Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.11.08. 21:38:33

Szerintem demoralizálóbb egy pontvesztés egy Rayo ellen mint mondjuk egy madridi rangadón a matracosok ellen!De lényegtelen, sok van hátra felesleges számolni amit már sokan írtak is!Karácsonykor már előttük leszünk :lol: Viccet félre téve erős a rivális, s nem lehet tudni mi fog történni, de annyira sok van hátra, s majd tavasszal amikor jönnek sorra a meccsek hibázni fog itt mindenki!Csendben nyugodtan magunkra kell figyeljünk és gyűjtögetni a pontokat
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.11.08. 21:26:40

Bányász írta: "A kínai sajtó elkezdett kampányolni azért, hogy a decemberi El Clásico délben kerüljön megrendezésre. Kifejtik, hogy Spanyolország célja, hogy bajnokságuknak megnyerjék a kínai közönséget és erre kíváló motvívációt jelentene, ha vacsora után és nem hajnalban kell a mérkőzést nézniük. "
Nem találjátok ki melyik nap lesz a szalagavatóm.... :roll:

Úgyhogy én nagyon szurkolok a kínaiaknak, hogy átvigyék ezt a tervet :wink:
Rinku
Director del Fútbol

2011.11.08. 20:48:19

shutterisland: nem tudom, hogy mióta szurkolsz a Barcának, de ha ez a helyzet neked már siralmas és csalódást keltő, akkor te távolról sem tudod, hogy mi a nyakig sz*r... Rakd össze a két kezed, hogy erre a helyzetre panaszkodhatsz és vergődhetsz, sose legyen rosszabb állás, mint ami most van.
Football, bloody hell. /SAF/
Gyurinho
Capitá del Barça

2011.11.08. 19:23:58

Bányász írta:
viszont ha a madrid a "valencai-atletico-gijon-sevilla" négyest lehozza 100%-osan, és bernabeuban nem nyerünk, akkor nem tudom, hogy miben bízhatunk majd.
Abban,h még egy bajnokság sem dőlt el decemberben... :roll:

"A kínai sajtó elkezdett kampányolni azért, hogy a decemberi El Clásico délben kerüljön megrendezésre. Kifejtik, hogy Spanyolország célja, hogy bajnokságuknak megnyerjék a kínai közönséget és erre kíváló motvívációt jelentene, ha vacsora után és nem hajnalban kell a mérkőzést nézniük. "

Erre meg csak azt tudom mondani,h b*sszák meg a kínaiak.Hétvégén állítólag valami egész magas szám jött ki a Real meccsel kapcsolatban.Azt hiszem eléggé elgondolkodtatja a Liga képviselőit a dolog.Mondjuk én még így se hiszem,h meg merik húzni a deles kezdést de igazából akkor sem lepődnék meg ha de.Arra meg kíváncsi lennék,h vajon világszerte milyen hatással volt a deles kezdés a meccsre mert sztem pl Spanyolországban biztos kevesebben nézték mint este nézték volna.Bár ez tudom,h nem igazán számít főleg h kb annyi Spanyolország lakossága amennyien Kínában megnézték a meccset.(vagy még kevesebb is...)

Azért ha az európai ember fel tud kelni egy NFL meccsért tudjon már a Kínai is felkelni ha klasszikust akar nézni.Nekem meg ne rontsák el a szórakozásomat... :)

A mai Nemzeti Sportban írták, hogy 60 millióan nézték meg a Real meccsét Kínában...
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.08. 17:44:13

Abban,h még egy bajnokság sem dőlt el decemberben...
ez igaz, de demotiváló lenne, ha nyernének valenciában,gijonban,sevillában, otthon az AM ellen, és még a clasicón sem sikerülne őket megcsapni.

persze, nem fognak 20-on meccses győzelmi sorozatot véghezvinni, de nem szeretnék abban reménykedni, hogy majd a rayo vagy granada állítja meg őket, jobb lenne, ha azok a csapatok, amelyek relatíve minőségi kerettel rendelkeznek, vagy éppen úgy harapnak mint a gijon, tudnának pontokat csenni.

amúgy el tudom képzelni, hogy 95-100 pont körüli teljesítmény kell majd a bajnoki címhez.
ugyanis 114 pont szerezhető összesen, és a real JELENLEGI teljesítményéből kiindulva nem fognak 20-nál többet bukni szerintem.

talán az idei lesz az utóbbi években a legneccesebb.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.08. 14:30:27

hű..

talán páran emlékeztek rá, itthon az nb1-ben is volt egy ideig vasárnap 11:30-as meccs :D

az milyen komoly volt, mikor mentunk az ulloire (termeszetesen vendegszektor :D), másfél órával meccs előtt benn kellett lennünk (10:00), ami azt jelentette, hogy nekem pl 7-kor kellett elindulnom itthonrol :D

azok voltak a szép idők. szombat este erős itaozás, hajnali 4kor lefekvés, 6kor kelés és lehetett inni tovább :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2011.11.08. 12:35:41

Bányász írta:Arra meg kíváncsi lennék,h vajon világszerte milyen hatással volt a deles kezdés a meccsre mert sztem pl Spanyolországban biztos kevesebben nézték mint este nézték volna.Bár ez tudom,h nem igazán számít főleg h kb annyi Spanyolország lakossága amennyien Kínában megnézték a meccset.(vagy még kevesebb is...)

Azért ha az európai ember fel tud kelni egy NFL meccsért tudjon már a Kínai is felkelni ha klasszikust akar nézni.Nekem meg ne rontsák el a szórakozásomat... :)
Ezzel kapcsolatban azt olvastam,h Jo5énak sem tetszett a korai kezdés,azt mondta,h mintha üres stadionban játszottak volna,úgy sziesztázott a közönség.Tehát valszeg igazából ő sem fogja támogatni az elképzelést és érzésem szerint mi sem. A szövetség akarata dönt,de mivel Múú nagy hatással van rájuk és közismerten a mi kedvünkre tesznek állandóan,így valszeg azért nem lesz délben a meccs :D Ez alól az lehet a kivétel,ha úgy gondoljuk,h pár órával (~10) több állna rendelkezésre ez esetben a klub VB előtt pihenésre.Akkor támogathatjuk,de sztem nagyobb "kárt" okozna az ebédidős Klasszikus nekünk is,a szokatlan időpont miatt. Bár CR meg azt mondta,h örülne,ha gyakrabban tolnák ilyenkor,mert most is h bejött. Nem mintha este ne ütötték volna ugyanígy az Osasunát sztem...Ráadásul a hercehurca,h külön át kell állítani a játékosokat a deles kezdésre,ahogy reálék csinálták előtte,nem hiányzik semelyik félnek.Nem hiszem,h meghúzzák ezt,bár múltkor sem gondoltam,h hétfőre teszik,aztán... Lehet,h arany középút lesz és lejátsszák mondjuk 16kor :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.11.08. 12:31:57

Fura a deles kezdés, de logikailag nézve hétvégén ráadásul "szieszta" időben, val. ugyanannyian néznék meg a meccset Hispániában!Premier League meccsei is kora délután vannak, nem lenne szokatlan!Ha azt nézem egy este 10 órai kezdés Európában sok helyen 11 óra!Hangulatra nem le ne panasz délben sem ebben biztos vagyok!Nem ehhez vagyunk szokva, de lenne benne némi ráció, plusz ilyen recesszióban nem kellene világításra költeni :P :lol: Viccet félre téve szerintem egy darabig marad a szokásos Szombat vagy Vasárnap este, mert ez a hagyomány, de ha velejükig hagyományőrző angolok áttették kora délutánra a meccsiket, a spnayolok is hamarosan átfogják szerintem!
Kép
Kép
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.11.08. 11:27:30

viszont ha a madrid a "valencai-atletico-gijon-sevilla" négyest lehozza 100%-osan, és bernabeuban nem nyerünk, akkor nem tudom, hogy miben bízhatunk majd.
Abban,h még egy bajnokság sem dőlt el decemberben... :roll:

"A kínai sajtó elkezdett kampányolni azért, hogy a decemberi El Clásico délben kerüljön megrendezésre. Kifejtik, hogy Spanyolország célja, hogy bajnokságuknak megnyerjék a kínai közönséget és erre kíváló motvívációt jelentene, ha vacsora után és nem hajnalban kell a mérkőzést nézniük. "

Erre meg csak azt tudom mondani,h b*sszák meg a kínaiak.Hétvégén állítólag valami egész magas szám jött ki a Real meccsel kapcsolatban.Azt hiszem eléggé elgondolkodtatja a Liga képviselőit a dolog.Mondjuk én még így se hiszem,h meg merik húzni a deles kezdést de igazából akkor sem lepődnék meg ha de.Arra meg kíváncsi lennék,h vajon világszerte milyen hatással volt a deles kezdés a meccsre mert sztem pl Spanyolországban biztos kevesebben nézték mint este nézték volna.Bár ez tudom,h nem igazán számít főleg h kb annyi Spanyolország lakossága amennyien Kínában megnézték a meccset.(vagy még kevesebb is...)

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.07. 20:30:47

hát a bl-hez még annyit, hogy azért az ajax meg lyon sem egy világverő csapat, de ezt a milant megnézném ellenük.
a bate és plzen meg kb dinamo zagreb szint.
na mindegy, nem is ez volt a lényeg.

engem az bánt igazán, hogy a sociedad ellen elaludtunk, és egy 99.9%-ig megnyert meccset buktunk döntetlenre, a sevilla ellen utolsó percben tizit hibáztunk, míg most ezen a vizilabda meccsen is (bár a mi második gólunk is mákos volt) két szerencsétlen gólt kaptunk (masch elcsúszott az elsőnél ugye, a második meg kabaré..) emellett kihagytunk vagy 4-5 olyan helyzetet a meccs folyamán, amit ilyen szinten be kellene rúgni, a bilbaonak 1 nagy helyzete volt a gólokon kívül...
a valencia elleni 2-2 volt az, ami tényleg egy igazán kiegyenlített meccs volt, bár ott is megvolt a meccslabdánk, de azt nem sorolom ide most.

és mondhatnánk, hogy belefér a botlás, nem lehet mindig nyerni, stb, de az a gáz, hogy idén szerintem nem fog beleférni, mert rúghatunk mi két ötöst is a madridnak a két clasicón, ha annyi pontelőnyük lesz a többi meccs miatt, hogy kevés lesz ez is.

addig van a "mi kezünkben a sorsunk" amíg 6 ponton belül vagyunk, bár az is rizikós, mert nem lesz sétagalopp egyik klasszikus sem, főleg a madridi meccs lesz nagyon nagyon húzós.

szóval én egyáltalán nem temetem a csapatot, viszont ha a madrid a "valencai-atletico-gijon-sevilla" négyest lehozza 100%-osan, és bernabeuban nem nyerünk, akkor nem tudom, hogy miben bízhatunk majd.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.11.07. 20:27:59

Barcaman1993 írta:
shutterisland írta:ez meg a másik véglet, hogy mindenkit seggh.lyének kell titulálni, amiért csalódott, egyrészt a botlások miatt, másrészt meg azért, mert a madrid (jelenleg) a bajnokságban szárnyal, és még a bl-ben is látszik, hogy mennyit fejlődtek, gólt sem kaptak egy, a miénknél erősebb csoportban, és valszeg 100%-osan lesznek csoportelsők tükörsimán.
persze, mondhatjuk, hogy majd a clasicókon megmutatjuk, én leszek a legboldogabb, csak arra hívtam(hívtuk) fel a figyelmet, hogy nem az a két meccs a lényeg, hanem a többin nem szabad egyszerűen botlani, mert ezek nagyon nagyon keveset fognak, és ne hogy 7 vagy több ponttal többet szerezzenek a clasicokon kívül.

mondjuk egy premier leaguet, ami elvileg erősebb, meg lehet nyerni 80 ponttal is, ott belefér 10 vereség meg 4 döntetlen, itt viszont (persze nem biztos, hogy így lesz) de a clasicókon kívüli 36 meccsből jó lenne egy 95-öt alsóhangon összeszedni...tudom, sok, de a bajnoki címhez szerinetm kelleni fog ennyi.

és én csak attól félek, hogy túl sok lesz a botlásunk.
A BL-t sztem hagyjuk. Összességében erősebb a csoportjuk, mint a miénk, de az össze cspat kutyaütő a Realhoz képest. Nálunk viszont van egy Milan, ami szintén egyáltalán nem egy nagy szám, de mégis inkább tekinthető nagycsapatnak, mint a Lyon vagy az Ajax. Egyébként teljesen egyetértek veled. Hiába húznánk be a 2 klasszikust, amire jelenleg nincs nagy esély, akkor is ha 7 ponttal többet szednek, akkor már előttünk vannak. Egyszerűen bajok vannak a helyzetkihasználásunkkal. Minden meccset eddig behúzhattunk volna, ha a helyzeteink bemennek. A Real semmivel nem erősebb nálunk, egyszerűen csak hatékonyabb. Szinte helyzet nélkül rúgnak 4-et egy Espanyolnak, míg mi 2-0-ról egy perc alatt leadunk egy már megnyert meccset. Vhogy itt érzem őket jobbnak.
milyen erősebb csoport ?? a Lyon akik évről évre egyre sz*rabbbak vagy az Ajax a Bl egyik legkutyaütőbb csapata ??
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.11.07. 20:24:43

Tegnap nagoyn ideges voltam felb*szott a tegnapi meccs stb. Ma kitisztult fejjel átgondoltam mindent és semmi sincs veszve !!!!! Most a Real megverte az Osasunát 7-1re és ajkor mi van ?? mi 8-0ra vertük el az Ososunát ha jól emlékszem :wink: persze ez nem vígasztal mert már 4 pont a hátrányunk
de le lehet dolgozni de nem szabad többet botlani !!! Pepe helyre rázza a srácokat, és Xaviékat emlékeztethetné a 208as sorfalra is, és nehogy már mi ajándékozzuk oda a Real Madridnak a bajnoki címet !!!!! van hátra hozni kell önmagunkat amit szezon elején produkáltunk és nem lehet gond.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.07. 20:12:48

shutterisland írta:ez meg a másik véglet, hogy mindenkit seggh.lyének kell titulálni, amiért csalódott, egyrészt a botlások miatt, másrészt meg azért, mert a madrid (jelenleg) a bajnokságban szárnyal, és még a bl-ben is látszik, hogy mennyit fejlődtek, gólt sem kaptak egy, a miénknél erősebb csoportban, és valszeg 100%-osan lesznek csoportelsők tükörsimán.
persze, mondhatjuk, hogy majd a clasicókon megmutatjuk, én leszek a legboldogabb, csak arra hívtam(hívtuk) fel a figyelmet, hogy nem az a két meccs a lényeg, hanem a többin nem szabad egyszerűen botlani, mert ezek nagyon nagyon keveset fognak, és ne hogy 7 vagy több ponttal többet szerezzenek a clasicokon kívül.

mondjuk egy premier leaguet, ami elvileg erősebb, meg lehet nyerni 80 ponttal is, ott belefér 10 vereség meg 4 döntetlen, itt viszont (persze nem biztos, hogy így lesz) de a clasicókon kívüli 36 meccsből jó lenne egy 95-öt alsóhangon összeszedni...tudom, sok, de a bajnoki címhez szerinetm kelleni fog ennyi.

A BL-t sztem hagyjuk. Összességében erősebb a csoportjuk, mint a miénk, de az össze cspat kutyaütő a Realhoz képest. Nálunk viszont van egy Milan, ami szintén egyáltalán nem egy nagy szám, de mégis inkább tekinthető nagycsapatnak, mint a Lyon vagy az Ajax. Egyébként teljesen egyetértek veled. Hiába húznánk be a 2 klasszikust, amire jelenleg nincs nagy esély, akkor is ha 7 ponttal többet szednek, akkor már előttünk vannak. Egyszerűen bajok vannak a helyzetkihasználásunkkal. Minden meccset eddig behúzhattunk volna, ha a helyzeteink bemennek. A Real semmivel nem erősebb nálunk, egyszerűen csak hatékonyabb. Szinte helyzet nélkül rúgnak 4-et egy Espanyolnak, míg mi 2-0-ról egy perc alatt leadunk egy már megnyert meccset. Vhogy itt érzem őket jobbnak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.07. 20:03:54

ez meg a másik véglet, hogy mindenkit seggh.lyének kell titulálni, amiért csalódott, egyrészt a botlások miatt, másrészt meg azért, mert a madrid (jelenleg) a bajnokságban szárnyal, és még a bl-ben is látszik, hogy mennyit fejlődtek, gólt sem kaptak egy, a miénknél erősebb csoportban, és valszeg 100%-osan lesznek csoportelsők tükörsimán.

Rinku
Director del Fútbol

2011.11.07. 11:13:28

Sajnos nem láttam a meccset, mert volt valami gond a gépemmel és nem tudtam stream-et elindítani, a koliban meg nincs Sport TV, csak Eurosport. Úgy hallottam, hogy gyenge meccset játszottunk. Nem hoztuk azt a szintet, amin valójában vagyunk, hanem fásultabb, szegényesebb játékot játszottunk és az időjárási körülmények sem voltak ideálisak. Ez van, van ilyen is, sajnos. Aggasztó, hogy pontokat vesztünk, de mindig is fogunk, ha tetszik, ha nem. A madrid is fog, én személy szerint nem aggódom, minden évben volt hosszabb-rövidebb hullámvölgy a Pep-éra alatt és mindig mi vigyorogtunk a végén. A madrid most nagyon erős, az tény. De meg tudjuk fordítani ezt az eredményt és lehetünk bajnokok. Hiszem, hogy azok leszünk, remek a keretünk, meg fogjuk csinálni!

De amit én itt láttam tegnap este... Valósággal lincshangulat volt... Egy rohadt döntetlen miatt... Az egész csapat el lett temetve, bajnoki cím át lett adva a realnak és még sorolhatnám... Normálisak vagytok? Ti mit éreztek ekkor, mikor ezeket egyáltalán kiötlitek? Milyen mentalitás ez? Miylen szurkolók vagytok? Nem voltunk jók, ez van. De hogy huszon akárhány fordulóval a vége előtt, gyakorlatilag alig a szezon harmadánál nyavalyás 3 ponton már a s*ggeteket veritek a földhöz, na az kiábrándító, infantilis és beteges... Egy aranykorszakot akartok lezárni 3 pont fórral az ellenfél javára, mikor még a szezon felétől is távol vagyunk?! Nem tudom milyen szurkoló az ilyen, tényleg nem... Jóban és rosszban a csapat mellett, sosem tágulni mellőle! Aki itt volt a sikereknél, az legyen itt a kudarcnál is! Egyszer ennek is vége lesz, de nem ez lesz az a szezon... Így nem fog befejeződni, ilyen állománnyal, ilyen edzővel. Amikor Pep elmegy és Xavi, Puyol talán szögre akasztja az cipőt, akkor majd, a váltásnál lehetnek gondok, de most nem lesz ilyen, az biztos! Borzasztó, hogy egyesek mennyire nem bírnak veszteni. De még ha vesztettünk volna is, nincs olyan probléma, ami miatt el lehetne temetni a történelem egyik legjobb csapatát (nemzetközi szinten)...

Gondolja már itt át mindenki, hogy most mit szeretne kezdeni magával, mert aki felesleges hülyeségeivel tesz tanúbizonyságot a kishitűségéről, az inkább ne is írjon... Temetni a csapatot ezek után... Majd ha kiesünk a BL-ből, meg a kupából és jól le leszünk maradva a madridtól, egyértelmű kedvtelenség látszik mindenkin a meccseken, majd akkor kezdjünk már könnycseppeket hullajtani... Röhejes, egyszerűen röhejes, hogy egyesek mennyire sötétek...
Football, bloody hell. /SAF/
d
Entrenador del Barça

2011.11.07. 10:45:32

Azért ne felejtsük el, hogy még két hónapja sincs, hogy a Real ötlettelen, zavart, gyenge volt több meccsen sorban, pontokat vesztve, kilátástalan játékkal. Hogy az utóbbi években rendre szárnyaltak a klasszikusokig, majd a pofon hatására összezuhantak. Ez a Madrid MÉG nem elég erős mentálisan, hiába vannak jó formában, veszíthetnek (és meggyőződésem: fognak is) pontokat, a klasszikus pedig még Madridban is minimum háromesélyes, sokminden történhet még. Tisztelni kell az ellenfelet, mert nagyon látványosan és hatékonyan képesek játszani, leírni őket hülyeség lenne, de azért ne postázzuk még ki november elején azt a bajnoki kupát a Bernabeu címére.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.06. 23:25:53

igen, csak a nagy számok törvénye alapján nekik is kell klasszikust nyerniük szerintem, mivel azért elég sokszor ott voltak a kapujában, mégsem győztek le minket mostanság. (oké, cdr döntő, de az rendes játékidőben x.)

tehát egyszerűen muszáj minden meccset megnyerni, és a madridnak párszor botlani, hogy mi legyünk az esélyesebbek.

amúgy így belegondolván, lehet könnyebben húznánk be a premier league-t, ott belefér több döntetlen meg vereség is a szezonban, mert van körbeverés, meg ilyenek.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.11.06. 23:05:56

a madrid az utóbbi időben a klasszikusokig szokott szárnyalni, akkor szoktuk megmutatni nekik, h kb hol van a helyük a futballvilágban. remélem, ez a hagyomány nem fog megszakadni ebben a szezonban sem. a bajnokság végét illetően, kérdés, h mi mennyi pontott hullajtgatunk el úgy, mint ma, és hogy ők mennyit szórnak, mert azért ott vannak a szeren ők is ezen a téren, ha úgy jön ki a lépés.
addig meg hadd örüljenek az ilyen oszaszuna elleni parádéknak, amikért egyébként ugyanúgy három pontot adnak, mint az 1-0-ért.
PUYOL-XAVI-INIESTA
daffy
Madridista

2011.11.06. 22:55:13

ab1daL írta:utána majd a Sevillához kell látogatni. Na majd meglátjuk! :)
hát... pepe,ramos,arbeloa nélkül nem lesz könnyű :D
dak900
Jugador del Barça

2011.11.06. 22:53:07

Én nem tudom megérteni nagyon sok ember hozzáállását... :shock: Mi a bajotok? Nem a barcának szurkoltok? :D Természetesen nem vagyok vak, és ha hibáznak a fiúk, akkor azt elismerem, DE nem kell rögtön temetni a csapatot...ha a 37. fordulóban állnánk így ahogy most, akkor izgulnék... :lol: Igen jó a Madrid idén...és akkor mi van? :P Mi lenne ha megnyernék a bajnokságot? :o Eltűnnének végre a divatdrukkerek!!! 8) Rijkaard az 5 év alatt kevesebb mindent nyert... Pep meg 3 éve folyamat kihozza a max. a játékosokból...szerintem érti a dolgát...akinek nem tetszik a játék stílusa, az meg ne nézze... :roll:
ab1daL
Director del Fútbol

2011.11.06. 22:52:42

[quote="daffy"][/quote]
Én nagyon kecsegtetőnek találnám a számunkra ha a Valencia ellen, meg a Gijon ellen is történne egy-egy pontvesztés. :D De szerintem ez álom marad, maximum tényleg a Valencia ellen lehet bízni egy döntetlenben. Az Atléticot viszont szétcsapjátok szerintem mint a sz*rt. :lol: Sok fog múlni a Clásicon (mekkorát mondtam :D :lol: ) abból a tekintetből, hogy nektek egyből utána majd a Sevillához kell látogatni. Na majd meglátjuk! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.11.06. 22:53:20-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
daffy
Madridista

2011.11.06. 22:44:33

shutterisland írta: meglepne, ha a valencia-am-sevilla-bilbao-gijon ötös ellen nem gyűjtenék be a 15, de minimum a 13 pontot.

nekünk viszont innentől egyszerűen nem szabad hibázni, csak akkor fér bele 1-1 döntetlen, ha a madrid már mögöttünk van a tabellán.

aki meg a clasicókra 6 ponttal számol...szerintem a 4 is nagyszerű teljesítmény, ha csak azt nézzük, mennyire feljött az utóbbi 1-2 évben a madrid.
idegenben a valencia nem lesz könnyű. otthon azért verni kéne a kis madridi csapatot,illetve a gijontól félek talán legkevésbé a háromból,bár ha az első kettő balul sül el,akkor baj lehet
aki meg a clasicókra 6 ponttal számol...szerintem a 4 is nagyszerű teljesítmény, ha csak azt nézzük, mennyire feljött az utóbbi 1-2 évben a madrid.
én inkább angolos focinak hívnám :) gyors,pontos kontra,játéktördeléssel
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.11.06. 22:42:46

ozsimiki írta:Igazából úgy gondoltam,h nem is olvasok el semmit sem, mert sajnos már tudható,hogy a legtöbb topikban mit ír a többség. És ez nagyon szomorú.

megdöbbenve látom,hogy nem csak újak játszák el ezt,hanem valaki már 3.éve folyamatosan odaadja egy-egy ilyen x után a bajnoki címet a Madridnak,aztán persze április környékén meg elszáll magától,és a Barcától egyaránt,hogy "nahmegmutattuk,h ki a király, a madridnak sansza nem volt stb"...

pár fórumer írásának örülök (pl Bob a bajnoki topikban,vagy itt Mikaos,Bányász,Abidal,stb), akik helyén tudják kezelni a szituációt,és nem szharják össze magukat MINDEN ALKALOMMAL,amikor a 4.éve csúcson levő csapatunk megenged magának 1-1 pontvesztést. Hozzáteszem,h IDEGENBEN, egy kumma nehéz pályán, nem egy futottak még mentalitású csapat ellen.

egyszerűen nem tudom megérteni a többséget, bár nem is feladatom, véleményemet leírtam azért.
Így van, én is csak nevetni tudok az állandó pesszimizmuson. Várjuk ki az adott meccseket és a trófeák osztását, nem kapja meg senki hamarabb és főleg nem érdemtelenül. Végigharcoltuk a meccset egy olyan Bilbao-val szemben, akik bár néha durvák, de borzasztó erősek, szimpatikusak és valódi gladiátorok, akik nagyon tudnak küzdeni a mezükért. Ehhez jöttek hibák és a talaj. Sajnos a meccs közepén már biztos voltam benne, hogy itt vagy nem szerzünk pontot ( vagy 1-et) vagy maximum szenvedve nyerünk egy góllal, de nem többel. Ilyen volt a helyzet, de azt nem mondhatjuk, hogy nem tettek meg mindent. Iniestának nem ment ma leginkább, a mester helyében őt vettem volna le Xavi helyett, mert bár a főnököt is pihentetni kell és őt zavarhatta leginkább a víz, de mégis jobban játszott és nagyon jól mozgatta a csapatot. Ininek voltak szép megoldásai,de nagy hibaszázalékkal dolgozott, sajnos a gólhelyzeteknél is. Lesz ez még így se, nincs probléma, tovább kell haladni az úton, mert magam nem látok itt mentális problémát, a keret pedig erősebb lett. Ha valamiért nem mi nyernénk egy-egy sorozatot, akkor az az ellenfeleink érdeme lesz, mert mi sokkal nem lettünk gyengébbek, sőt... A formaidőzítés pedig meglátjátok, hogy a szokásos lesz... Amikor a leginkább kell.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.06. 22:40:13

ab1daL írta:A Clásico előtti meccsei a Madridnak: Valencia idegenben (köv. forduló), Atlético Madrid otthon, Gijon idegenben. Nem könnyű menet. Egyből utánunk mennek a Sevillához, és nem sokkal később mennek a Bilbaohoz.
meglepne, ha a valencia-am-sevilla-bilbao-gijon ötös ellen nem gyűjtenék be a 15, de minimum a 13 pontot.

nekünk viszont innentől egyszerűen nem szabad hibázni, csak akkor fér bele 1-1 döntetlen, ha a madrid már mögöttünk van a tabellán.

daffy
Madridista

2011.11.06. 22:35:54

Andris írta: Ja és a távolabbi jövőt illetően nemtom, de nekünk ellenben a madriddal asszem sok rangadónk lement már!
ez mondjuk elég problémás. szép dolog egy osasunát megszórni,de mint írtam korábban,a helyzetekkel gondok vannak és a nehezebb meccsek még hátra vannak.remélem cé lődözi tovább a gólokat,mert az mentheti a valagunkat
fater, miért nem mégy a madridistára pezsgőt locsolni inkább? Nem kell a feszültségkeltés...
úgy érzem,hogy andris képes feldolgozni ezt a mértékű "sértést". mivel külön neki van címezve,így nem szívesen kérek mástól elnézést,de ha böki a szemed,akkor bocsáss meg!
Válasz küldése