Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.11.01. 09:48:14

Barcaman1993 írta: Vele is vmi hasonló történik, mint Villaval. Nálam CR a 0-nál kicsivel jobb, de nem sokkal csapatjátékban. Gólérzékenysége kiváló, de ha nem megy, akkor azt látjuk, mint Villaval jelenleg. Messi ennyivel különb nála. Messi ha nem lő gólt azért az összjátékban lehet rá számítani. Di Mariá jelenleg sokkal hasznosabb a csapata számára, mint Ronaldo, mert olyan zsuigákat ad, amit barcás szemmel rossz nézni. Igazából vmi gyengébb csapat ellen úgyis kihozzák Ronaldót a gödörből, aztán újra veri (sajnos) a gólokat.
azért szidták itt messit,hogy sétálgat,meg önző.
egyébként cr adja bőszen a gólpasszokat,csak görcsös és pénisz :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.11.01. 09:46:30

lluisllach89 írta:
ferninho írta: na meg majd biztos kirugdossák izomból a labdákat a nézők közé...
Egy török-német gyerek már utánozta is :wink:

Amúgy ezt hallgatja Cr az összes idegenbeli meccsen, én rohadtul meg tudom érteni hogy ez így nem könnyű.
Ez igaz, tényleg nehéz lehet. Azért nem tudok vele maximálisan együttérezni, mert ezt magának köszönheti. Messit érdekes módon nem b.sztatják minden idegenbeli pályán, hanem a legtöbbön felállnak, ha nála a labda.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.01. 09:44:33

daffy írta:
ferninho írta: amúgy egyre jobban jönnek vissza a hülye dolgai CR-nek, a hisztizéstől elkezdve mindenen át...Josénak kéne vele már valamit kezdenie, mert nem lesz ez így jó... :?
lerakni a padra,mert nagy hasznát nem vesszük jelenleg, arról nem is beszélve,hogy már a görcsölésének a látványa is idegőrlő.
Vele is vmi hasonló történik, mint Villaval. Nálam CR a 0-nál kicsivel jobb, de nem sokkal csapatjátékban. Gólérzékenysége kiváló, de ha nem megy, akkor azt látjuk, mint Villaval jelenleg. Messi ennyivel különb nála. Messi ha nem lő gólt azért az összjátékban lehet rá számítani. Di Mariá jelenleg sokkal hasznosabb a csapata számára, mint Ronaldo, mert olyan zsuigákat ad, amit barcás szemmel rossz nézni. Igazából vmi gyengébb csapat ellen úgyis kihozzák Ronaldót a gödörből, aztán újra veri (sajnos) a gólokat.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.01. 09:43:33

ferninho írta: na meg majd biztos kirugdossák izomból a labdákat a nézők közé...
Egy török-német gyerek már utánozta is :wink:

Amúgy ezt hallgatja Cr az összes idegenbeli meccsen, én rohadtul meg tudom érteni hogy ez így nem könnyű.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2011.11.01. 09:40:03

ferninho írta: amúgy egyre jobban jönnek vissza a hülye dolgai CR-nek, a hisztizéstől elkezdve mindenen át...Josénak kéne vele már valamit kezdenie, mert nem lesz ez így jó... :?
lerakni a padra,mert nagy hasznát nem vesszük jelenleg, arról nem is beszélve,hogy már a görcsölésének a látványa is idegőrlő.
ferninho
Madridista

2011.11.01. 09:34:35

Atlantis írta:egyrészt érthető ha egy idő után elszakad a cérna, főleg ha az emberben ott az adrenalin a meccs miatt... másrészt viszont ő mint élsportoló nagyon sok ember(leginkább gyerek) számára példakép, így kevésbé elfogadható egy ilyen kirohanás a kamerák előtt
jaj...
mintha elment volna több millió gyerek kézilabdázni, amikor Messi "dobott" egy gólt az Espanyolnak...
na meg majd biztos kirugdossák izomból a labdákat a nézők közé...
azért nem kell ezeket ennyire komolyan venni...
ők is csak emberből vannak és hibáznak is mind a ketten...

amúgy egyre jobban jönnek vissza a hülye dolgai CR-nek, a hisztizéstől elkezdve mindenen át...Josénak kéne vele már valamit kezdenie, mert nem lesz ez így jó... :?
madridista
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.31. 23:21:01

erre annyit tudok mondani, hogy nem véletlen fütyülik ki rengeteg pályán, és kárörvendenek, ha hibázik a meccsen.
ha irigység lenne, akkor az összes élfocistát kifütyülnék, hiszen mindegyik annyit keres, és olyan nőket kap meg, amiről átlagember álmodni sem mer.

meg tudtommal azt nyilatkozta egyszer cr, hogy : (....) nem zavar, ha kifütyülnek vagy pfujolnak feltüzel, ha látom a gyűlöletet mások szemében. Tudom, hogy sokan utálnak, de azt is, hogy még többen szeretnek. Csak akkor érzem rosszul magam, ha nem megy a játék, szerencséje elég ritka az ilyesmi. a világ egyik legjobbja vagyok, újra akarom írni a futball történelemkönyvét."

tehát ez alapján is csak azért puffog most, mert nem ment neki a játék, miközben messi rúgott hármat.
Atlantis
Capitá del Barça

2011.10.31. 22:28:29

egyrészt érthető ha egy idő után elszakad a cérna, főleg ha az emberben ott az adrenalin a meccs miatt... másrészt viszont ő mint élsportoló nagyon sok ember(leginkább gyerek) számára példakép, így kevésbé elfogadható egy ilyen kirohanás a kamerák előtt
18Barca99
Capitá del Barça

2011.10.31. 22:23:49

Kivételesen megértem...
Na jó mégse :D Bal*sz :D

http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... rkoloinak/
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.30. 00:31:22

daffy írta:
shutterisland írta:nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.

de ez ronaldon kitűnően észrevehető szerintem!
mert neki fontosabb az a krva aranylabda,mint a real. egyébként a ronaldo tábor is elismeri szerintem,hogy most messi a jobb.
a kiemelkedés pedig kicsit sértő lehet más feladatkört betöltő,de amúgy kiváló játékosok számára. messi és ronaldo is remek játékos,de a médiahype segítségével xavi,ini,casillas is fényezhető lenne arra a szintre
persze, sőt, számomra hatalmas művészek a középhátvédek is, ott a legkisebb hiba is végzetes lehet, míg egy támadótól ha elpattan a bogyó, vagy eladja, nem biztos.

de azért szerintem ki lehet jelenteni, hogy ők most (ha nem is toronymagasan) de kiemelkednek úgy a mezőnyből.

a rondaldo tábor alatt az őt frizurában és pályán majmolni próbáló, rózsafüzéres, nagyképű srácokra gondolok, van itt a környéken jópár :D

amúgy nem mellesleg ez a külön háború színesíti a dolgokat, persze inkább rúgjon messi 10-et egy szezonban, csak húzzuk be az összes kupát...csak ez egy üde színfoltja a mai labdarúgásnak, hogy a két gigász folyamatosan felteszi a lécet a másiknak, mindig egyre magasabbra.
(bár manapság azért messi diktál, ronaldo próbálja lekövetni)
daffy
Madridista

2011.10.30. 00:23:38

shutterisland írta:nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.

mert neki fontosabb az a krva aranylabda,mint a real. egyébként a ronaldo tábor is elismeri szerintem,hogy most messi a jobb.
a kiemelkedés pedig kicsit sértő lehet más feladatkört betöltő,de amúgy kiváló játékosok számára. messi és ronaldo is remek játékos,de a médiahype segítségével xavi,ini,casillas is fényezhető lenne arra a szintre
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.30. 00:20:17

nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.

soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.30. 00:12:27

daffy írta:
soadroli írta: szívesen :D
más: most akkor Messi vezeti góllövőlistát?
így van,de ha jól olvastam pár fordulóval ezelőtt,amikor cé vezette:
az nem számít
most se számít, csak jó tudni :D
Kép
daffy
Madridista

2011.10.30. 00:11:39

soadroli írta: szívesen :D
így van,de ha jól olvastam pár fordulóval ezelőtt,amikor cé vezette:
az nem számít
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.30. 00:07:58

daffy írta:
soadroli írta:
daffy írta:ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz? :D
Hát mi közelebb vagyunk a "káprázatoshoz" :wink: :)
szóval nem.köszönöm :wink:
szívesen :D
Kép
daffy
Madridista

2011.10.30. 00:04:38

soadroli írta:
szóval nem.köszönöm :wink:
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.30. 00:02:29

Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.29. 23:57:30

soadroli írta:Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket :D
én azzal is megelégednék, ha mondjuk egy szöglet ramos bokájáról pepe hátára pattanna, onnan ronaldo kezére, a tizenegyest pedig messi kapufára rúgná, a kipattanót villa bele casillasba, marcelo fel akarna szabadítani, és hátbarúgná xabi alonsot, így pattanna puyol térdére, és onnan a kapufa segítségével a hálóba.
mindezt a 97. percben, 0-0-nál.

magyarul tökmindegy hogy, csak verjük meg őket :)
daffy
Madridista

2011.10.29. 23:56:44

shutterisland írta:egyem meg pepét. a mai is megvolt neki, ha jól láttuk ferkóval... :roll: :lol:

amúgy daffy, szerinted a realt ma ronaldo fékezi ennyire ? 9. percben teljesen biztos voltam, hogy egy ötöst ők is rúgnak. (bár még rúghatnak, csak a sociedad is jóóóféle)
nem.

pro:
-3 pont
-higuainon már őszintén tudok röhögni...
kontra:
-...özilen nem
-minden más

dm és pepe ma is bemutatta,hogy miért is rühellem őket annyira. ramos és özil tankönyvekbe való. ramos a hogyan játszunk fejezetbe,özil pedig a hogyan ne részlegbe. előbbi tanári,utóbbi gyalázat volt.
Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket Very Happy
ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz? :D
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.29. 23:49:42

Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket :D
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.29. 23:28:30

egyem meg pepét. a mai is megvolt neki, ha jól láttuk ferkóval... :roll: :lol:

amúgy daffy, szerinted a realt ma ronaldo fékezi ennyire ? 9. percben teljesen biztos voltam, hogy egy ötöst ők is rúgnak. (bár még rúghatnak, csak a sociedad is jóóóféle)
daffy
Madridista

2011.10.29. 22:50:05

shutterisland írta:amúgy ronaldo eszméletlenül frusztráltnak tűnik nekem, lehet van köze messi mai hármasának ehhez :D
nem lehet. már egy ideje ilyen :?
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.29. 22:45:36

amúgy ronaldo eszméletlenül frusztráltnak tűnik nekem, lehet van köze messi mai hármasának ehhez :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.29. 22:28:04

Tocy írta:Felesleges ennyit foglalkozni a Reallal. Jól játszanak, és át fognak gázolni mindenkin, ez egyértelmű. A kivétel a mi csapatunk lehet, illetve még kb két Santander-féle meccsre számítok tőlük, de akár azokat is behúzhatják. Egy Bilbaon, Valencián, Villarrealon stb sokkal simábban képesek átmenni, mint mi. Nem szabad hibáznunk, és pozitívan kell kijönnünk a két Klasszikusból, oszt ennyi. Felesleges azon siránkozni, hogy már megint gáláznak, CR ennyi meg annyi gólt lőtt, stb-stb...
Pontosan.

A legmagasabb szintet nehéz már a mi fiainkból ennyi bucira nyert év után kihozni, de ha ki lehet hozni, akkor a jóIsten se állít meg minket. Nem kell aggódni, gondoljunk csak bele: Ha Messi beveri a tizit a Sevilla ellen, ha Villa beveri a ziccert a Valencia ellen, és ha Villa nem ad ön-gólpasszt a Sociedad ellen akkor mi lenne most?

Mert akármekkora klisé, erre a csapatra tényleg illik: ennek a csapatnak csak egy ellenfele van, saját maga.

És törvényszerű lesz/lenne egy visszaesés, ha ne adj'Isten a Madrid nyerne vmi(ke)t idén, akkor igazán bánnám hogy ez a Real nem az 1-2 évvel ezelőtti Barcával játszik, mert akkor annyi lenne a Mourinho mítosznak. És ha ne adj'Isten tényleg bekövetkezik valami, akkor lesznek annyira nagyképűek hogy azt higgyék hogy ez csak az Ő érdemük, köze nincs ehhez az esetleges gyengélkedésünket.

Csak ott a ha a szövegben, meg ez a Barca a történetben :P
Szóval ezért kell csak magunkkal foglalkozni :idea:

De akinek kevés a stressz az életében azt egyrészt irigylem, másrészt drukkoljon csak a Madrid ellen és koppanjon.

Illetve ne koppanjon, mert az olyan mintha a Madridnak jót akarnék. Isten őrizz :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.10.29. 22:15:58

shutterisland írta:sokáig álltunk a tabella élén :D
Minden meccs 90 percig tart, a meccs végeztél lehet ezt kijelenteni csak!
Kép
Válasz küldése