2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is csak eredmenyek.comon néztem rá, nem bírom én az ilyetshutterisland írta:rohadtul frusztrál, pedig 2-1 óta nem is nézem...
Ázsia pénze a célSanama írta:miért van ilyen korán a meccs?
11es és szabadrúgás,ez annyira nem vészesshutterisland írta:sajnos ronaldo elkapta a fonalat, pedig olyan jó volt nézni, ahogy hisztizik, csapkod, önzőzik
+1, én nagyon unom már mindig ugyanazt olvasni ebben a topicban...miihii írta:Véletlenül sem szeretnék belefolyni a vitátokba,de tényleg egy tipikus BARCA vs Real civakodás ez![]()
Elkezdtetek vmiről beszélgetni,talán CR-Messi a jobb témában,aztán részenként elemezni (gól,assist,játékintelligencia...) és szépen lassan az érvek (vagy annak tűnő szófordulatok) és a vélt v valós dolgok felhánytorgatásával egyre messzebb juttok az eredeti témától,de egyre több "sérelmet" lehet majd a másik orra alá dörgölni.Ahogy látom szépen haladtok visszafelé,már a tavalyi meccseknél vagytokEz elég parttalan vitának érződik és ha így folytatjátok,menjetek "szobára" (PÜ) ,mert sok lesz ez,amíg eljuttok a franco éráig ...
és nem volt jogos? szó szerint ez volt a bajnoki után is. nem az,hogy a másik is jó,hanem hogy nem akartak nyerni. az előzményben meg kaptam a bizonygatást,hogy nem kell motiválni senkit egy barca-realra. mert ugye volt még meccs,amikor a barca csak "lötyögött"ferninho írta:linkeljetek már videókat légysziÖzil+Pepe
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... start=4100
itt van egy összeszólalkozás köztetek a kupa döntő után, nem ez az? mert pontosan én sem értem miről megy a vita![]()
de ha nem ez az innen már könnyebb keresgélni
én nem tudom,de hiszek nekedDe még mekkora Laughing
nem hiszem, hogy van róluk, nem voltak olyan feltűnő dolgok, mint a messi féle...emlékeim szerint nem lendületből bombázták ki, csak úgy kirúgták dacból, vagy ilyesmi.ferninho írta:linkeljetek már videókat légysziÖzil+Pepe
![]()
De még mekkoradaffy írta:de pepe farok
de pepe faroksoadroli írta:Ha már a nézők közé rúgás, akkor Pepe is berúgta a Nou Campban a szuperkupa visszavágón, Benzema gólja után![]()
arról se volt semmi