Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tromort77 írta:A liga egyik legrosszabb védelme ellen azért egy 1-1 hazai pályán minden csak nem fényes.
Depay már teljesen kuka, komoly hozzáállásbeli gondjai vannak, ez már Van Gaal alatt is többször kijött. Rashfordot első sorban azért nyomatja mert nyomatni kell, nem nagyon nyelnék le a szurkolók ha a MU 18 éves szupertehetsége nem kapna rendszeres játéklehetőséget. A gond ott van hogy Ibrától képtelen elszakadni Mourinho, ezért Rashfordot erőlteti be szélre. Persze lehetne mondjuk 4-4-2-t is játszani kis változtatásokkal, bár azt aláírom hogy ahhoz egyáltalán nincsenek meg az emberei.roby122 írta:Rashfordot nem értem miért erőlteti ott a balszélen. Martialal vagy Depayal mi a helyzet?
Nem attól félek, hogy elkallódik, csak már 25 éves és jó lenne ha egy élcsapatba kerülne a lehető leghamarabb, mert nem véletlen lett tavaly a PL legjobbja.LG írta: A BL-ben viszont a csapata és ő is sokkal jobban teljesit, ott még jobban szem előtt van, szóval szerintem elkallódni nem fog, jövő nyáron biztos lesz kérője.
Navasnál egyértelműen jobb játékos ez nem is kérdés, Sanénak meg szerintem 2-3 év mire kiforrja magát, hogy mi lesz belőle. Azért is mondtam Mahrez-t ellenének ők ketten arra a posztra.palesz77 írta: Mahrez meg lehet tényleg most adná a Cityben, Sané ha jól tudom nem váltotta meg eddig a világot, Navas gondolom nem véletlen játszik ennyit. A német mondjuk még lehet robbant, nem véletlen tartották sokra, de most tényleg beférne Mahrez oda.
Középen ő se tud játszani, szélre meg Arda és Rafinha van most, náluk nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne most itt. Lucho meg láthatóan nem akarja Messit vagy Neymart játszatni középen, kell neki egy igazi középcsatár, arra Pedrito se lett volna jó.LG írta:Pedro: nyilván nálunk nehezebb dolga lenne, de az biztos, hogy Munirnál és Paconál jobb megoldás lenne.
Az biztos, nagyon sokat dobott a Pool támadójátékán szerintem. Coutinhoék is jól cseleznek, de olyan fürge játékos mint ő, nincs másik a támadóalakzatban. Ma is milyet nyargalt a tizi előtt..TripleH írta:Bocsánat, igen összekevertem. De ő is elég fontos tagja jelenleg a poolnak és elég jó kis playa is.
Pedro: nyilván nálunk nehezebb dolga lenne, de az biztos, hogy Munirnál és Paconál jobb megoldás lenne. De ezen nincs is értelme keseregni, ő akart elmenni, amit maximálisan meg lehet érteni, az MSN mögött cserének lenni nagyon mostoha szerepkör, jobb játékos ő azért, hogy legjobb éveit erre pazarolja. Tavasszal, aztán az EB-n mikor összebalhézott a Bajszossal féltem, hogy nem a legjobb irányba halad, de szerencsére Conte kezei alatt megújult.palesz77 írta:Nem feltétlen lenne ilyen jó most nálunk, Chelseaben is látható volt, hogy mennyire ment neki amikor nem volt rendszer. Ma olvastam amúgy egy baromi találó tweetet róla, szerintem teljesen igaz. "Pedro is the archtypical system player. You give him a defined role and he will shine." Luchonál nem épp ez a helyzet azért, főleg elől..Nero. írta:Az utolsó minőségi cseretámadó Barcelonában.![]()
Amúgy úgy írod, mintha ezer évvel ezelőtt lett volna, miközben tavaly ment el..
*Mané. Coutinho pont a másik oldalon érzi jól magát.TripleH írta:Azon gondolkodtam Mahrezzel mennyire jól járhatna a City, Poolba is illene, csak ott Coutinho van a helyén.
A BL-ben viszont a csapata és ő is sokkal jobban teljesit, ott még jobban szem előtt van, szóval szerintem elkallódni nem fog, jövő nyáron biztos lesz kérője.Kár érte ebben a süllyedő Leszterben.
Bocsánat, igen összekevertem. De ő is elég fontos tagja jelenleg a poolnak és elég jó kis playa is.palesz77 írta: *Mané. Coutinho pont a másik oldalon érzi jól magát.
Nem feltétlen lenne ilyen jó most nálunk, Chelseaben is látható volt, hogy mennyire ment neki amikor nem volt rendszer. Ma olvastam amúgy egy baromi találó tweetet róla, szerintem teljesen igaz. "Pedro is the archtypical system player. You give him a defined role and he will shine." Luchonál nem épp ez a helyzet azért, főleg elől..Nero. írta:Az utolsó minőségi cseretámadó Barcelonában.
*Mané. Coutinho pont a másik oldalon érzi jól magát.TripleH írta:Azon gondolkodtam Mahrezzel mennyire jól járhatna a City, Poolba is illene, csak ott Coutinho van a helyén.
Az utolsó minőségi cseretámadó Barcelonában.LG írta:Pedro is elrakott egy pazar gólt.
https://twitter.com/fiazhamzath/status/ ... 3774063616LG írta:Pedro is elrakott egy pazar gólt.