásico előtt mennek a Gijonhoz, ott fognak döntetlent elérni nem kell sz*rni.shawn írta:Nyugalom emberek, 3 pont semmi![]()
aham..az oldala...perszeferninho írta:szerintem meg az oldala volt, de később majd úgyis kiderülrrobbiefcb írta:na a tetves bíróknak biztos megint csúszott a pénz Florentino bácsitól... gusztustalan
EZ MEKKORA KÉZ VOLT???
Mi történt?shutterisland írta:kedves R.M.C.F., neked ajánlom ezt az utolsó percet.
szerintem meg az oldala volt, de később majd úgyis kiderülrrobbiefcb írta:na a tetves bíróknak biztos megint csúszott a pénz Florentino bácsitól... gusztustalan
EZ MEKKORA KÉZ VOLT???
Ily szépen rég szólítottak megHej te ott! Hala madrides,Ferninho .. Szerinted kéz volt?
amúgy is kötelező lett volna,szóval teljesen mind1... verni kell őket,mert jobb csapat vagyunk,ennyi.cyrax írta:Ha így folytatódik, KÖTELEZŐ lesz mindkét clásicót nyerni....