shutterisland írta:ja, ezen én is gondolkoztam, hogy akkor, a szuperkupa idején arról volt szó, hogy na majd a madrid ha csúcsformában lesz...csak szerintem azóta nem hogy nem erősödtek, lettek jobb formában, hanem visszaestek, mind egyénileg, mind csapatszinten, mind szervezettségben is.Mezner2 írta:Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket![]()
hozzáteszem, mi pedig ott gyengén játszottunk magunkhoz képest, abszolút idényeleji forma, azóta talán jobban megy a csapatnak. bár közel sincs még a barcahengerhez.
Van itt henger, de sajnos csak hazai pályán. Kicsit én a motiváció vesztés első jelének érzem, hogy idegenben már nem tud annyira felpörögni a csapat, mint amennyire kéne, hazai környezetben 80-90 000 szurkolóval az ember háta mögött azért nyilván még könnyebb.