Barça vs. Real - El Clásico
- shutterisland
- Director del Fútbol
azért egy PSG-t felvinni európa csúcsára úgy, hogy szabadkezet kapsz, és e mellé kitöltetlen csekk a fizud...hát, megvan benne a kihívás is, a pénz is, és egy kiszabott jó érzés lehet, hogy azt csinálsz, amit akarsz.
biztos,hogy nem fog dolgavégezetlenül elmenni,az a psg meg nem hiszem hogy neki alternatíva.
'A jövőm egyértelműen Anglia, de csak a Real után következik. Még három évem van Madridban, ahol elégedettek a munkámmal'
ezt mondta még a tavasszal,szerintem valamelyik manchesteri csapatot fogja irányítani.
igen sajnos, ezért írtam,h csak remélem
akkor nem kellene látnom egy ideig. Ozsi
'A jövőm egyértelműen Anglia, de csak a Real után következik. Még három évem van Madridban, ahol elégedettek a munkámmal'
ezt mondta még a tavasszal,szerintem valamelyik manchesteri csapatot fogja irányítani.
igen sajnos, ezért írtam,h csak remélem

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha létezik vmekkora ellentét, akkor nem csodálom,h pont Casillassal. Bizonyos értékekhez azért ragaszkodik, többet jelent számára az a címer,mint pl Perez elnöknek, és tovább is fog ott maradni mint a portugál provokátor májsztró. Remélem idén is max egy spanyol kupa esik le,és akkor jövőre elhúz mondjuk PSG-hez, ott nem lenne nagyon szem előtt (Francia bajnokságot csak ritkán követem).

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ez nem Pepe bnőjevisca el barca írta:talaltam egy uj jatekost mourinhonak a realba
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ot-2093567

- visca el barca
- Presidente del Barça
talaltam egy uj jatekost mourinhonak a realba 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 9343.shtml
Nem nagyon értem a szöveget, annyit szűrtem le belőle, hogy párhuzamot vont Messi és maga között, ezzel ellenben Messit dicsérte , hogy ő a világ legjobbja. De megemlíti a BL elődöntőt is.
Nem nagyon értem a szöveget, annyit szűrtem le belőle, hogy párhuzamot vont Messi és maga között, ezzel ellenben Messit dicsérte , hogy ő a világ legjobbja. De megemlíti a BL elődöntőt is.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
de-de. aztán hála a kezeléseknek,fél éve sérültszajko írta:nem 1-2 hónapot kellett volna kihagynia?daffy írta:sahinnak elege lett belőle és állítólag külföldön kezelteti magát. így még van esély arra,hogy az ősszel játszik. csak azt tudom mondani,amit évek óta: az orvosi stáb lecserélése lenne a legjobb igazoláselég nagy gáz van az orvosi stábnál nálatok...
ParancsoljMichaaBee írta:Kérhetném, hogy valaki belinkelje az összes magyar feliratos marcatoonst? Köszi.

Kérhetném, hogy valaki belinkelje az összes magyar feliratos marcatoonst? Köszi. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
nem 1-2 hónapot kellett volna kihagynia?daffy írta:sahinnak elege lett belőle és állítólag külföldön kezelteti magát. így még van esély arra,hogy az ősszel játszik. csak azt tudom mondani,amit évek óta: az orvosi stáb lecserélése lenne a legjobb igazolás

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Hogy szaladt Ramos megvédeni SB-t! 

- shutterisland
- Director del Fútbol
nem hogy adnánk el a "gumibogyószörp"-ből egy kicsit a madridnak, hogy ne legyen annyi sérültjük. 

sahinnak elege lett belőle és állítólag külföldön kezelteti magát. így még van esély arra,hogy az ősszel játszik. csak azt tudom mondani,amit évek óta: az orvosi stáb lecserélése lenne a legjobb igazolás
- kennyke04
- Entrenador del Barça
megnézitek Sneijdernek és Pepenek volt olyan sérülése, ami meccsen következett be az elmúlt pár évbe odaát, a többit mindig edzésen szedik össze ezek a jómadarak, vagy egy kisebb sérülésből csinál az orvosi stáb egy agyműtétet... De könnyebb mondani, hogy mi cuccozunk túl jól.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Most olvasom az NSO-n, hogy még 2 hónapig harcképtelen. Térdsérüléssel bajlódik.lui1698 írta:Szerintem sérült. Én már kíváncsi lennék mit is tud, nagyon sokat várnak tőle Madridban.visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()

Sanitas..visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()

Úgy volt, hogy a kínai túrájukon már játszhat, de most a rehabilitáció közben megsérült (vagy egész eddig rossz dolgot kezeltek nála? olyasmit olvastam, hogy a bal térdszalagjával van most baj..

"Aggasztó hírek jelentek meg Sahinnal kapcsolatban. A játékos bal térdében a belső oldalszalag sérült meg, ezért közel két hónapos kihagyás vár a játékosra. Optimista becslések szerint leghamarabb október 23.án állhat Mourinho rendelkezésére. " (madridistáról)
Érdekes lehet az a kórház, mindenesetre..
- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem sérült. Én már kíváncsi lennék mit is tud, nagyon sokat várnak tőle Madridban.visca el barca írta:a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?![]()

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a sahin gyerek mér' nem jatszott még eddig?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ab1daL
- Director del Fútbol

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Director del Fútbol
Érdekes ez.ferninho írta: és azért nem kell már előre temetni a Madridot...
én most teljesen 50-50 %-ra látom az esélyeket.
Nyilván élénken él bennetek a madridi mérkőzés képe, ami valóban bizakodásra adna okot. Nálunk meg parára ha nem ismernénk az előzményeket, körülményeket.
Én jelenleg nyugodtabb vagyok a bajnoksággal kapcsolatban mint tavaly az 5-0 után.
Villareal ellen olyan potenciált mutatott a csapat hogy bőven túlszárnyalhatja a tavalyit is.
3-4-3 nem tudom mennyire volt kényszer és mennyire akarjuk későbbiekben alkalmazni. Keita-Busquets cserével még stabilabb lehet , meg ha nem vkp fognak játszani a védők helyett, ha Cesc,Alexis túljut a tanulós korszakán ha Pedro,Villa elmozdul a nulláról, ha fizikálisan utóléri magát a csapat még agresszívabb letámadás ill támadásban több mozgás lesz.
Sok minden kell még hogy elérjük a csúcsot , ennek ellenére nem hiszem hogy a hétfői meccsről lett volna csapat aki ne vereséggel távozott volna.
pedro leon nem tartotta be a taktikai utasításokat és talán még vissza is pofázott mou-nak.socio66 írta:amúgy a madridnál miért van minden évben két-három kolonc, akit mindenáron el akarnak passzolni?
az a vicces hogy évről évre bebizonyítja sok elküldött,hogy amúgy jó focista.
pedro leon-t elképzelni nem tudom miért hozták,semmi lehetőséget nem kapott, canales-el is kár volt kapkodni, gago szerintem a következő csapatában bebizonyítja majd hogy nem rossz játékos, diarra-val pedig nem értem mi van,neki volt valami nyilatkozata arról hogy mi baja van?
drenthe mondjuk tényleg gyenge.
vele kapcsolatban a bakivideója,meg a reppklipje maradt meg mióta itt van kb.
gago nagyon gyenge
lass már hónapok óta el akar menni és ennek hangot is ad
drenthe vicc
amúgy a madridnál miért van minden évben két-három kolonc, akit mindenáron el akarnak passzolni?
pedro leon-t elképzelni nem tudom miért hozták,semmi lehetőséget nem kapott, canales-el is kár volt kapkodni, gago szerintem a következő csapatában bebizonyítja majd hogy nem rossz játékos, diarra-val pedig nem értem mi van,neki volt valami nyilatkozata arról hogy mi baja van?