Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abszolút ,én nem is említettem ,hogy nem volt olyan ,hogy Valdes ne lett volna jobb formában ,mert nincs sok különbség a két kapus között ,csak számomra azért az egy kicsit erős volt ,hogy 2 éve.blaugrana!? írta:Valdes csak azért kapta a zamora dijjat mert jó védőősor volt elötte.... én személyszerint valdest kedvelem a legkevésbé a barcában tehát nem azért mondom hogy jobb volt hanem mert egyszerűen jobb formáában védett mint ő tavaly is pillangot vadászot nem egysszer Casillas az tény hogy sokkal jobb mint valdes de tavaly valdes volt jobb formában.
Te tudod mi az a Zamora-díj?csabooo írta:haszi, szerintem akinek van szeme, az látta hogy az elmúlt 2 évben ki volt a jobb... személy szerint Valdés, és ebbe most nem játszik közre az hogy Barca fann vagyok.Ha Casillas védett volna jobban, talán nem Valdés kapta volna a Zamora díjakat...TUDOM ez semmit sem mond el nektek, de akkor az a pár potya meg baki az talán igen
Istenem... Ez már no comment....blaugrana!? írta:9Dave írta:Az én listám:
1. Casillas
2. Messi
3. Xavi
4. Forlán
5. Villa
ember most komolyan kérdezzem mi a fenét csinált Casillas ??? Valdes az elmult 2 évben jobban védett nála ...... ennyi erővel vágjuk oda a labdát Torresnek csak mert jó játékos......
9Dave írta:Az én listám:
1. Casillas
2. Messi
3. Xavi
4. Forlán
5. Villa
Gerard??????????????????Fernando írta:Az én 50-as listám:
Barcelona: Messi, Alves, Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta, Villa
Real Madrid: Casillas, Ronaldo, Higuaín, Özil
Inter: Júlio César, Maicon, Cambiasso, Snejder, Milito, Eto'o
Bayern München: Müller, Schweinsteiger, Olic, Robben
Chelsea: Lampard, Malouda, Drogba
Man. Utd.: Vidic, Rooney
Liverpool: Gerrard
Atlético Madrid: Forlán
Ajax: Suárez
Milan: Ibrahimovic, Pato
Wolfsburg: Dzeko
Sevilla: Luis Fabiano
Roma: Vucinic
Sunderland: Asamoah Gyan
Többet nem írok úgyis elenyésző.
fcbarca0827 írta:Az én sorrendem:
Xavi
Sneijder
Messi
Iniesta
Casillas
A FIFA sorrendje:
Iniesta
Sneijder
Messi
Xavi
Milito
buffon mit keresne az 50-es listán tavaly majdnem végig sérült volt tehát nem hiszem hogy maradandót alkotott volna..... ennyi erővel dzsudzsákot is betehetnéd.... van persie se nyujtott vmi nagy teljesítményt sztem kaká 2010 első felében semmit a másodikban egyáltalán nem csinált semmit ugy hogy sztem nem kerül be... de össz vissz eggyet értek veled a többibenmessideco írta:Hát nem tudom mi lesz R10-el.
Mindenképp spanyol, meg Interes fölényt várok az ötvenes listán, kiváncsi vagyok hogy hány francia lesz. Ha a realitást nézzük egy sem.
Abban is biztos vagyok, hogy az évek óta csak a nevükből élő Gerrard-Lampard páros benne lesz a top10-ben egy-egy holland kárára.
Tippem országonként:
Anglia:Gerrard,Lampard,Rooney,
Franciaország: Diaby,Malouda,Ribéry,Anelka
Spanyolország:Cassilas,Valdés,Ramos,Piqué,Puyol,Busquets,X.Alonso,Pedro,Iniesta,Xavi,Fabregas,Villa,Jesus Navas (Torrest nem tenném be...)
Portugália: Cristiano Ronaldo,Nani,
Olaszország: Buffon,di Natale,,de Rossi (Pirlot sem tenném be)
Németország: Müller,Schweinsteiger,,Klose,Lahm,Özil,
Hollandia: Robben,Sneijder,van Persie,
Uruguay: Forlán,Luis Suarez
Argentína: Messi,Samuel,Mascherano,Zanetti,Cambiasso,Higuain,Milito,
Ghána: Gyan
Kamerun: Eto,
Brazília: Daniel Alves,Maicon,Pato,Lucio,Fabiano,Kaka a neve miatt
Elefántcsontpart: Drogba (Yayat kihagynám)
Ez kb 50 játékos, de lehet, hogy elszámoltam...Vélemények?
Újra 50-es lista lesz?messideco írta:...
Elférne, de szerintem nem lesz ott. A szezonja nem volt rossz, de a VB-n ott sem volt.Barca_10 írta:Mit gondoltok,Ronaldinho 2 év után rajta lesz a listán?
Szerintem elférne.Barca_10 írta:Mit gondoltok,Ronaldinho 2 év után rajta lesz a listán?
Szerintem bőven van realitása, de nem lesz Robben a TOP 5-ben.S.Agüero írta:Nekem meg ez:
1. Xavi
2. Messi
3. Sneijder
4. Iniesta
5. Robben
Ez úgyse fog bekövetkezni mondjuk.