Barça vs. Real - El Clásico
az öngólnál, amikor Messi átengedte a lába között a labdát, vagy mit is csinált, lesen állt?
mert akkor ez lesállás már sztem...
de csak félszemmel figyeltem, szóval lehet vmit rosszul láttam vagy kimaradt 1-2 dolog.
mert akkor ez lesállás már sztem...
de csak félszemmel figyeltem, szóval lehet vmit rosszul láttam vagy kimaradt 1-2 dolog.
madridista
-
- Director del Fútbol
Ma csak a Ronaldos eset, a többit linkeltem az előző hsz-emben.zsuni írta:mondj példát. nem volt henteskedés se szinészkedés ma. vagy nem a mai meccsröl beszélünk?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
mondj példát. nem volt henteskedés se szinészkedés ma. vagy nem a mai meccsröl beszélünk?
-
- Director del Fútbol
Te meg rossz fórumot. Parancsolj.zsuni írta:ki volt hentes? meg ki széneszkedett, azon az 1 dimaria-s eseten kivül? rossz meccset néztélLevante, Rayo ellen csinálni nem csak a ti hentes hivatásotokat, hanem a mi színészkedésünket is, lehengerlő.
Tényleg nagy taktikus Jo5é.

ki volt hentes? meg ki széneszkedett, azon az 1 dimaria-s eseten kivül? rossz meccset néztélLevante, Rayo ellen csinálni nem csak a ti hentes hivatásotokat, hanem a mi színészkedésünket is, lehengerlő.
zsuni írta:lehet tőle tanulni, legalább hozzáérnek.Hozzáért, kb olyan erővel amivel nőt lehet izgatni, ráadásul a másik lába "bicsaklott" meg, nagyon érdekes.
Full kamu.

Levante, Rayo ellen csinálni nem csak a ti hentes hivatásotokat, hanem a mi színészkedésünket is, lehengerlő.

lehet tőle tanulni, legalább hozzáérnek.Hozzáért, kb olyan erővel amivel nőt lehet izgatni, ráadásul a másik lába "bicsaklott" meg, nagyon érdekes.
Full kamu.
Firefox írta:Humor topik nem erre van cimbi9Dave írta:"Pepének NÉHA elgurul a pirulája"

Humor topik nem erre van cimbi9Dave írta:"Pepének NÉHA elgurul a pirulája"

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- shutterisland
- Director del Fútbol
jaúvan, ronci gólkirály lesz, messi pedig remélhetőleg aranylasztis idén, meg jövőre is.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Aszonnya a szpíker: "Mesteri szintre emelte ezeket a kontra támadásokat a Real Madrid"
Hmm.. a Rayo ellen. Szép.
Hmm.. a Rayo ellen. Szép.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2011.09.24. 21:46:44-kor.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Director del Fútbol
Hozzáért, kb olyan erővel amivel nőt lehet izgatni, ráadásul a másik lába "bicsaklott" meg, nagyon érdekes.ferninho írta:???![]()
adható volt....amúgy tényleg hozzáért, tovább mehetett volna, de inkább elborult. ez volt a biztosabb.
CR meg ilyen meccsen 3 gól... jézusom...
Full kamu.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
lehet ájuldozni majd,de ez egy komolyabb csapat ellen...khm. lehet kevés.
Mondjuk várható volt,hogy előbb utóbb kijön egy ilyen, a sorsolásuk ezt most lehetővé is tette.
Mondjuk várható volt,hogy előbb utóbb kijön egy ilyen, a sorsolásuk ezt most lehetővé is tette.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
Biztos azért esett el, mert olyan szép és tehetséges.
Ezek után meg a madridisták ne jöjjenek azzal, hogy színészkednek a Barcások, mert ha ezt az esést látnák Hollywoodban, biztos neki adnák az Oscart.
Ezek után meg a madridisták ne jöjjenek azzal, hogy színészkednek a Barcások, mert ha ezt az esést látnák Hollywoodban, biztos neki adnák az Oscart.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
-
- Llegenda del Barça
Esett már el kevesebbtől is, nem kell ezen kiakadni...lluisllach89 írta: Ennyitől elesni, neeeee

???
adható volt....
amúgy tényleg hozzáért, tovább mehetett volna, de inkább elborult. ez volt a biztosabb.
ez biztos nem a humor topik?...
itt szakadok még én is...
remélem azért leikszeltek, de ki is kaphatnátok nyugodtan

adható volt....

Esett már el kevesebbtől is, nem kell ezen kiakadni...![]()
ez biztos nem a humor topik?...

itt szakadok még én is...
remélem azért leikszeltek, de ki is kaphatnátok nyugodtan

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.09.24. 21:44:28-kor.
madridista
Oscart neki meg Golden Globeot meg Emmyt meg ami van

-
- Director del Fútbol
OMG 
Ennyitől elesni, neeeee

Ennyitől elesni, neeeee

-
- Llegenda del Barça
Ma CR is lő egy mesterhármast rossz forma ide vagy oda... 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
aztaszégyent
lehet bírózni múú

lehet bírózni múú

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hát két ilyen kaksi meccs után ne csodálkozz ha "lezuhan a rózsaszín köd"... borzasztó volt...csababarca írta:lesz ez még 6-2 is.
Kíváncsi leszek a madridistákra,hogy tudják e az eredmény ellenére reálisan látni a dolgokat,vagy megint hirtelen lezuhan majd a rózsaszín köd a szemekre?!
de végre, ha kicsit nehézkesen is indult ez a meccs, csak behúztuk...
és kit érdekel a madridi gyepszőnyeg? már 5 perce beszél róla...

én is pozitívat csalódtam bennük, jó kis csapat ezazért jár a taps a rayonak, többet egy friss feljutótól, idegenben csoda lett volna tenni.

madridista
- shutterisland
- Director del Fútbol
pedig megvolt a rayos sansza, először 0-1nél, ott megkapták a kiejtett bedobásból a mákoskötős gólt, aztán jött az a lesgyanús(bár nem láttam a visszajátszást) gól, 3-1nél már elszállt minden, de jött a gól és kiállítás, nem lett volna reménytelen...a végére meg szétestek, aztán gálázik a madrid.
azért jár a taps a rayonak, többet egy friss feljutótól, idegenben csoda lett volna tenni.
azért jár a taps a rayonak, többet egy friss feljutótól, idegenben csoda lett volna tenni.