lluisllach89 írta:
Mivel az élő közvetítések 10/11 topic nincs az archiváltak között, és mivel rengeteg hozzászólás volt, ezért nem is tudom elolvasni. De egy clássicós kupadöntő alatt még ha csak egy sima piszkálódás lett volna, akkor szerinted az nem lett volna olaj a tűzre?
elképzelhető,hogy nem lehet visszakeresni,de gondolj bele. ha leírja egy rakás ember,hogy alázás lesz,az elnök is és pofáraesés a vége,akkor nem fér bele egy ilyen? ha a kocsmában mondom ezt,akkor egy sima "va anyád" a válasz maximum. az ilyen ember nincs,aki komolyan felveszi. a szurkolás része a tüske,főleg ha okot adnak rá.
olaj a tűzre? ha később írom,akkor sem jobb. rajtad kívül mindenki szerint belefért,de hogy magamat ismételjem, ennél csak cifrábbat látok,kapok itt meccsről meccsre.
Másrészt még meg is jegyezték akkor rajtam kívül mások is, hogy enyhén szólva bunkóság volt.
mert fáj,ha hozzátok hasonlóan viselkedik az ember. visszakaptam,kapom rendszeresen,mégsem nyavajgok,mert ez része a szurkolásnak minden józan embernél.
Így volt, és máskor legalább ne vádold meg az embert olyannal ami nem igaz.
nagyképűséggel vádoltál(meg még ozsi is

). az nem nagyképűség,ha valaki nem csak a barcát ismeri el,hanem a real-t is,ha jól megy neki. nem sokszor láthattad tőlem a forumon. most is max részleteket,mert még mindig gyenge a csapat. ismét azt kell mondjam,csak az a jó,ha a barcád dicsérem? ha más érdemli meg,akkor azt is lehet. ez nem nagyképűség,hanem továbbra is objektivitási szándék,de ha a real jó volt,akkor jó volt,maximum szokatlan. nagyképűség? aligha. igazat mondtál? nem.
kérlek az "off"-ba írjuk tovább,mert nem lesz jó vége
vááá,megvan. szóval. azt írta valaki,hogy majd ha pörög a csapat és nem csak lazsál,akkor esély sem lesz a realnak. erre írtam,hogy a bajnoki után is ezt mondtátok.
illetve írtátok,hogy egy barca-real-ra nem kell motiválni a fiúkat,vért fognak inni és összeverik a realt. aztán kikaptatok. erre jött a takarózás,hogy nem pörögtetek,stb. nos,erre ez a válasz már börtönt ér? na ne