2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azért szidták itt messit,hogy sétálgat,meg önző.Barcaman1993 írta: Vele is vmi hasonló történik, mint Villaval. Nálam CR a 0-nál kicsivel jobb, de nem sokkal csapatjátékban. Gólérzékenysége kiváló, de ha nem megy, akkor azt látjuk, mint Villaval jelenleg. Messi ennyivel különb nála. Messi ha nem lő gólt azért az összjátékban lehet rá számítani. Di Mariá jelenleg sokkal hasznosabb a csapata számára, mint Ronaldo, mert olyan zsuigákat ad, amit barcás szemmel rossz nézni. Igazából vmi gyengébb csapat ellen úgyis kihozzák Ronaldót a gödörből, aztán újra veri (sajnos) a gólokat.
Ez igaz, tényleg nehéz lehet. Azért nem tudok vele maximálisan együttérezni, mert ezt magának köszönheti. Messit érdekes módon nem b.sztatják minden idegenbeli pályán, hanem a legtöbbön felállnak, ha nála a labda.lluisllach89 írta:Egy török-német gyerek már utánozta isferninho írta: na meg majd biztos kirugdossák izomból a labdákat a nézők közé...![]()
Amúgy ezt hallgatja Cr az összes idegenbeli meccsen, én rohadtul meg tudom érteni hogy ez így nem könnyű.
Vele is vmi hasonló történik, mint Villaval. Nálam CR a 0-nál kicsivel jobb, de nem sokkal csapatjátékban. Gólérzékenysége kiváló, de ha nem megy, akkor azt látjuk, mint Villaval jelenleg. Messi ennyivel különb nála. Messi ha nem lő gólt azért az összjátékban lehet rá számítani. Di Mariá jelenleg sokkal hasznosabb a csapata számára, mint Ronaldo, mert olyan zsuigákat ad, amit barcás szemmel rossz nézni. Igazából vmi gyengébb csapat ellen úgyis kihozzák Ronaldót a gödörből, aztán újra veri (sajnos) a gólokat.daffy írta:lerakni a padra,mert nagy hasznát nem vesszük jelenleg, arról nem is beszélve,hogy már a görcsölésének a látványa is idegőrlő.ferninho írta: amúgy egyre jobban jönnek vissza a hülye dolgai CR-nek, a hisztizéstől elkezdve mindenen át...Josénak kéne vele már valamit kezdenie, mert nem lesz ez így jó...
Egy török-német gyerek már utánozta isferninho írta: na meg majd biztos kirugdossák izomból a labdákat a nézők közé...
lerakni a padra,mert nagy hasznát nem vesszük jelenleg, arról nem is beszélve,hogy már a görcsölésének a látványa is idegőrlő.ferninho írta: amúgy egyre jobban jönnek vissza a hülye dolgai CR-nek, a hisztizéstől elkezdve mindenen át...Josénak kéne vele már valamit kezdenie, mert nem lesz ez így jó...
jaj...Atlantis írta:egyrészt érthető ha egy idő után elszakad a cérna, főleg ha az emberben ott az adrenalin a meccs miatt... másrészt viszont ő mint élsportoló nagyon sok ember(leginkább gyerek) számára példakép, így kevésbé elfogadható egy ilyen kirohanás a kamerák előtt
persze, sőt, számomra hatalmas művészek a középhátvédek is, ott a legkisebb hiba is végzetes lehet, míg egy támadótól ha elpattan a bogyó, vagy eladja, nem biztos.daffy írta:mert neki fontosabb az a krva aranylabda,mint a real. egyébként a ronaldo tábor is elismeri szerintem,hogy most messi a jobb.shutterisland írta:nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.
de ez ronaldon kitűnően észrevehető szerintem!
a kiemelkedés pedig kicsit sértő lehet más feladatkört betöltő,de amúgy kiváló játékosok számára. messi és ronaldo is remek játékos,de a médiahype segítségével xavi,ini,casillas is fényezhető lenne arra a szintre
mert neki fontosabb az a krva aranylabda,mint a real. egyébként a ronaldo tábor is elismeri szerintem,hogy most messi a jobb.shutterisland írta:nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.
de ez ronaldon kitűnően észrevehető szerintem!
most se számít, csak jó tudnidaffy írta:így van,de ha jól olvastam pár fordulóval ezelőtt,amikor cé vezette:soadroli írta: szívesen
más: most akkor Messi vezeti góllövőlistát?
az nem számít
így van,de ha jól olvastam pár fordulóval ezelőtt,amikor cé vezette:soadroli írta: szívesen
más: most akkor Messi vezeti góllövőlistát?
szívesendaffy írta:szóval nem.köszönömsoadroli írta:Hát mi közelebb vagyunk a "káprázatoshoz"daffy írta:ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz?![]()
szóval nem.köszönömsoadroli írta:Hát mi közelebb vagyunk a "káprázatoshoz"daffy írta:ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz?![]()
Hát mi közelebb vagyunk a "káprázatoshoz"daffy írta:ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz?
én azzal is megelégednék, ha mondjuk egy szöglet ramos bokájáról pepe hátára pattanna, onnan ronaldo kezére, a tizenegyest pedig messi kapufára rúgná, a kipattanót villa bele casillasba, marcelo fel akarna szabadítani, és hátbarúgná xabi alonsot, így pattanna puyol térdére, és onnan a kapufa segítségével a hálóba.soadroli írta:Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket
nem.shutterisland írta:egyem meg pepét. a mai is megvolt neki, ha jól láttuk ferkóval...![]()
![]()
amúgy daffy, szerinted a realt ma ronaldo fékezi ennyire ? 9. percben teljesen biztos voltam, hogy egy ötöst ők is rúgnak. (bár még rúghatnak, csak a sociedad is jóóóféle)
ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz?Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket Very Happy
nem lehet. már egy ideje ilyenshutterisland írta:amúgy ronaldo eszméletlenül frusztráltnak tűnik nekem, lehet van köze messi mai hármasának ehhez
Pontosan.Tocy írta:Felesleges ennyit foglalkozni a Reallal. Jól játszanak, és át fognak gázolni mindenkin, ez egyértelmű. A kivétel a mi csapatunk lehet, illetve még kb két Santander-féle meccsre számítok tőlük, de akár azokat is behúzhatják. Egy Bilbaon, Valencián, Villarrealon stb sokkal simábban képesek átmenni, mint mi. Nem szabad hibáznunk, és pozitívan kell kijönnünk a két Klasszikusból, oszt ennyi. Felesleges azon siránkozni, hogy már megint gáláznak, CR ennyi meg annyi gólt lőtt, stb-stb...
Minden meccs 90 percig tart, a meccs végeztél lehet ezt kijelenteni csak!shutterisland írta:sokáig álltunk a tabella élén