Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
11es és szabadrúgás,ez annyira nem vészesshutterisland írta:sajnos ronaldo elkapta a fonalat, pedig olyan jó volt nézni, ahogy hisztizik, csapkod, önzőzik
+1, én nagyon unom már mindig ugyanazt olvasni ebben a topicban...miihii írta:Véletlenül sem szeretnék belefolyni a vitátokba,de tényleg egy tipikus BARCA vs Real civakodás ez![]()
Elkezdtetek vmiről beszélgetni,talán CR-Messi a jobb témában,aztán részenként elemezni (gól,assist,játékintelligencia...) és szépen lassan az érvek (vagy annak tűnő szófordulatok) és a vélt v valós dolgok felhánytorgatásával egyre messzebb juttok az eredeti témától,de egyre több "sérelmet" lehet majd a másik orra alá dörgölni.Ahogy látom szépen haladtok visszafelé,már a tavalyi meccseknél vagytokEz elég parttalan vitának érződik és ha így folytatjátok,menjetek "szobára" (PÜ) ,mert sok lesz ez,amíg eljuttok a franco éráig ...
és nem volt jogos? szó szerint ez volt a bajnoki után is. nem az,hogy a másik is jó,hanem hogy nem akartak nyerni. az előzményben meg kaptam a bizonygatást,hogy nem kell motiválni senkit egy barca-realra. mert ugye volt még meccs,amikor a barca csak "lötyögött"ferninho írta:linkeljetek már videókat légysziÖzil+Pepe
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... start=4100
itt van egy összeszólalkozás köztetek a kupa döntő után, nem ez az? mert pontosan én sem értem miről megy a vita![]()
de ha nem ez az innen már könnyebb keresgélni
én nem tudom,de hiszek nekedDe még mekkora Laughing
nem hiszem, hogy van róluk, nem voltak olyan feltűnő dolgok, mint a messi féle...emlékeim szerint nem lendületből bombázták ki, csak úgy kirúgták dacból, vagy ilyesmi.ferninho írta:linkeljetek már videókat légysziÖzil+Pepe
![]()
De még mekkoradaffy írta:de pepe farok
de pepe faroksoadroli írta:Ha már a nézők közé rúgás, akkor Pepe is berúgta a Nou Campban a szuperkupa visszavágón, Benzema gólja után![]()
arról se volt semmi
nekem is rémlik valami, bár nem volt szerintem olyan súlyú, mint a messi féle.ferninho írta:egy videót megköszönnék vagy valami mástÖzil a Camp Nouban ugyanúgy a nézők közé vágta a labdát. Csak senki nem beszél róla.![]()
gondolom te is vhol olvastad.
elképzelhető,hogy nem lehet visszakeresni,de gondolj bele. ha leírja egy rakás ember,hogy alázás lesz,az elnök is és pofáraesés a vége,akkor nem fér bele egy ilyen? ha a kocsmában mondom ezt,akkor egy sima "va anyád" a válasz maximum. az ilyen ember nincs,aki komolyan felveszi. a szurkolás része a tüske,főleg ha okot adnak rá.lluisllach89 írta: Mivel az élő közvetítések 10/11 topic nincs az archiváltak között, és mivel rengeteg hozzászólás volt, ezért nem is tudom elolvasni. De egy clássicós kupadöntő alatt még ha csak egy sima piszkálódás lett volna, akkor szerinted az nem lett volna olaj a tűzre?
mert fáj,ha hozzátok hasonlóan viselkedik az ember. visszakaptam,kapom rendszeresen,mégsem nyavajgok,mert ez része a szurkolásnak minden józan embernél.Másrészt még meg is jegyezték akkor rajtam kívül mások is, hogy enyhén szólva bunkóság volt.
nagyképűséggel vádoltál(meg még ozsi isÍgy volt, és máskor legalább ne vádold meg az embert olyannal ami nem igaz.
egy videót megköszönnék vagy valami mástÖzil a Camp Nouban ugyanúgy a nézők közé vágta a labdát. Csak senki nem beszél róla.
megnézed mikor volt a meccs és visszalapozol addig, amikor ez volt és szépen megkeresed....Mivel az élő közvetítések 10/11 topic nincs az archiváltak között, és mivel rengeteg hozzászólás volt, ezért nem is tudom elolvasni. De egy clássicós kupadöntő alatt még ha csak egy sima piszkálódás lett volna, akkor szerinted az nem lett volna olaj a tűzre?
Tévedtem nincs végedaffy írta: 1.legyen
2.úgylesz,de attól függetlenül egy semmitmondó piszkálódást nem viselsz el,az nem az én hibám. azon kívül mielőtt hazudozol és hasonlítgatsz,olvasd el,hogy mit,miket írtam a realról a bl,cdr döntő környékén. furcsa,hogy csak akkor tetszik az ember,ha egyetért és látszólag seggetnyal,de ha úgy viselkedik,mint te,akkor már s.fej.