NB1 - Magyar Bajnokság
a fradi egyszerüen nagyszerű.sokkan irigylik szerintem a fradit az nb1-ből hogy ilyen jo kis csapata van
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ördi!Ordog írta:Na igen!!! Végre gép előtt vagyok a nagyszerű Fradi meccs után...
Nem kicsit voltam ideges meccs után... ugyanis már készülődtem a meccsre itthon, mikor hív állandó fradiszurkoló & meccsnéző partnerem, hogy esik az eső és esőkabát hiányában nem megy...... Így hát nem mentünk![]()
![]()
![]()
Éljen a 21. század... de már nem kell sokat aludni az új stadionig
![]()
Na íííígy utólag nem kicsit öntött el a méreg, hogy egy 8-1-es meccset kihagytam((
Már csak azt bánom, hogy Badival a 6. meccs utántól fogadtam csak arról hogy a Fradi 3-as gólátlag fölött lesz:DDD De jó lesz az így is érzem:DD Gyűjtsél arra a tálca sörre...![]()
Dani pedig a másik! Game Te is pörögj rá a káposztákra:DD Fel írtam ám a tenyeremre a dolgokat (azóta nem fürödtem) nem fogom elfelejteni:DD
Ha Lipcsei Peti nélkül is így gálázunk, akkor már a jóisten sem menthet meg attól minket, hogy feljussunk.
HAJRÁ FRADI!!!!
Már ne is haragudj, de egy igazi Fradi-szurkolót holmi eső nem riaszthat el a meccstől.

Amúgy gratula Nektek, őszintén. Megszenvedtétek, amit kirótt rátok a sors, ideje visszajutnotok, hogy aztán a Rohonci úton eldádázzunk Benneteket.

- miihii
- KHAL
1, A rendőr a biztos!Varga Tamás írta: Akkor kikaptok, ez biztos. A kontrajáték a Haladás erőssége.

2, Ütünk 3 gólt,amire max egyet tudtok begyötörni,aztán ANGOLOSAN távozunk

3, HAJRÁ FRADI!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Akkor kikaptok, ez biztos. A kontrajáték a Haladás erőssége.redmiller írta: Szombaton meglátjuk! 99%, hogy a helyszínen leszek.Nem fogunk bunkerfocit játszani.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na igen!!! Végre gép előtt vagyok a nagyszerű Fradi meccs után...
Nem kicsit voltam ideges meccs után... ugyanis már készülődtem a meccsre itthon, mikor hív állandó fradiszurkoló & meccsnéző partnerem, hogy esik az eső és esőkabát hiányában nem megy...... Így hát nem mentünk
Éljen a 21. század... de már nem kell sokat aludni az új stadionig
Na íííígy utólag nem kicsit öntött el a méreg, hogy egy 8-1-es meccset kihagytam
((
Már csak azt bánom, hogy Badival a 6. meccs utántól fogadtam csak arról hogy a Fradi 3-as gólátlag fölött lesz:DDD De jó lesz az így is érzem:DD Gyűjtsél arra a tálca sörre...
Dani pedig a másik! Game Te is pörögj rá a káposztákra:DD Fel írtam ám a tenyeremre a dolgokat (azóta nem fürödtem) nem fogom elfelejteni:DD
Ha Lipcsei Peti nélkül is így gálázunk, akkor már a jóisten sem menthet meg attól minket, hogy feljussunk.
HAJRÁ FRADI!!!!
Nem kicsit voltam ideges meccs után... ugyanis már készülődtem a meccsre itthon, mikor hív állandó fradiszurkoló & meccsnéző partnerem, hogy esik az eső és esőkabát hiányában nem megy...... Így hát nem mentünk

Na íííígy utólag nem kicsit öntött el a méreg, hogy egy 8-1-es meccset kihagytam

Már csak azt bánom, hogy Badival a 6. meccs utántól fogadtam csak arról hogy a Fradi 3-as gólátlag fölött lesz:DDD De jó lesz az így is érzem:DD Gyűjtsél arra a tálca sörre...

HAJRÁ FRADI!!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szombaton meglátjuk! 99%, hogy a helyszínen leszek.Varga Tamás írta:Reszkessetek. 4 meccs, 4 győzelem, és szombaton meglesz az ötödik is!redmiller írta: Szép túránk lesz a 7végén!Megyünk a Haladáshoz.
CSAK A HALI!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha már valamit állít, akkor bizonyítsa is. De mivel úgysem fogja, ezért kár vele foglalkozni.Szandi írta:Állíts már magadon Los. Minek kell ez?Hangnem meg ilyesmi, tudod.
Már megint azon vagy öreg barátom, hogy gerjeszd a vitát.

in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Köszi Hercegnőm!Szandi írta:Állíts már magadon Los. Minek kell ez?
Istennő vagy

Állíts már magadon Los. Minek kell ez?
Hangnem meg ilyesmi, tudod.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Úgy érzem, ha egyik legmegátalkodottabb vitapartnerem is emlékszik ilyesmikre, akkor nincs értelme a nagyképűsködésnek.Los Banditos írta:Öreg!Varga Tamás írta:Én eddig úgy tudtam, hogy Los veszettül utálja a Fradit, mert olyan ocsmány szavakkal illette nem egyszer a zöld-fehér alakulatot, hogy még én se tettem ilyet soha, pedig nem a szívem csücske a Fradi.
Egyébként, remélem végre újra felkerülnek, hogy újra ki tudjak menni egy Hali-Fradi rangadóra.
Idézz már léygszives egy olyan hsz-t, amiben szidom a Fradit. És most ha lehet ne digd homokba a fejed, ahogy szoktad.

Ja, és pofája a lónak van, meg a hozzá hasonlóknak. (tudom, régi, de igaz)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.09.16. 20:26:43-kor.

-
Öreg!Varga Tamás írta:Én eddig úgy tudtam, hogy Los veszettül utálja a Fradit, mert olyan ocsmány szavakkal illette nem egyszer a zöld-fehér alakulatot, hogy még én se tettem ilyet soha, pedig nem a szívem csücske a Fradi.
Egyébként, remélem végre újra felkerülnek, hogy újra ki tudjak menni egy Hali-Fradi rangadóra.
Idézz már légyszíves egy olyan hsz-t, amiben szidom a Fradit. És most ha lehet ne dugd homokba a fejed, ahogy szoktad.
Már kezdtem meglepődni, hogy valamibe kivételesen nem pofázol bele, de nem kellett csalódjak.
in to exile
Jóhát mindenki eltévelyedhet kicsit.. ( ez ly ? nem lehet pontos. mindegy.) Nem kell mindenkinek szeretni a Fradit, csak ne pocskondiázzon, és Tamás ezt már nem teszi. Mondjuk régen se olyan alpárian tolta ezt a csúnyafradi dolgot, csak olyan egészséges ellenszenvvel. Ezért nemtudok haragudni senkire, hogy nem ő a legnagyobb fradista. Milyen világ lenne, ha mindenki zöld-fehérben nyomulna.
Elég utcahosszas bajnokságnak néz ki. Bár már óvatosan jósolgatok ez után a 2 keserves év után, de én feltenném rá a a.... hajamat, hogy idén feljut a Fradi. Meg Ördi bá'nak is van egy ilyesmi fradis Bl-es fogadása ahogy tudom.
Szurkolunk, szurkolunk, jaés Tóth Bence powa. Szuper az a gyerek.
Elég utcahosszas bajnokságnak néz ki. Bár már óvatosan jósolgatok ez után a 2 keserves év után, de én feltenném rá a a.... hajamat, hogy idén feljut a Fradi. Meg Ördi bá'nak is van egy ilyesmi fradis Bl-es fogadása ahogy tudom.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én eddig úgy tudtam, hogy Los veszettül utálja a Fradit, mert olyan ocsmány szavakkal illette nem egyszer a zöld-fehér alakulatot, hogy még én se tettem ilyet soha, pedig nem a szívem csücske a Fradi.kovinho írta:Szerintem ez így lenne rendjén...Los Banditos írta:Érdekes, hogy amikor 2-1-re kikaptunk a Szolnoktól, akkor a fél fórum itt verte a nyálát, de most, hogy egy az egyben szét lett alázva a Szolnok, jó nagy csend van.
Másrészt pedig Rednek igaza van. Egyetlen ember volt a Szolnokba tavaly, akit nem zavart a labda, az Remili, elvitték, csókolom.
De most micsináljak, fussak egy kört a hát körül, hogy végre nyert a Fradi a Szolnok ellen?
Főnökasszony!
Örülök, hogy a fiúk okán is okod van az örömre! A Te örömöd a mi örömünk!
Hajrá Fradi!

-
Szerintem ez így lenne rendjén...Los Banditos írta:Érdekes, hogy amikor 2-1-re kikaptunk a Szolnoktól, akkor a fél fórum itt verte a nyálát, de most, hogy egy az egyben szét lett alázva a Szolnok, jó nagy csend van.
Másrészt pedig Rednek igaza van. Egyetlen ember volt a Szolnokba tavaly, akit nem zavart a labda, az Remili, elvitték, csókolom.
De most micsináljak, fussak egy kört a ház körül, hogy végre nyert a Fradi a Szolnok ellen?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.09.16. 19:01:08-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Reszkessetek. 4 meccs, 4 győzelem, és szombaton meglesz az ötödik is!redmiller írta: Szép túránk lesz a 7végén!Megyünk a Haladáshoz.
CSAK A HALI!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ne, tudom ki nézte a meccset, de hatalmas volt, mikor 7-1nél volt egy szolnoki csere és mikor jött le a szolnoki, egy szurkoló bekiabált neki.takivini írta:Na de kedves Fradi, kapott egy gólt a Szolnoktól?![]()
![]()
Ferencváros-Szolnok 8-1![]()
,,Mi van 7 darab még gombócból is sok, te hülye!"

Haltam be.

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez a Szolnok nem az a Szolnok! Azt szédszették... Szerinted miért van a középmezőnyben???Los Banditos írta:Érdekes, hogy amikor 2-1-re kikaptunk a Szolnoktól, akkor a fél fórum itt verte a nyálát, de most, hogy egy az egyben szét lett alázva a Szolnok, jó nagy csend van.
Szép túránk lesz a 7végén!

By red
- Victor_Valdes
Gratulálok, de akkor se szeretem a Fradit.Los Banditos írta:Érdekes, hogy amikor 2-1-re kikaptunk a Szolnoktól, akkor a fél fórum itt verte a nyálát, de most, hogy egy az egyben szét lett alázva a Szolnok, jó nagy csend van.
Jók voltatok.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
Érdekes, hogy amikor 2-1-re kikaptunk a Szolnoktól, akkor a fél fórum itt verte a nyálát, de most, hogy egy az egyben szét lett alázva a Szolnok, jó nagy csend van. 

in to exile
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Barcaforever írta: A héten olvastam:
,,Ferenczi stílusát és klasszisát az európai élvonalban csak Ruud van Nistelrooy-hoz tudnám egyedül hasonlítani." - Bicskei Bertalan
Nah most úgy mégi
Az meglehet, hogy a stílusa hozzá hasonló, csak a Kvalitásokkal van baj