És erre Murillo meg Zuniga is kihagyja, igazság szerint mindkettőnek ki kellett volna esnie.

Ajha ezt jo tudni.atyaég ekkora lutrit...sok helyzete volt argentinoknak?Pavel írta:Azért egy-két argentinnál is sír a labda.
Akkora mázlija van a kokósoknak, hogy már fáj.
Nincs hosszabbítás, egyből tizik jönnek.
Az argentinok egész jól játszanak eddig. Kolumbiaról inkább nem mondok semmit mert annak ban lenne a végeculinho írta:Igen és még mi panaszkodunk a spanyol bírókra. Egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet meccset ennyire rosszul vezetni. Ez a Kolumbia ritka egy gusztustalan csapat, remélem repülnek haza.
A meccs az idei copa színvonalán mérve egész jó az argentinok vannak fölényben jönnek is a helyzetek de gól meg hiányzik. A bíró meg nem igazán fúj senkinek csak egyszerűen hülye ehhez a szakmához, olyan egyertlemű dolgokat fúj vagy nem fúj be ,hogy az valami elképesztő.P.Kluivert9 írta: Milyen a meccs?argentinok ellen fújnak?
Milyen a meccs?argentinok ellen fújnak?Alfa írta:Az egy dolog ,hogy a spanyol bírók rosszak ,de amit ezen a copan leművelnek a Dél-Amerikai bírók az kész röhej...
MEg is volt a tapsvihar részedről, igaz?Nálam ez a klasszikus kemény szerelés. Labdára irányult, a csatár pedig megpróbálta fedezni, csak nem tudta. És labda után vitt mindent a védő, ahogy kell.
Neymarnak már ment volna a piros plusz megnövelt meccses eltiltásZBarca írta:James az előbb direkt lekonyokolt egy venezuelai játékost. Természetesen nem kapott érte semmit.
Szerintem meg a brazilok megtanulnak focizni Neymar nélkül aztán megnyerik az összes meccset.MessiNeymarSuarez írta:Nem tudom hogy ez az Argentín vállogatott ennyit tud, vagy pedig csak félgőzzel nyomják, remélem az utóbbi.
Megérdemelnék igazán a győzelmet (főleg Messi és Mascherano miatt). Micsoda év lenne nekik, tripla, Copa America, meg akár még 3 trófea ebben az évben és teljesíteni a 6 kupás évet másodjára![]()
Bár szerintem Chile nagyon erős, Kolumbia se gyenge. Szerintem ebből a 3-ból fog valamelyik kikerülni győztesen, bár szerintem nem mondtam újat ezzel