Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 20:08:31

Fecooo írta:
daffy írta: ...
mondtam már, h irigylem az idegrendszered? :D
én már felrobbantam volna sztem...
Daff vagy az enyémet?:)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.29. 20:07:01

daffy írta: ...
mondtam már, h irigylem az idegrendszered? :D
én már felrobbantam volna sztem...
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 20:05:36

daffy írta:
peccerta írta: Daff ne idegelj már:)))))))))))))

Gólpassz annyit jelent.... gólt rúgtak belőle,kül.. mi a fff ért hívnánk gólpassznak???????????????
tudom,egész idáig azt pofázom,hogy gól nélkül a gólpassz csak egy sima passz,csak még nem sikerült 3-ra sem megérteni
Hát ez jó ol. már vissza:))))))))))))))
Erre mondtam sorry vagy nem ,te meg még mindig nem érted a lényegét:)
Hajrá:)

Fejezzük be,kezd misztikum lenni,a franacnak hiányzik a nagy megmagyarázom topic.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.29. 20:07:06-kor.
daffy
Madridista

2011.08.29. 20:02:21

peccerta írta: Daff ne idegelj már:)))))))))))))

Gólpassz annyit jelent.... gólt rúgtak belőle,kül.. mi a fff ért hívnánk gólpassznak???????????????
tudom,egész idáig azt pofázom,hogy gól nélkül a gólpassz csak egy sima passz,csak még nem sikerült 3-ra sem megérteni
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 19:59:31

daffy írta:
peccerta írta: Rendben ,de akkor újra nem értelek ahogy más is kifejtette...
Gólpasszból nincsen gól vagy hogy van ez?:))))))))))))))))))
gól nélkül a gólpassz nem gólpassz,vagyis passz
gólpassz nélkül pedig van gól,messi befut a félpályáról és beveri.
Daff ne idegelj már:)))))))))))))

Ha Messi megkapja félpályán és beveri akkor valószínűleg Valdes vagy akárkié a gólpassz vagy nemmmmmmm?
Valaki csak oda rúgta hozzá a zsugát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.29. 20:03:13-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.29. 19:58:46

De fárasztóak vagytok bazzz... :) :wink:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
daffy
Madridista

2011.08.29. 19:57:16

peccerta írta: Rendben ,de akkor újra nem értelek ahogy más is kifejtette...
gól nélkül a gólpassz nem gólpassz,vagyis passz
gólpassz nélkül pedig van gól,messi befut a félpályáról és beveri.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 19:54:37

daffy írta:
peccerta írta: persze,tökéletesen igazad van:)
Igazából én
mondtam rosszat ,Daffy meg elsiette:
Én passzt mondtam,daff meg a magyarázatában gólpasszt:)

Ez csakugyan kezd kusza lenni de megértem miért mondta...

Sorry
én a gólpasszra gondoltam automatikusan,mivel annak közvetlen köze van a gólhoz,amit írtam,így tűnt logikusnak :)
Rendben ,de akkor újra nem értelek ahogy más is kifejtette...
daffy
Madridista

2011.08.29. 19:51:40

peccerta írta: persze,tökéletesen igazad van:)
Igazából én

Sorry
én a gólpasszra gondoltam automatikusan,mivel annak közvetlen köze van a gólhoz,amit írtam,így tűnt logikusnak :)
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 19:50:43

daffy írta:
peccerta írta: ok rendben,jár a 2 pont..
Akarom mondani gólpassz többet ér mint maga a gól,de gondolom eddig is pontosan tudtad mire gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kössünk bele a betonba?
Kössünk...
a fejeddel nem tudok gondolkodni,csak azt értelmezem,amit leírsz. azt írtad,amit.
belekötni? ez egy ***** forum,véleményt írnak az emberek,ami gyakran ellentétes,ha ez neked kötekedés és felhúzod magad,akkor rossz helyen jársz
a gólpasszt definíció szerint mindig gól követi. Egyébként nem lenne gólpassz.
mert én nem ezt írtam...
A fejemmel ne is gondolkodj,alapból képtelen lennél rá ahogy fordított eset is igaz!

Amúgy meg olvass vissza mielőtt ezt mondod.

ha értelmezted volna ,akkor nem írsz tovább.
Nem vita tárgya ámen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.29. 19:51:59-kor.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 19:48:32

20tek írta:
daffy írta:
peccerta írta:Érdekes megközelítés,de én is azt vallom,sokszor többet ér egy passz mint a gól,kérdés mi a realítás?
Messinek teljesen mindegy ,mindkettőben verhetetlen.Ennyi...
a többet az kizárt,mert a gól nélkül nem gólpassz a gólpassz,viszont gólt lehet lőni gólpassz nélkül is
Ha már itt tartunk, akkor NEM, nem kizárt, mert a gólpasszt definíció szerint mindig gól követi. Egyébként nem lenne gólpassz.

persze,tökéletesen igazad van:)
Igazából én

Sorry
daffy
Madridista

2011.08.29. 19:45:51

peccerta írta: ok rendben,jár a 2 pont..
Akarom mondani gólpassz többet ér mint maga a gól,de gondolom eddig is pontosan tudtad mire gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kössünk bele a betonba?
Kössünk...
a fejeddel nem tudok gondolkodni,csak azt értelmezem,amit leírsz. azt írtad,amit.
belekötni? ez egy ***** forum,véleményt írnak az emberek,ami gyakran ellentétes,ha ez neked kötekedés és felhúzod magad,akkor rossz helyen jársz
a gólpasszt definíció szerint mindig gól követi. Egyébként nem lenne gólpassz.
mert én nem ezt írtam...
20tek
Jugador del Barça

2011.08.29. 19:45:19

daffy írta:
peccerta írta:Érdekes megközelítés,de én is azt vallom,sokszor többet ér egy passz mint a gól,kérdés mi a realítás?
a többet az kizárt,mert a gól nélkül nem gólpassz a gólpassz,viszont gólt lehet lőni gólpassz nélkül is
Ha már itt tartunk, akkor NEM, nem kizárt, mert a gólpasszt definíció szerint mindig gól követi. Egyébként nem lenne gólpassz.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 19:41:51

Daffy ne kelljen csalódnom benned!...
Én kb 7évesen mentem először focizni,és az akkor edző egy papírt nyomott mindenki kezébe,azóta vallom a következőt:
"egy gólpassz sokkal többet ér egy gólnál"(a te szemszögedből)
Még akkor is ha csatár vagy. Igen első számú gólfelelős,és lőtt is egy rakat gólt,mellé még egy rakat gólpasszt adott.
Ne mondd nekem azt,hogy egy csatár akkor jobb ha 3gól 1gólpassz ,mintsem akkor ha 2gól 3gólpassz(mert amit írtál kb. ezt jelenti--»gól minősít)
Ez akkor is egy csapatjáték! Tök mindegy ki adja a gólpasszt,az hatalmas érdem.
Hogy melletted is igazat adjak daffy!

ÉN IS AZT GONDOLOM: a csatárt a góljai minősítenek ,és nem a gólpasszai,nagyon relatíve a dolog,viszont minden más esetben nálam többet ér egy gólpassz....
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 19:31:56

daffy írta:
ok rendben,jár a 2 pont..

Kössünk bele a betonba?
Kössünk...
daffy
Madridista

2011.08.29. 19:13:51

peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 19:12:51

Érdekes megközelítés,de én is azt vallom,sokszor többet ér egy passz mint a gól,kérdés mi a realítás?
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.29. 18:45:55

daffy írta:én egyenértékűnek gondolom a passzt és a gólt,de arra próbáltam utalni,hogy 20 év múlva messinek nem a 18(?) gólpasszára fognak emlékezni
Jó ez így igaz. :D(meg az aranylasztika :P )
Enjoy
Capitá del Barça

2011.08.29. 18:38:55

daffy írta:
Sanama írta: Daffy ne kelljen csalódnom benned!...
Én kb 7évesen mentem először focizni,és az akkor edző egy papírt nyomott mindenki kezébe,azóta vallom a következőt:
Még akkor is ha csatár vagy. Igen első számú gólfelelős,és lőtt is egy rakat gólt,mellé még egy rakat gólpasszt adott.
Ne mondd nekem azt,hogy egy csatár akkor jobb ha 3gól 1gólpassz ,mintsem akkor ha 2gól 3gólpassz(mert amit írtál kb. ezt jelenti--»gól minősít)
én egyenértékűnek gondolom a passzt és a gólt,de arra próbáltam utalni,hogy 20 év múlva messinek nem a 18(?) gólpasszára fognak emlékezni
Akkor már csak az összesített adatokkal fognak dobálózni.
(w meccs alatt x gólt, y assistot, z aranylabdát szerzett)
Szerintem :D
Kép
daffy
Madridista

2011.08.29. 18:29:51

Sanama írta: Daffy ne kelljen csalódnom benned!...
én egyenértékűnek gondolom a passzt és a gólt,de arra próbáltam utalni,hogy 20 év múlva messinek nem a 18(?) gólpasszára fognak emlékezni
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.29. 18:19:16

daffy írta:
shutterisland írta:a legzavaróbb dolog az, hogy a barcásokon kívül senkit nem érdekelnek leo gólpasszai, és a semlegesek ezért felé emelik ronaldot. :lol:
általában a támadókat a góljaik szoktak jellemezni. cé és leo pedig már csapata első számú gólfelelőse. a passzokat öziltől és a xavi-ini duótól várják. a gólpassz stat így látókörön kívülre is kerülhet messinék. egy átlag szurkoló a cseleit és az azokból születő gólokat csodálja,míg xavinál nem. messi nálam 1 kategóriával jobb cé-nél,de ebben jelentős szerepet játszik a körülőtte lévő csapat.
Daffy ne kelljen csalódnom benned!...
daffy
Madridista

2011.08.29. 18:03:38

shutterisland írta:a legzavaróbb dolog az, hogy a barcásokon kívül senkit nem érdekelnek leo gólpasszai, és a semlegesek ezért felé emelik ronaldot. :lol:
általában a támadókat a góljaik szoktak jellemezni. cé és leo pedig már csapata első számú gólfelelőse. a passzokat öziltől és a xavi-ini duótól várják. a gólpassz stat így látókörön kívülre is kerülhet messinék. egy átlag szurkoló a cseleit és az azokból születő gólokat csodálja,míg xavinál nem. messi nálam 1 kategóriával jobb cé-nél,de ebben jelentős szerepet játszik a körülőtte lévő csapat.
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 17:41:46

Atomot Nekik! írta:A Real nyugodtan kitömheti a kiscsapatokat (pl. a Sencseni Úttörőket), marha jó játékkal, engem nem zavar, ha mi meg hasonlóképpen kitömjük a Realt, és a végén visszük kupákat (és erősen fogjuk!) :lol:

Madrid Globetrotters? :wink:
Sencseni Úttörők:)))))))))))))))))) Ott van a szeren:)

Hajrá Sencsen......
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2011.08.29. 17:38:36

A Real nyugodtan kitömheti a kiscsapatokat (pl. a Sencseni Úttörőket), marha jó játékkal, engem nem zavar, ha mi meg hasonlóképpen kitömjük a Realt, és a végén visszük kupákat (és erősen fogjuk!) :lol:

Madrid Globetrotters? :wink:
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 17:09:19

még amúgy azért kár, hogy a fociban nincs 2nd assist, mint a hokiban, szerintem abban is megmutatkozna a fölénye cr-el szemben.

amúgy csak arra akartam kilyukadni, hogy tudat alatt kicsit sz.r dolog, hogy amellett, hogy szurkolok a csapatomnak, messinek is külön, mivel ő cr-el egy külön háborút folytat szerintem a világ szemében.

és pl. ha úgy nyerünk, hogy messi sz.rul játszik, vagy nem rúg gólt, miközben cr hinteni fogja a 2-3 gólokat az összes kicsinek, az be fogja árnyékolni a boldogságom.
igaz, ez tavaly is így volt, aztán csattanós választ adott törpicúr a fontos meccseken. 8)

Ne viccelj már:)
Aki kicsit is ért a focihoz,pontosan látja a különbségeket...
Vitathatatlanul nagy játékos CR is,de messze van Messitől, az emberi oldalukról már nem is beszélek.

Azt gondolom,a mai fociban kevés ha valaki csak jó játékos,fontos hogy
megfelelő legyen emberileg is hisz rengeteg fiatal felnéz rájuk.
Szerintem LEO ebben is példaértékű,mind a pályán ,mind pályán kívül.

Persze fanatikusok mindig voltak-lesznek,de ez már egy külön litánia:)))))))))

És ahogy tanult kollégáim említették: mindig csak nyerjünk egy góllal aztán jöhet a kupaátadás:) Cr mosoly lezúzva:))))
Válasz küldése